Tulostaminen Chromesta

Voit tulostaa Chromesta tietokoneellasi tai mobiililaitteellasi.

Cloud Printistä siirtyminen

Google Cloud Print poistetaan käytöstä joulukuussa 2020.

• Ennen vuoden 2020 loppua: Suosittelemme, että mietit miten hoidat tulostamisen jatkossa.
  • 1.1.2021 alkaen: Google Cloud Printiä ei enää tueta. Minkään käyttöjärjestelmän laitteilla ei voi tulostaa Google Cloud Printin avulla.

Jos haluat tulostaa Chromebookilta, katso ohjeet tulostimen käyttöönottoon.

Tulostaminen tavallisella tulostimella

Voit ottaa tulostimesi käyttöön noudattamalla sen valmistajan ohjeita.

1. Avaa Chrome tietokoneella.
  2. Avaa tulostettava sivu, kuva tai tiedosto.
  3. Valitse Tiedosto ja sitten Tulosta. Voit myös käyttää pikanäppäintä:
    • Windows ja Linux: Ctrl + P
    • Mac: ⌘ + P
  4. Valitse näkyviin tulevasta ikkunasta kohde ja muokkaa haluamiasi tulostusasetuksia.
  5. Valitse Tulosta.

Tulostuksen esikatselun tallentaminen Google Driveen

Voit tallentaa tiedostoja Google Driveen tulostuksen esikatselusta.

Tallentaminen tulostuksen esikatselusta

Tärkeää: Muista asentaa Tallenna Google Driveen ‑laajennus.

1. Avaa Chrome tietokoneella.
  2. Avaa tulostettava sivu, kuva tai tiedosto.
  3. Valitse Tiedosto ja sitten Tulosta. Voit myös käyttää pikanäppäintä:
    • Windows ja Linux: Ctrl + P
    • Mac: ⌘ + P
  4. Valitse näkyviin tulevasta ikkunasta kohteeksi "Tallenna Google Driveen". Sinun täytyy ehkä valita manuaalisesti "Katso lisää".
  5. Valitse Tallenna.

Näin voit tallentaa niitä Backup and Syncillä tai Drive File Streamillä:

Tärkeää: Jos haluat tallentaa Google Driveen tulostuksen esikatselusta, varmista, että Backup and Sync tai Drive File Stream on asennettuna.

1. Valitse Tallenna PDF-muodossa.
  2. Lataa PDF-tiedosto Driveen Backup and Syncin tai Drive File Streamin kautta.

Näin lataat sisältöä Driveen Drive-verkkosivustolla:

1. Valitse Tallenna PDF-muodossa.
  2. Siirry osoitteeseen drive.google.com.
  3. Valitse + ja sitten Tiedoston lataus.
  4. Valitse kansio.