Løs betalingsproblemer

For at du skal forbli Google One-abonnent med god anseelse, kan ikke kontoen din ha utestående betalingsproblemer.

Hvis du har forsøkt å kjøpe lagringsplass, og betalingen ikke gikk gjennom, kan du prøve fremgangsmåtene nedenfor.

Løs problemer med avviste betalinger
  1. Logg på Google Pay.
  2. Klikk på Oppdater informasjonen om betalingsmåte.
  3. Velg en betalingsmåte.
  4. Klikk på Fortsett.
  5. Fyll ut en ny betalingsmåte.

Oppdater eller legg til betalingsopplysninger

Hvis du nylig har aktivert et nytt kredittkort, kan det hende du må oppdatere informasjonen i kontoen din.

1. Gå til Google Pay.
  2. Klikk på Betalingsmåter.
  3. Klikk på Endre ved siden av kortet du vil endre.
  4. Skriv inn utløpsdatoen og verifiseringskoden du finner på kortet.
  5. Se til at du bruker riktig faktureringsadresse.
  6. Klikk på Lagre.

Legg til en annen betalingsmåte

1. Logg på Google Pay.
  2. Klikk på Betalingsmåter.
  3. Klikk på Legg til betalingsmåte.
  4. Velg en betalingsmåte:
    • Legg til et nytt kreditt- eller debetkort
    • Legg til en bankkonto
  5. Følg fremgangsmåten for å legge til betalingsmåten din.
Sjekk at betalingstypen din støttes
Kontakt kredittkortleverandøren din

Hvis kredittkortinformasjonen er riktig, men betalingen ikke går gjennom, kan du kontakte kredittkortleverandøren.

Det kan hende denne har mer informasjon om hvorfor kredittkortet ditt ikke kan belastes.