Få brukerstøtte og spør en Google-ekspert

Beklager – bare Google One-abonnenter kan kontakte Google-eksperter for å få hjelp.

Hvis du vil vite mer om Google One, kan du gå til brukerstøtten eller opprette et Google One-abonnement.

Som Google One-abonnent kan du snakke med eksperter når du trenger hjelp med Google-produkter. Du kan kontakte dem via chat, telefon eller e-post.

I appen eller på nettstedet under «Språkvelger» kan du velge det språket du ønsker.

Be om hjelp

1. Gå til Google One på en datamaskin.
  2. Klikk på Brukerstøtte til venstre.
  3. Øverst velger du hvordan du vil be om hjelp.

Kontakt en Google-ekspert

Hvor lang tid tar det før jeg får hjelp?

Du kan sjekke responstidene for hver kontaktmetode. Tidene står oppført under hver av dem. Alternativer som ikke er tilgjengelige akkurat nå, er nedtonet.

Slå opp i tidligere samtaler du har hatt med eksperter

Når du har bedt Google-eksperter om hjelp, blir samtalene lagret i loggen din. Du kan se samtaler fra de siste 60 dagene. Hvis du har problemer igjen, eller hvis du ikke husker hva du fikk beskjed om å gjøre, bør du nevne den forrige samtalen du hadde med ekspertene. Det kan bidra til at problemet ditt kan løses fortere.

1. Åpne Google One på en datamaskin.
  2. Klikk på Få brukerstøtte øverst til høyre.
  3. Rull ned til Se gjennom samtalene dine med brukerstøtte.
  4. Klikk på en samtale for å se detaljene.

Endre språket du får brukerstøtte på

1. Gå til Google One på en datamaskin.
  2. Klikk på Brukerstøtte til venstre.
  3. Under «Samtalen din blir med en Google-ekspert som snakker» klikker du på rullegardinmenyen for å velge språk.

Tips: Hvis du alltid vil bruke språket du har valgt, klikker du på Lagre valget av språk for brukerstøtte.

Finn svar i brukerstøtten

Den raskeste måten å finne svar på spørsmålene dine på, er å slå opp brukerstøtteartikler direkte. Klikk på Hjelp Help & feedback øverst til høyre på Brukerstøtte-siden.