Få support

Den här sidan är för IT-administratörer som hanterar Chrome-webbläsare eller Chrome-enheter för företag eller skolor

Om du behöver hjälp med Chrome Browser eller Chrome-enheter läser du artiklarna i hjälpcentret för Chrome Enterprise innan du kontaktar support. Vilken typ av support du kan få beror på din Chrome-prenumeration eller G Suite-utgåvan.

Kontakta Chrome Enterprise-support

Google tillhandahåller support för de senaste stabila, beta- och dev-versionerna av Chrome Browser och Chrome OS.

Läs om de olika typerna av support nedan innan du kontaktar support. Se till att din supportförfrågan motsvarar riktlinjerna för hjälp.

Så här kontaktar du support:

1. Använd ditt administratörskonto för Chrome eller G Suite och logga in på ditt Google-konto.
  2. Öppna hjälpcentret för Chrome Enterprise.
  3. Klicka på Kontakta oss i det övre hörnet av valfri sida i hjälpcentret.

Supportalternativ för Chrome Enterprise

Support för Chrome-enheter

Om din organisation prenumererar på en Chrome-tjänst, till exempel Chrome Enterprise eller Chrome Kiosk, ger Google gratis support för programvaruproblem som omfattas av riktlinjerna för teknisk support, inklusive:

• policyer för Googles administratörskonsol
  • hantering av Chrome-enheter
  • problem med Chrome OS
  • problem med att surfa som inte orsakats av programvara eller webbplatser från tredje part
  • app- och tilläggsproblem som inte orsakats av programvara från tredje part.

Support för webbläsaren Chrome

Om din organisation prenumererar på en Chrome-tjänst, till exempel Chrome Enterprise eller Chrome Kiosk, ger Google gratis support för problem med administration av Chrome-webbläsaren.

Om du är G Suite- eller G Suite for Education-kund ger Google gratis support för problem som omfattas av G Suite-riktlinjerna för teknisk support.

Problem med administrationen av Chrome-webbläsaren inkluderar:

• konfiguration, distribution eller installation av Chrome-webbläsaren på enheter
  • mallar i redigeraren för hantering av Microsoft® Windows®-gruppolicy
  • MSI-installationsprogrammet för Chrome-webbläsaren
  • chrome-tillägget för stöd för äldre webbläsare
  • policyer för Googles administratörskonsol
  • webbläsarproblem som orsakas av programvara eller webbplatser från tredje part.

Företagssupport för Chrome-webbläsaren

Du kan köpa företagssupport för Chrome-webbläsaren för din organisation om du:

• använder Chrome-webbläsaren
  • inte har en G Suite-prenumeration
  • har en G Suite- eller G Suite för Education-prenumeration men har fler användare av Chrome-webbläsaren än G Suite-licenser
  • har fler än 1 000 användare.

Med företagssupport för Chrome-webbläsaren får du support för de senaste stabila, beta- och dev-versionerna av Chrome-webbläsaren på Windows-, Apple® Mac®- och Linux®-datorer. Du får hjälp med:

• Mallar i redigeraren för hantering av grupppolicy
  • MSI-installationsprogrammet för Chrome-webbläsaren
  • Chrome-tillägget för stöd för äldre webbläsare
  • Webbläsarproblem som orsakas av programvara eller webbplatser från tredje part
  • Metodtips för att distribuera, hantera och uppdatera Chrome-webbläsaren

Registrera dig för företagssupport för Chrome-webbläsaren

1. Öppna registreringsformuläret.
  2. Under Kontakta oss anger du organisationens uppgifter.
    Obs! När du har köpt företagssupport för Chrome-webbläsaren får den kontakt som angetts på registreringsblanketten ett välkomstmeddelande med ett tillfälligt användarnamn och lösenord. Om kontaktpersonen inte får e-postmeddelandet fyller du i supportformuläret för Googles administratörskonsol för hjälp.
  3. Om du använder din egen domän måste du verifiera den med Google. Mer information finns i Verifiera din domän för G Suite.
    Om du har svårt att verifiera domänen läser du Jag kan inte registrera domänen för en Google-tjänst.
  4. Om du har andra Google-tjänster loggar du in på Googles administratörskonsol med användarnamnet och lösenordet som du brukar använda.
  5. Om det här är din första Google Cloud-produkt loggar du in på Googles administratörskonsol med det tillfälliga användarnamnet och lösenordet från välkomstmeddelandet som vi skickade.
  6. Skapa ett extra administratörskonto.
    1. Skapa ett användarkonto för den extra administratören på Googles administratörskonsol. Mer information finns i Lägg till användare individuellt
    2. Tilldela den nya användaren rollen som avancerad administratör. Mer information finns i Färdiga administratörsroller
  7. Lägg till användare till supportcentret för Google Cloud. Mer information finns i Administrera och hantera användare av webbappar.

Andra supportalternativ

Maskinvarusupport

Felsök problemet innan du kontaktar support. Se Felsöka Chrome-enheter. Kontakta tillverkarens reparationscenter om det blir problem med maskinvaran.

Tillverkare Område Telefonsupport Supportsida
Acer USA, Kanada   Läs mer
Japan   Läs mer
Globalt Läs mer Läs mer
ASUS USA, Kanada 1-888-606-ASUS (606-2787) Läs mer
Japan   Läs mer
Dell Globalt Läs mer Läs mer
Google Globalt   Läs mer
HiSense USA 1-888-935-8880 Läs mer
HP USA, Kanada 1-800-334-5144 Läs mer
Japan   Läs mer
Lenovo USA 1-800-426-7378 Läs mer
Globalt Läs mer Läs mer
Samsung USA 1-866-SAM-4-BIZ (726-4249) Läs mer
Kanada 1-800-749-0205 Läs mer

Neverware CloudReady

• Jag kan återskapa problemet på en Chromebook – enheter som baseras på den senaste stabila versionen av Neverware® CloudReady® är kompatibla med standardfunktioner för hantering som registrering, hanteringspolicyer och licenshantering. Om du har problem med dessa funktioner och kan återskapa det på en Chromebook kontaktar du Chrome Enterprise-support. (Ha en Chromebook tillgänglig för felsökning.)
  • Jag kan inte återskapa problemet på en Chromebook – för hjälp med problem som är specifika för CloudReady, som inte kan reproduceras på en Chromebook, till exempel systemuppdateringar eller maskinvaruproblem, kontaktar du Neverwares support

Relaterade ämnen