Om budstrategier for flere kontoer

Med budstrategier for flere kontoer kan du opprette, overvåke og administrere porteføljestrategier for smart budgivningmanagerkontonivå (MCC) i Google Ads.

Budstrategier for flere kontoer kan være nyttige hvis du har en managerkonto (MCC) med flere kunde-ID-er som kjører kampanjer. I likhet med budstrategier for porteføljer i én enkelt underordnet konto er budstrategier for flere kontoer automatiserte budstrategier som er basert på bestemte mål og gjør det enklere å optimalisere bud for flere kunde-ID-er eller kampanjer ved bruk av smart budgivning.

Du kan bruke budstrategier for flere kontoer med mål-CPA, mål-ROAS, maksimer antall konverteringer, maksimer konverteringsverdi, maksimer antall klikk og mål for visningsandel i søkekampanjer og med mål-ROAS-budstrategier i Shopping-kampanjer.

Fordeler

Med budstrategier for flere kontoer kan du oppnå bedre resultater med budstrategiene for porteføljer på et høyere nivå:

• Budene for hver auksjon angis automatisk for at du skal nå resultatmålene dine.
  • Du kan enkelt endre innstillingene knyttet til budgivning for alle kampanjene med samme budstrategi for portefølje – på ett sted.
  • Med strategier for smart budgivning oppnår du høyere konverteringsvolum og -verdi med det samme overordnede målet for kampanjer som tilhører ulike kunde-ID-er, ved å slå sammen disse kontoene i én portefølje.

Slik fungerer det

Med budstrategier for flere kontoer kan du analysere og evaluere resultatene på budstrateginivå på ett sted.

Når du har opprettet en budstrategi for flere kontoer, lagres den i det delte biblioteket i MCC. Her kan du administrere alle budstrategiene dine for porteføljer og spore de tilknyttede resultatene.

Hvis du legger til en budstrategi for flere kontoer i en Shopping-kampanje, gjelder målet på kampanjenivå fortsatt for denne kampanjen selv om den inngår i en budstrategi for portefølje.

Slik får du tilgang til og fjerner tilknytningen til budstrategien for flere kontoer

Hvis du vil se resultatene for budstrategier for flere kontoer og legge til nye kampanjer, må du være logget på managerkontoen der porteføljen er lagret. Hvis du har andre managerkontoer høyere opp i hierarkiet, kan du alternativt logge på disse.

Du kan fjerne kampanjer fra budstrategien for flere kontoer fra alle Google Ads-kontoer som har tilgang til de aktuelle kampanjene. Hvis du fjerner tilknytningen mellom en Google Ads-konto og en managerkonto der budstrategien for flere kontoer er lagret, merkes alle kampanjene i Google Ads-kontoen med ugyldig budstrategitype. Inntil du velger en ny budstrategi for disse kampanjene, vises det ikke lenger annonser fra den aktuelle kontoen.

Hver enkelt budstrategi for flere kontoer kan bare inneholde kampanjer med samme valuta. Du kan velge en hvilken som helst valuta for kontoene dine. Etter at du har angitt valutaen for porteføljen, kan du imidlertid ikke endre valutainnstillingen.

Konfigurer en budstrategi for flere kontoer

Merk: Veiledningen nedenfor er en del av den nye Google Ads-brukeropplevelsen. Du kan bruke den forrige utformingen ved å klikke på utseendeikonet og velge Bruk den forrige utgaven. Hvis du fortsatt bruker den forrige versjonen av Google Ads, kan du gjennomgå kartet over kontoen eller bruke søkefeltet øverst i Google Ads-navigasjonspanelet til å finne siden du søker etter.
  1. Klikk på verktøyikonet Tools Icon i Google Ads-kontoen din.
  2. Klikk på Budsjetter og budgivning-rullegardinmenyen på delmenyen.
  3. Klikk på Budstrategier.
  4. Klikk på plussknappen , og velg typen budstrategi du vil opprette.
  5. Konfigurer den nye budstrategien for flere kampanjer, og velg kampanjene som skal inngå i strategien.
  6. Klikk på Lagre.
Merk: Du kan bare legge ved kampanjer eller se budstrategirapporten når budstrategien for flere kontoer er underlagt MCC-kontoen. Budstrategier som tilhører én enkelt kunde-ID med kampanjer, kan ikke brukes på kontoer med andre kunde-ID-er.

Linker til beslektet innhold