Tulostaminen Chromesta

Voit tulostaa Chromesta tietokoneellasi tai mobiililaitteellasi. Google Cloud Printin avulla voit käyttää tulostimiasi ja jakaa ne myös muille.

Lue lisätietoja Google Cloud Printin toiminnasta.

Google Cloud Printin määritys

Jos langaton tulostimesi tukee pilvipalvelua, noudata sen valmistajan ohjeita tai tutustu pilvipalvelua tukevien tulostimien määritysohjeisiin.

Jos tulostimessasi ei lue, että se tukee pilvipalvelua, noudata seuraavia ohjeita:

1. Käynnistä tulostin.
  2. Avaa Chrome Windows- tai Mac-tietokoneella.
  3. Valitse oikeassa yläreunassa Lisää Lisää ja sitten Asetukset.
  4. Valitse sivun alaosassa Lisäasetukset.
  5. Valitse Tulostaminen-kohdassa Google Cloud Print.
  6. Valitse Hallitse Cloud Print ‑laitteita.
  7. Kirjaudu pyydettäessä sisään Google-tilillesi.
  8. Valitse tulostimet, jotka haluat yhdistää, ja klikkaa sitten Lisää tulostimia.

Tulostin on nyt liitetty Google-tiliisi ja yhdistetty Google Cloud Printiin. Voit käyttää tulostinta kaikilla laitteilla, joilla olet kirjautuneena Google-tilillesi.

Tulostaminen Google Cloud Printillä

Jos haluat tulostaa Android-laitteesta, sinun täytyy ottaa Google Cloud Print käyttöön Google-tililläsi. Voit myös asentaa tulostussovelluksen, jos laitteesi käyttöjärjestelmä on Android 4.4 tai uudempi.

1. Avaa Chrome-sovellus Chrome Android-laitteella.
  2. Avaa tulostettava sivu, kuva tai tiedosto.
  3. Valitse osoitepalkin oikealta puolelta Lisää Lisää ja sitten Jaa.
  4. Valitse Tulosta Tulosta.
  5. Valitse tulostin näytön yläosassa.
  6. Muokkaa haluamiasi tulostusasetuksia koskettamalla alanuolta Alanuoli.
  7. Kun olet valmis, valitse Tulosta Tulosta.