Standard-displayannoncer

Efter lanceringen af Strømsparefunktion for plugins i Chrome er det ikke længere muligt at anvende Flash-formater til standard-displayannoncer.

Sådan fungerer standard-displayannoncer

Standard-displayannoncer vises på tværs af forskellige Google-tjenester:

• YouTube: Alle dele af websitet undtagen på startsiden
  • Zagat: Alle dele af websitet som en enhed øverst og nederst på siden
De er tilgængelige som en displayannonce på 300 x 250 pixels. Til placering i den nederste enhed på siden på Zagat kan størrelsen 300 x 600 også bruges. 300 x 250-displayformatet er tilgængeligt for dig via AdWords eller som del af en kampagne til reservation af et sponsorat. Der vises et skærmbillede af 300 x 250-displayformatet på YouTube nedenfor.

Obligatoriske aktiver

Du skal levere et af følgende:

• Google-hosting: Billede og klikwebadresse
  • Tredjepartsvisning: Tag fra en godkendt leverandør
    • Hvis du leverer tags fra DoubleClick, skal du bruge InRed-tagformater.
Sideanmodninger foretages via HTTPS (SSL) eller HTTP. Alle annoncer og alt annoncemateriale, der sender anmodninger om sporingspixels, annoncematerialeaktiver eller data, skal bruge den samme protokol som siden eller bruge HTTPS (SSL) som standard. Pixels til eksponeringssporing skal altid bruge HTTPS (SSL).

Bemærk, at vi ikke accepterer pop op-vinduer, udvidelige annoncer, flydende annoncer eller annoncer med lyd, der ikke skal aktiveres.

Indsendelse af annoncemateriale og ekspeditionstid

• Aktiver skal modtages af vores kampagneadministratorer senest FIRE hverdage før kampagnens startdato og sendes via din Account Manager.
  • For aktive kampagner tillades der højst to revisioner af annoncemateriale til websitevisning i en periode på seks uger.
  • Der tillades højst tre annoncematerialefiler pr. placering med websitevisning.

Tekniske specifikationer (websitevisning)

Formatering

Mål: 300 x 250
300 x 600 (kun Zagat)
Formater: .GIF, JPG, PNG*
HTML5 er tilladt for formaterne for standard-displayannoncer i AdWords
Maksimal filstørrelse 150 kB

Attributter

Maks. animationstid: 30 sekunder (al animation, herunder sløjfer, skal stoppe efter 30 sekunder)
Lyd: Ingen lyd
Ramme: Annoncemateriale med delvist hvid eller sort baggrund skal have en synlig kant i en kontrastfarve.
  *.PNG-billeder, der bruger alfakanaler eller farveprofiler, vises muligvis forskelligt på forskellige systemer.

Tekniske specifikationer (tredjepartsvisning)

Formatering

Mål: 300 x 250
300 x 600 (kun Zagat)
HTML5: Alle HTML5-annoncer skal på elegant vis falde tilbage til et format, der understøtter grundlæggende HTML5, så det sikres, at der er fuld funktionalitet i alle moderne browsere. Flash understøttes ikke som alternativ, og Flash-indhold er ikke tilladt i HTML5-annoncer på YouTube.

Krav ved indlæsning

Indlæsningsstørrelse ved første indlæsning: Et maksimum på 150 KB anbefales for at opnå den hurtigste startindlæsningstid.
Samlet størrelse ved ikke-brugerigangsat indlæsning: Op til 2,2 MB
* oprindelige plus efterfølgende/høflige indlæsninger
Omfatter: Al progressiv video, billeder, HTML. (Ægte streaming er ikke inkluderet).
CPU-brug: Der må ikke bruge mere end 40 % af en brugers CPU-kapacitet. Almindelige årsager til et højt CPU-forbrug er vedvarende animation og tunge animationssekvenser.

Attributter

Ramme og iframe: Skal holdes inden for iframe. Annoncemateriale med delvist hvid eller sort baggrund skal have en synlig kant i en kontrastfarve.
Politik om musebevægelse: Kun museeffekter, der er igangsat af brugeren (ved rullebevægelse eller klik), tillades og kontrolleres altid af brugeren. Effekterne må være ændring af musemarkøren til et andet ikon og/eller animation af dele af annoncen. Der tillades ikke lydeffekter ved muse-/rullebevægelser.

Video

HTML5: FLV-video er ikke tilladt. Hvis der bruges video, skal både formaterne MP4 og enten WebM eller Ogg bruges for at sikre kompatibilitet med alle de mest almindelige browsere.
Automatisk afspilning af animation/video: 30 sekunder (al animation, herunder sløjfer, skal stoppe efter 30 sekunder)
Lyd ved indlæsning: Ingen lyd, kun ved klik
Brugerigangsat video: Kun ved klik
Skal indeholde: Statuslinje, knapper til afspil/sæt på pause/stop og slå lyd fra/til
Handlinger ved brugerklik: Al lyd skal stoppe, når der klikkes for at afslutte.

Kompatible browsere:

• Internet Explorer 10+, Firefox 25+, Safari 6+; Chrome 33+

Tredjepartssporing

• Tredjepartsomdirigeringer ved klik er tilladt.
  • Tredjepartspixels til eksponeringssporing accepteres kun for Google-hosting (maks. to pixels).
  • Undersøgelsespixels
    • Et banner med invitation til en undersøgelse kan accepteres ved undersøgelser om brandpåvirkning/annonceeffektivitet.
    • Hverken pop op-vinduer, lag eller andre formater uden for banneret er tilladt.

Vi accepterer kun omdirigerings-/sporingspixels fra tredjepart, hvis det drejer sig om en certificeret leverandør af annoncevisning. Se den komplette liste over godkendte leverandører. Du kan få flere oplysninger på listen over godkendte AdWords-leverandører.

Rapporteringsmetrics

• Annonceeksponeringer
  • Klik og klikrate

Yderligere oplysninger

• Annoncører må bruge den godkendte YouTube-afslutningsknap til sociale medier og/eller bruge "YouTube" i teksten som beskrevet i politikken vedrørende brug af YouTube-logoet i annoncer.
  • Standard-displayannoncer til reserverede sponsorater leveres som en ledsagende annonce til en fiktiv in-video-overlejring. YouTube er klar over, at der er problemer med annonceleveringen i forbindelse med visse typer ledsagende annoncer på grund af den måde, som IMA-SDK'et anmoder om og gengiver VAST på. Bemærk, at hvis enheden bookes på CPM-basis, faktureres den som en ledsagende eksponering, og der er ingen garanti for bookede eksponeringer. Vi arbejder på at løse disse problemer hurtigst muligt.