Sivustolla käyminen laittamalla Chromen mainosesto pois päältä

Et näe mainoksia sivustoilla, joilla on huonoja mainoskokemuksia, esimerkiksi

• Liikaa mainoksia
  • häiritseviä mainoksia, joiden grafiikat vilkkuvat tai äänet toistetaan automaattisesti
  • mainosmuureja ennen sisällön löytymistä.

Kun tällaiset mainokset estetään, näet viestin Häiritseviä mainoksia estetty. Häiritsevät mainokset poistetaan sivulta.

Lisätietoja Chromen mainosten estämisen syistä on Google-blogissa.

Mainosblokkerin laittaminen pois päältä

Voit muuttaa asetuksia niin, että mainokset ovat sallittuja kaikilla sivustoilla.

1. Avaa Chrome tietokoneella.
  2. Valitse oikeasta yläreunasta Lisää Lisää ja sitten Asetukset.
  3. Valitse Yksityisyys ja turvallisuus ja sitten Sivustoasetukset.
  4. Valitse Sisältö-kohdasta Muut sisältöasetukset ja sitten Häiritsevät mainokset.
  5. Valitse Oletustoiminta-kohdasta Kaikki avaamasi sivustot voivat näyttää sinulle mitä tahansa mainoksia.

Mainosten salliminen tietyillä sivustoilla

Voit antaa minkä tahansa avaamasi sivuston näyttää sinulle mainoksia.

1. Avaa Chrome tietokoneella.
  2. Siirry luotettavalle sivulle, jolla on estettyjä mainoksia.
  3. Valitse verkko-osoitteen vasemmalta puolelta Näytä sivuston tiedot Default (Secure) ja sitten Sivustoasetukset.
  4. Valitse Luvat-osion Häiritsevät mainokset ‐kohdasta Salli.
  5. Päivitä verkkosivu.

Lopeta Chromen mainosteneston käyttö sivustollasi

Chrome poistaa mainoksia sivustoilta, jotka eivät noudata Parempien mainosten standardeja. Standardeilla pyritään vähentämään mainostyyppejä, joita käyttäjät pitävät erityisen häiritsevinä.

Jos omistamasi sivuston mainoksia estetään, tutustu mainoskokemuspalautteeseen. Sieltä näet sivustoltasi löydetyt ongelmat ja niiden korjauskeinot.

Tietokone Android