Novetats a Google Calendar

Obtén informació sobre les darreres novetats a Google Calendar.

Febrer de 2023

Estalvia temps amb els llocs de treball suggerits

Defineix el lloc de treball ràpidament amb suggeriments basats en les ubicacions recents. Obtén més informació sobre els llocs de treball.

Marcar una tasca com a contingut brossa

Marca una tasca assignada com a contingut brossa des d'una superfície compartida, com ara un espai o un document. Obtén informació sobre com pots marcar tasques assignades com a contingut brossa.

Ara, l'encriptació del client (CSE) està disponible per a més clients des de l'ordinador

Pots utilitzar l'encriptació del client amb:

• Google Workspace Enterprise Plus
  • Education Plus
  • Usuaris d'Education Standard
Informació sobre l'encriptació del client a Calendar.

Gener de 2023

Evitar els conflictes a la programació de cites
Per evitar les reserves dobles, Calendar pot comprovar la teva disponibilitat en diversos calendaris (com ara el teu calendari principal i altres calendaris que siguin de la teva propietat, que gestionis o a què t'hagis subscrit). Pots seleccionar quins calendaris s'han de revisar per veure si hi ha conflictes. Obtén informació sobre com pots evitar conflictes a la programació de cites.
Gestionar els esdeveniments amb encriptació del client (CSE) en dispositius mòbils (beta)

A més de l'ordinador, la CSE està disponible en versió beta per a mòbils. Amb la CSE, pots:

• Reforçar la seguretat de les dades dels teus esdeveniments.
  • Controlar les claus d'encriptació i els proveïdors d'identitat que hi accedeixen.

Obtén informació sobre la CSE a Calendar.

Octubre de 2022

Gestionar els esdeveniments amb encriptació del client (CSE) en ordinadors (beta)
Reforça la seguretat de les dades dels teus esdeveniments amb l'encriptació del client. Controla les claus d'encriptació i els proveïdors d'identitat que hi accedeixen.

Agost de 2022

Afegir o editar un lloc de treball
Des de la quadrícula del calendari, pots afegir i editar el teu lloc de treball durant un o més dies.
Etiquetes de colors dels usuaris a Google Calendar
Per fer un seguiment de les entrades del calendari a Estadístiques de temps, pots crear i assignar etiquetes de colors.

Juliol de 2022

Afegir o bloquejar invitacions de remitents
Per ajudar a impedir el contingut brossa a Google Calendar, pots:
  • Afegir automàticament les invitacions de remitents coneguts al calendari.
  • Bloquejar les invitacions de remitents desconeguts.
Afegir pàgines de reserva en un lloc web
Si tens una subscripció a Google Workspace Individual o un compte Business Standard o superior, pots:
  • Afegir un botó de programació de cites al teu lloc web.
  • Inserir una pàgina de reserva al teu lloc web.

Maig de 2022

Compartir les programacions de cites des d'un dispositiu mòbil
Pots veure les programacions de cites i compartir les pàgines de reserva a l'aplicació Google Calendar. Més informació sobre com pots compartir les programacions de cites.
Utilitzar la verificació d'adreça electrònica per reservar cites
Si ets subscriptor de Google Workspace Individual, pots requerir que les persones que reserven cites amb tu verifiquin prèviament un codi per correu electrònic. Obtén informació sobre com pots utilitzar la verificació d'adreça electrònica per reservar cites.

Abril de 2022

Afegir les notes de la reunió a un esdeveniment de Google Calendar
Pots adjuntar les notes de la reunió als esdeveniments de Google Calendar. Obtén informació sobre com pots afegir les notes de la reunió a un esdeveniment de Google Calendar.

Març de 2022

Utilitzar la programació de cites per al treball i per a un centre educatiu

Si tens un compte Business Standard o superior, pots previsualitzar les programacions de cites per:

• Crear la teva pròpia pàgina de reserva.
  • Personalitzar la disponibilitat per a cites.

Obtén més informació sobre les programacions de cites i sobre què les diferencia dels espais per a cites.

Febrer de 2022

Cercar i gestionar les tasques pendents
A Google Calendar, hi pots consultar i editar les tasques que no hagis completat. Ves al dia actual per trobar una llista de totes les "Tasques pendents" dels 30 darrers dies. Obtén més informació sobre les tasques pendents.

Gener de 2022

Noves funcions a les programacions de cites
Els subscriptors de Google Workspace Individual poden, entre altres coses, canviar la disponibilitat en una data concreta, afegir un marge de temps entre cites o definir un nombre màxim de cites al dia a Google Calendar. Obtén informació sobre com pots personalitzar la disponibilitat per a cites.
Google Workspace Individual és un pla de subscripció per a propietaris de petites empreses. Obtén informació sobre Google Workspace Individual.

Desembre de 2021

Canviar d'un Compte de Google a un altre a l'aplicació Google Calendar

Pots veure i gestionar esdeveniments de diferents comptes a l'aplicació Google Calendar. Obtén més informació sobre com pots canviar de compte.
Gestionar les invitacions que reps

Quan gestiones la configuració de les invitacions a Calendar, pots triar que s'afegeixin automàticament al teu calendari o bé després de confirmar-hi l'assistència per correu electrònic.

Obtén informació sobre com pots gestionar les invitacions.

Gestionar tasques que es repeteixen a Google Calendar
Pots configurar tasques perquè es repeteixin a Google Calendar i personalitzar les programacions de recurrència, de manera semblant a altres tipus d'entrades de Calendar. Obtén informació sobre com pots gestionar les tasques que es repeteixen a Google Calendar.

Octubre de 2021

Utilitzar l'hora de concentrar-se a Google Calendar
Per reservar-te temps per a la feina que fas pel teu compte, programa una hora de concentrar-se a Google Calendar.
Afegir notes de reunió a esdeveniments
Des d'un esdeveniment de Google Calendar, pots crear i compartir notes de reunió. A Documents de Google, també pots crear i adjuntar notes de reunió a un esdeveniment de Google Calendar directament des d'un document.

Setembre de 2021

Xateja amb els assistents a l'esdeveniment o envia'ls un correu electrònic
A Google Calendar, pots iniciar un xat o una conversa de correu electrònic amb els assistents a l'esdeveniment. Obtén informació sobre com pots enviar un correu electrònic o xatejar amb els convidats.

Agost de 2021

Definir el lloc de treball
A Google Calendar, pots permetre que els altres usuaris vegin on acostumes a treballar cada setmana o el lloc de treball d'un dia concret. Obtén informació sobre com pots definir el teu lloc de treball.
Utilitzar les estadístiques de temps
Si fas servir Google Calendar en un compte de treball o de centre educatiu, pots utilitzar "Estadístiques de temps" per veure com passes el temps a les reunions.

Juliol de 2021

Respondre a invitacions a esdeveniments
Quan responguis a un esdeveniment, podràs triar entre més opcions d'assistència. Obtén informació sobre com pots respondre a les invitacions a esdeveniments.

Juny de 2021

Google Workspace Individual

Google Workspace Individual és un pla de subscripció que ajuda els propietaris de petites empreses a ser més productius. Obtén informació sobre Google Workspace Individual.

Amb Google Workspace Individual, pots crear i gestionar una pàgina de reserva de cites i les programacions a Google Calendar. Obtén informació sobre com pots configurar i crear cites.

Afegir festius a Google Calendar
Pots afegir festius i celebracions hindús al teu calendari de Google. Obtén informació sobre com pots afegir o suprimir aniversaris, festius i altres calendaris.

Maig de 2021

Afegir o suprimir aniversaris, festius i altres calendaris
Pots personalitzar els dies festius i les celebracions al teu calendari. Només pots mostrar els festius oficials. Obtén informació sobre com pots afegir o suprimir aniversaris, festius i altres calendaris.

Abril de 2021

Com es pot utilitzar Google Calendar a l'iPhone i l'iPad
Si fas servir Google Calendar en un iPhone o iPad, pots utilitzar les guies de Google Calendar per a iOS per obtenir consells i trucs. Inclouen lliçons com les següents:
  • Començar a utilitzar Google Calendar
  • Establir i modificar la configuració de Google Calendar
  • Crear i gestionar esdeveniments
  • Gestionar les notificacions de Calendar
Consulta totes les guies de Google Calendar per a iOS.

Març de 2021

Activar o desactivar els esdeveniments intel·ligents a Gmail
Si vols canviar la visibilitat predeterminada dels esdeveniments de calendari creats per Gmail o suprimir un esdeveniment creat per Gmail al calendari, pots canviar la configuració del calendari. Obtén informació sobre com pots gestionar els teus esdeveniments des de Gmail.
Posposar notificacions d'esdeveniments a Google Calendar
Pots canviar les preferències de notificacions dels esdeveniments que tens a Google Calendar. Pots:
  • Activar o desactivar les notificacions.
  • Canviar la temporització de les notificacions posposades a l'ordinador.
Obtén informació sobre com pots modificar les notificacions de Google Calendar.

Febrer de 2021

Afegir diversos períodes de treball al calendari
Si fas servir un compte de centre educatiu o de la feina, pots personalitzar com es mostra l'horari laboral i la disponibilitat a Google Calendar. Pots:
  • Dividir l'horari laboral en funció de la teva disponibilitat.
  • Programar esdeveniments "fora de l'oficina" que es repeteixin.
Obtén informació sobre com pots definir el teu horari laboral i la teva disponibilitat.
Substituir automàticament sales de reunions rebutjades
Els administradors poden activar "Roomfixer" per buscar i reservar sales de reunions alternatives per a esdeveniments creats amb comptes de Google Workspace. Si es rebutja una sala, Roomfixer troba automàticament una sala de reunions disponible, si n'hi ha cap. Pots fer servir la consola d'administració per configurar edificis, funcions i recursos de calendari.

Gener de 2021

Utilitzar Google Calendar sense connexió a l'ordinador
Encara que no tinguis connexió a Internet, pots utilitzar Google Calendar sense connexió a l'ordinador per:
  • Obrir Google Calendar en un navegador Chrome.
  • Veure el calendari i els esdeveniments futurs o de les 4 darreres setmanes.
  • Veure els esdeveniments per dia, setmana o mes.

Desembre de 2020

Afegir el widget de Google Calendar a l'iPhone o l'iPad
Si fas servir un iPhone o iPad, tens l'opció d'afegir el widget de Google Calendar. Podràs consultar les entrades del calendari des de la pantalla d'inici. Si afegeixes el widget de Google Calendar a la visualització Avui, tindràs a mà la informació del teu calendari d'un cop d'ull.
Crear i consultar tasques a l'aplicació Calendar
Tant des de l'ordinador com des de les aplicacions mòbils, pots crear, consultar i modificar tasques a Google Calendar. Totes les tasques que tenen una data o una hora es mostren al calendari.

Novembre de 2020

Veure el logotip nou de Google Calendar
Google Calendar té un nou logotip Calendar. Google Calendar forma part de Google Workspace.

Octubre de 2020

Veure i editar esdeveniments personals i de la feina des d'un sol lloc en un perfil d'Android Work
Pots actualitzar el teu perfil d'Android Work a l'aplicació Calendar per:
  • Mostrar, editar i crear esdeveniments dels teus calendaris personals.
  • Crear i editar esdeveniments fàcilment des d'un sol lloc.
Obtén informació sobre com pots sincronitzar els calendaris personals i de la feina des d'un perfil de treball d'Android.

Setembre de 2020

Utilitzar Google Maps a Google Calendar
Pots fer servir Google Maps a Google Calendar per:
  • Consultar informació sobre la ubicació d'un esdeveniment.
  • Obtenir indicacions.
  • Previsualitzar la ubicació d'un esdeveniment.
  • Afegir la durada del trajecte a un esdeveniment.
Obtén informació sobre com pots utilitzar productes de Google en paral·lel.

Setembre de 2019

Marcar invitacions a esdeveniments com a contingut brossa des d'Android

Ara pots marcar invitacions a esdeveniments com a contingut brossa des del dispositiu Android. Obtén informació sobre com pots informar d'invitacions o d'esdeveniments inadequats del calendari.

Maig de 2019

Veure un calendari en el mode fosc d'Android

Ja pots utilitzar el mode fosc de Google Calendar per veure millor els calendaris quan hi hagi poca llum. Obtén informació sobre com pots activar o desactivar el tema fosc.

Abril de 2019

Veure el calendari d'un company de feina i programar esdeveniments més de pressa

Quan afegeixis un calendari al quadre "Cerca persones", podràs consultar temporalment els calendaris dels companys de feina. En crear un esdeveniment, s'afegeixen automàticament aquestes persones com a convidats a la reunió. A més, pots modificar la informació de l'esdeveniment, com ara els convidats o la sala en què tindrà lloc, directament des del quadre de diàleg emergent que serveix per crear reunions. Obtén més informació sobre com pots crear un esdeveniment.
Confirmar l'assistència a esdeveniments de Calendar des de les invitacions reenviades
Si els convidats d'un esdeveniment de Calendar tenen permís per convidar altres persones, t'hi poden convidar reenviant-te el correu electrònic d'invitació. Pots confirmar l'assistència a l'esdeveniment i se t'afegirà a la llista de convidats. Obtén informació sobre com pots confirmar l'assistència a esdeveniments a través de les invitacions reenviades.

Gener de 2019

S'han suprimit les notificacions per SMS de Calendar
Ja no rebràs cap més notificació de Calendar per missatge de text. Pots triar si vols rebre notificacions al dispositiu, per correu electrònic o per totes dues vies. Obtén informació sobre com pots canviar les notificacions de Calendar.

Desembre de 2018

Veure fitxers adjunts de Calendar a Google Meet

Ara pots veure els fitxers adjunts inclosos a Google Calendar directament des d'una videotrucada de Meet. Obtén més informació sobre com pots obrir els fitxers adjunts de Calendar a Google Meet.

Octubre de 2018

Els usuaris que no són de Google Calendar sempre reben les notificacions per correu electrònic
Quan s'afegeix o s'actualitza un esdeveniment, els convidats que no utilitzen Google Calendar reben sempre una notificació per correu electrònic. Els usuaris de Google Calendar poden controlar quins tipus de notificacions reben. Obtén més informació sobre notificacions i actualitzacions d'esdeveniments.
Afegir aplicacions de conferències que no siguin de Google a esdeveniments
Ara pots complementar Calendar amb aplicacions de conferències que no siguin de Google, com ara GoToMeeting i WebEx. Pots afegir ràpidament informació sobre les conferències als teus esdeveniments sense sortir de l'aplicació. Obtén informació sobre com pots obtenir complements de conferències per a Calendar.

Juliol de 2018

Suggerir un horari nou per a una reunió
Quan reps una invitació de Calendar, pots suggerir que la reunió sigui a una altra hora. Veuràs els calendaris de la resta d'assistents per trobar una hora que vagi bé a tothom. Obtén informació sobre com pots proposar una altra hora per a una reunió.

Juny de 2018

Gestionar millor el temps laboral i el personal
A Calendar, ara pots definir l'horari laboral de cada dia i indicar quan seràs fora de l'oficina. Aquestes actualitzacions t'ajuden a protegir el temps personal i a separar-lo del laboral. Obtén informació sobre com pots definir l'horari laboral i la disponibilitat.