For assistance with Fitbit Ace LTE, visit support.google.com/fitbitacelte.

Hvorfor kan jeg ikke konfigurere Fitbit-enheten?

Koble Fitbit-enheten til laderen før du begynner konfigurasjonsprosessen.
Merk:Du finner mer informasjon om hvordan du konfigurerer Fitbit Ace-serien under Hvordan konfigurerer jeg Fitbit Ace-enheter?
Krav
  • De nyeste Fitbit-enhetene krever en iPhone- eller Android-telefon. Gå til fitbit.com/devices for å verifisere at telefonen er kompatibel med Fitbit-appen.
  • Med noen Fitbit-enheter kan du kun koble én enhet til samme konto. Du finner mer informasjon under Hvordan konfigurerer jeg en Fitbit-enhet?
  • Du fulgte instruksjonene for enheten under Hvordan konfigurerer jeg en Fitbit-enhet? Merk at du ikke kan konfigurere Fitbit-enheten fra telefonens eller nettbrettets Bluetooth-skjerm. Du må åpne Fitbit-appen og følge instruksjonene på skjermen.
  • Programvaren på telefonen eller nettbrettet er oppdatert. Slik sjekker du om en oppdatering venter på å bli installert:
    • iPhone og iPad – Trykk på InnstillingerGenereltProgramvareoppdatering.
    • Android-telefon – Trykk på InnstillingerOm telefonen eller Om enhetenAndroid-versjon.
  • Bluetooth-innstillingen på telefonen eller nettbrettet er slått på. Slik finner du den:
    • iPhone og iPad – Trykk på InnstillingerBluetooth.
    • Android-telefon – Trykk på InnstillingerTilkoblingerBluetooth.
  • (Gjelder kun Android-telefoner) Dobbeltsjekk følgende informasjon om telefonen eller nettbrettet:
Feilsøking
  1. Slå av Bluetooth på telefonen og vent i ti sekunder før du slår den på igjen.
  2. Prøv å konfigurere enheten på nytt.