Dette kan du kjøpe med Google Play-saldoen din

Velg landet ditt nedenfor for å se hva du kan kjøpe med Google Play-saldoen din.

Australia
Østerrike Belgia
Brasil
Canada
Chile
Colombia
Tsjekkia
Danmark
Finland
Frankrike
Tyskland Hellas

Viktig: Hvis du ikke kan kjøpe bøker med Play-saldoen din på grunn av endringer i vilkårene våre for bruk, kan du kontakte oss for å få hjelp.

Hongkong Ungarn
India Indonesia
Irland
Israel
Italia
Japan
Malaysia
Mexico
Nederland
New Zealand
Norge
Peru
Polen
Portugal
Russland
Saudi-Arabia
Singapore Sør-Afrika Sør-Korea
Spania Sverige
Sveits Taiwan
Thailand
Tyrkia De forente arabiske emirater
Storbritannia
USA

Vietnam

Dette kan du gjøre med Google Play-saldoen din

• Du kan kjøpe og abonnere på innhold og tjenester på Google Play. Finn ut hvordan du finner innhold på Google Play
  • I Storbritannia og EØS-land er det ikke mulig å bruke Google Play-saldo til å betale for Google Play Aviskiosk-abonnementer.
  • Du kan bruke saldoen din til å kjøpe innhold som selges i samme valuta.
    • Hvis du for eksempel løser inn et australsk gavekort som er i AUD, kan du ikke bruke det i Tyskland, siden kjøp i Tyskland gjøres i euro.
  • Du kan bare kombinere Google Play-saldoen din med en annen betalingsmåte eller kampanje hvis saldoen er lavere enn kjøpesummen.