Nyheder i Google Kalender

Få de seneste opdateringer i Google Kalender.

Februar 2023

Spar tid med foreslåede arbejdssteder

Angiv hurtigt dit arbejdssted med forslag baseret på dine seneste stedsangivelser. Få flere oplysninger om arbejdssteder.

Rapportér en opgave som spam

Rapportér en tildelt opgave fra en delt platform, f.eks. et rum eller et dokument, som spam. Se, hvordan du rapporterer tildelte opgaver som spam.

Kryptering på klientsiden er nu tilgængelig for flere kunder på computere

Du kan bruge kryptering på klientsiden med:

• Google Workspace Enterprise Plus
  • Education Plus
  • Education Standard-brugere
Få flere oplysninger om kryptering på klientsiden i Kalender.

Januar 2023

Undgå aftaletidsplaner i konflikt
For at forhindre dobbeltbookinger kan Kalender tjekke din tilgængelighed i flere kalendere (herunder din primære kalender og eventuelle kalendere, du ejer, administrerer eller abonnerer på). Du kan vælge, hvilke kalendere der skal gennemgås for konflikter. Få flere oplysninger om, hvordan du undgår aftaletidsplaner i konflikt.
Administrer begivenheder med kryptering på klientsiden på mobil (beta)

Foruden på computer er kryptering på klientsiden tilgængelig i beta på mobil. Med kryptering på klientsiden kan du:

• Styrke sikkerheden af dine begivenheders data.
  • Holde styr på krypteringsnøgler, samt hvilke identitetsudbydere der kan tilgå disse nøgler.

Få flere oplysninger om kryptering på klientsiden i Kalender.

Oktober 2022

Administrer begivenheder med kryptering på klientsiden på computer (beta)
Styrk datasikkerheden i dine begivenheder med kryptering på klientsiden. Hold styr på krypteringsnøgler, samt hvilke identitetsudbydere der kan tilgå disse nøgler.

August 2022

Tilføj eller rediger dit arbejdssted
Fra dit kalendergitter kan du tilføje og redigere dit arbejdssted for én eller flere dage.
Brugerfarveetiketter i Google Kalender
Hvis du vil spore dine kalenderposter i Tidsindsigt, kan du oprette og tildele farveetiketter.

Juli 2022

Tilføj eller bloker invitationer fra afsendere
Du kan være med til at forhindre spam i Google Kalender, hvis du:
  • Automatisk føjer invitationer fra kendte afsendere til din kalender.
  • Blokerer invitationer fra ukendte afsendere.
Føj bookingsider til dit website
Hvis du abonnerer på Google Workspace Individual, eller din konto er Business Standard eller derover, kan du:
  • Tilføje en aftaletidsplanknap på dit website.
  • Integrere din bookingside på dit website.

Maj 2022

Del aftaletidsplaner via din mobilenhed
Du kan se aftaletidsplaner og dele dine bookingsider i Google Kalender-appen. Få flere oplysninger om deling af aftaletidsplaner.
Brug mailbekræftelse til at booke aftaler
Hvis du har et Google Workspace Individual-abonnement, kan du kræve, at de personer, der booker aftaler med dig, skal bekræfte en kode via mail, før de booker aftaler. Få flere oplysninger om, hvordan du bruger mailbekræftelse til at booke aftaler.

April 2022

Føj eksisterende mødenotater til en begivenhed fra Google Kalender
Du kan vedhæfte eksisterende mødenotater til begivenheder fra Google Kalender. Se, hvordan du føjer mødenotater til en begivenhed fra Google Kalender.

Marts 2022

Brug aftaletidsplaner til arbejde og skole

Hvis din konto er Business Standard eller nyere, kan du se en forhåndsvisning af aftaletidsplaner, så du kan:

• Oprette din egen bookingside
  • Tilpasse din aftaletilgængelighed

Få flere oplysninger om aftaletidsplaner, og hvordan de adskiller sig fra aftaletidspunkter.

Februar 2022

Find og administrer afventende opgaver
Du kan tjekke og redigere dine ikke-udførte opgaver i Google Kalender. Du kan se en liste over alle "Afventende opgaver" fra de seneste 30 dage på den aktuelle dag. Få flere oplysninger om afventende opgaver.

Januar 2022

Nye funktioner i aftaletidsplaner
Google Workspace Individual-abonnenter kan ændre tilgængelighed på en bestemt dato, tilføje buffertid mellem aftaler, angive et maksimalt antal aftaler pr. dag og meget andet i Google Kalender. Få flere oplysninger om, hvordan du tilpasser din aftaletilgængelighed.
Google Workspace Individual er et abonnement til små virksomhedsejere. Få flere oplysninger om Google Workspace Individual.

December 2021

Skift mellem Google-konti i Google Kalender-appen

Du kan se og administrere begivenheder fra forskellige konti i Google Kalender-appen. Få flere oplysninger om, hvordan du skifter konto.
Administrer invitationer, du modtager

Når du administrerer invitationsindstillinger i Kalender, kan du vælge at føje invitationer til din kalender automatisk, eller når du har besvaret en invitation via mail.

Få flere oplysninger om, hvordan du administrerer dine invitationer.

Administrer gentagne opgaver i Google Kalender
Du kan angive opgaver, der skal gentages i Google Kalender, og tilpasse gentagelsestidsplanerne på samme måde som andre indtastningstyper i Kalender. Få flere oplysninger om, hvordan du administrerer gentagne opgaver i Google Kalender.

Oktober 2021

Brug fokustid i Google Kalender
Planlæg fokustid i Google Kalender for at reservere tid til dit individuelle arbejde.
Føj mødenotater til begivenheder
Via en Google Kalender-begivenhed kan du starte og dele mødenotater. I Google Docs kan du også starte og vedhæfte mødenotater i en Google Kalender-begivenhed direkte fra dokumentet.

September 2021

Mail eller chat med begivenhedens deltagere
I Google Kalender kan du starte en chat- eller mailsamtale med dine begivenhedsdeltagere. Få flere oplysninger om, hvordan du sender mails eller chatter med dine gæster.

August 2021

Angiv dit arbejdssted
I Google Kalender kan du fortælle andre, hvor du typisk arbejder hver uge, eller give dem besked om dit arbejdssted for en bestemt dag. Få flere oplysninger om, hvordan du angiver dit arbejdssted.
Brug Tidsindsigt
Hvis du bruger Google Kalender på en arbejds- eller skolekonto, kan du bruge "Tidsindsigt" til at se, hvordan du bruger din tid på møder.

Juli 2021

Besvar begivenhedsinvitationer
Når du besvarer en begivenhed, kan du vælge mellem flere muligheder for deltagelse. Få flere oplysninger om, hvordan du besvarer begivenhedsinvitationer.

Juni 2021

Google Workspace Individual

Google Workspace Individual er et abonnement, der kan hjælpe små virksomhedsejere med at øge produktiviteten. Få flere oplysninger om Google Workspace Individual.

Med Google Workspace Individual kan du oprette og administrere en aftalebookingside og dine aftaletidsplaner i Google Kalender. Få flere oplysninger om, hvordan du konfigurerer og opretter aftaler.

Føj helligdage til Google Kalender
Du kan føje hinduistiske helligdage og mærkedage til din Google-kalender. Få flere oplysninger om, hvordan du tilføjer eller fjerner fødselsdage, helligdage og andre kalendere.

Maj 2021

Tilføj eller fjern Fødselsdage, Helligdage og andre kalendere
Du kan tilpasse helligdage og mærkedage i din kalender. Du kan kun vise officielle helligdage. Få flere oplysninger om, hvordan du tilføjer eller fjerner fødselsdage, helligdage og andre kalendere.

April 2021

Få flere oplysninger om, hvordan du bruger Google Kalender på din iPhone og iPad
Hvis du bruger Google Kalender på en iPhone eller iPad, kan du bruge Google Kalender-vejledningerne til iOS for at få tips og tricks. Lektionerne omfatter:
  • Kom godt i gang med Google Kalender
  • Konfigurer og rediger Google Kalender-indstillinger
  • Opret og administrer begivenheder
  • Administrer dine kalendernotifikationer
Find alle Google Kalender-vejledningerne til iOS.

Marts 2021

Slå smarte begivenheder til eller fra i Gmail
Hvis du vil ændre standardsynligheden af kalenderbegivenheder, der er oprettet af Gmail, eller slette en begivenhed, som er oprettet af Gmail, i kalenderen, kan du ændre dine kalenderindstillinger. Få flere oplysninger om, hvordan du administrerer dine begivenheder fra Gmail.
Udsæt begivenhedsnotifikationer i Google Kalender
Du kan ændre notifikationspræferencer for alle dine begivenheder i Google Kalender. Du kan:
  • Slå notifikationer til eller fra.
  • Skift tidsindstilling for udsatte notifikationer på din computer.
Få flere oplysninger om, hvordan du ændrer dine Google Kalender-notifikationer.

Februar 2021

Føj flere arbejdsperioder til din kalender
Hvis du bruger en arbejds- eller skolekonto, kan du tilpasse, hvordan din arbejdstid og tilgængelighed vises i Google Kalender. Du kan:
  • Opdele din arbejdstid efter din tilgængelighed.
  • Planlægge Ikke til stede-begivenheder, der gentages.
Få flere oplysninger om, hvordan du angiver din arbejdstid og tilgængelighed.
Udskift automatisk afviste mødelokaler
Administratorer kan aktivere "Roomfixer" for at finde og booke erstatningsmødelokaler til begivenheder, der er oprettet af konti i Google Workspace. Hvis et lokale afvises, finder Roomfixer automatisk et tilgængeligt mødelokale, hvis der er et. Du kan bruge Administrationskonsol til at konfigurere bygninger, funktioner og kalenderressourcer.

Januar 2021

Brug Google Kalender offline på din computer
Selv uden en internetforbindelse kan du bruge Google Kalender offline på din computer til at:
  • Åbne Google Kalender i en Chrome-browser.
  • Se din kalender og dine begivenheder fra de seneste 4 uger eller når som helst i fremtiden.
  • Se begivenheder efter dag, uge eller måned.

December 2020

Føj Google Kalender-widgetten til din iPhone eller iPad
Hvis du bruger en iPhone eller iPad, kan du tilføje Google Kalender-widgetten. Du kan tjekke kalenderposter på din startskærm. Hvis du føjer Google Kalender-widgetten til visningen I dag, kan du få et hurtigt overblik over de aktuelle oplysninger fra din kalender.
Opret og se opgaver i Kalender-appen
I både computerprogrammer og mobilapps kan du oprette, se og redigere opgaver i Google Kalender. Alle dine opgaver med en dato eller et klokkeslæt vises i din kalender.

November 2020

Se det nye logo for Google Kalender
Google Kalender har fået nyt logo Kalender Google Kalender er en del af Google Workspace.

Oktober 2020

Se og rediger personlige begivenheder og arbejdsbegivenheder på ét sted i Android-arbejdsprofilen
Du kan opdatere din Android-arbejdsprofil i Kalender-appen for at:
  • Vise, redigere og oprette begivenheder i dine personlige kalendere.
  • Oprette og redigere begivenheder på ét sted helt ukompliceret.
Få flere oplysninger om, hvordan du synkroniserer dine personlige kalendere og arbejdskalendere i Android-arbejdsprofilen.

September 2020

Brug Google Maps i Google Kalender
Du kan bruge Google Maps i Google Kalender til at:
  • Se oplysninger om en begivenheds placering.
  • Få rutevejledning.
  • Se forhåndsvisning af en begivenheds sted.
  • Føje rejsetid til en begivenhed.
Få flere oplysninger om, hvordan du bruger Google-produkter i samme vindue.

September 2019

Rapportér begivenhedsinvitationer som spam på Android

Nu kan du rapportere begivenhedsinvitationer som spam på din Android-enhed. Få flere oplysninger om, hvordan du rapporterer upassende kalenderinvitationer eller -begivenheder.

Maj 2019

Se din kalender i mørk tilstand på Android

Nu kan du bruge mørk tilstand i Google Kalender, så du får en bedre visningsoplevelse i svagt lys. Få flere oplysninger om, hvordan du slår Mørkt tema til eller fra.

April 2019

Se din kollegas kalender, og planlæg begivenheder hurtigere

Når du tilføjer en kalender i feltet "Søg efter personer", kan du midlertidigt se kollegers kalendere. Når du opretter en ny begivenhed føjes de pågældende personer automatisk til dit møde som gæster. Du kan også redigere oplysninger om en begivenhed, f.eks. gæster eller lokaleplacering, direkte i dialogboksen til mødeoprettelse. Få flere oplysninger om at oprette en begivenhed.
Besvar Kalender-begivenheder fra videresendte invitationer
Hvis gæster til en Kalender-begivenhed har tilladelse til at invitere andre, kan de invitere dig ved at videresende mailinvitationen. Du kan besvare begivenheden, hvorefter du føjes til gæstelisten. Få flere oplysninger om, hvordan du besvarer videresendte begivenhedsinvitationer.

Januar 2019

Sms-notifikationer er blevet fjernet fra Google Kalender
Du modtager ikke længere sms-notifikationer fra Kalender. Du kan vælge at blive underrettet med enhedsnotifikationer, mails eller begge dele. Få flere oplysninger om, hvordan du ændrer dine notifikationer for Kalender.

December 2018

Se vedhæftede filer i Kalender via Google Meet

Nu kan du se vedhæftede filer i Google Kalender direkte fra et videomøde i Meet. Få flere oplysninger om, hvordan du åbner vedhæftede filer fra Kalender via Google Meet.

Oktober 2018

Brugere uden en Google Kalender får altid mailnotifikationer
Når en begivenhed tilføjes eller opdateres, får de gæster, som ikke bruger Google Kalender, altid en mailnotifikation. Google Kalender-brugere bestemmer, hvilke typer notifikationer de modtager. Få flere oplysninger om begivenhedsnotifikationer og -opdateringer.
Føj mødeapps, der ikke er fra Google, til begivenheder
Du kan nu bruge mødeapps, der ikke er fra Google, med Kalender, herunder GoToMeeting og WebEx. Du kan hurtigt føje mødeoplysninger til dine begivenheder uden at forlade appen. Få flere oplysninger om, hvordan du får mødetilføjelser til Kalender.

Juli 2018

Foreslå et nyt mødetidspunkt
Når du får en invitation til Kalender, kan du foreslå et andet mødetidspunkt. Du kan se de andre deltageres kalendere for at finde et tidspunkt, hvor alle kan. Få flere oplysninger om, hvordan du anbefaler et nyt mødetidspunkt.

Juni 2018

Opnå bedre balance mellem arbejde og fritid
I Kalender kan du nu angive din arbejdstid for hver dag og indikere, hvornår du ikke er til stede. Disse opdateringer hjælper dig med at skabe balance mellem din fritid og arbejdstid. Få flere oplysninger om, hvordan du angiver din arbejdstid og tilgængelighed.