Oversigt over politikkerne vedrørende Google Virksomhedsprofil

Alt indhold, der tilføjes på en virksomhedsprofil, skal give et retvisende billede af den aktuelle lokation, og vores retningslinjer og politikker skal følges og overholdes. I tilfælde af overtrædelser træffer vi de fornødne foranstaltninger for at begrænse visning af indholdet eller begrænse adgang til profilen eller sælgerkontoen.

Alle politikker vedrørende og retningslinjer for brug af Google Virksomhedsprofil

I denne artikel kan du læse om vores vigtigste politikker og nogle af de typiske problemer, man kan komme ud for som sælger, men listen er ikke udtømmende. Se den fuldstændige liste med politikkerne vedrørende og retningslinjerne for Google Virksomhedsprofil.

Forbudt indhold og indhold, der er underlagt begrænsninger

Alt indhold, der tilføjes på en virksomhedsprofil, skal overholde Googles politikker vedrørende forbudt indhold og indhold, der er underlagt begrænsninger. Disse politikker gælder for alle indholdsformater, heriblandt anmeldelser, billeder og videoer. Profiler og indhold, der ikke lever op til disse kriterier, bliver muligvis afvist og dermed ikke offentliggjort på Google.

Begrænsninger på kontoniveau

Som sælger kan man miste adgang til sin virksomhedsprofil eller få adgangen begrænset af følgende årsager:

Google-kontoen har ikke et godt omdømme
Hvis en Google-konto ikke har et godt omdømme (hvis den f.eks. er blevet deaktiveret, suspenderet eller slettet), skal man som sælger træffe de fornødne foranstaltninger med henblik på at løse problemet for at få adgang til sin Google-virksomhedsprofil.
Kontoen er blevet underlagt begrænsninger for aktivitet i Virksomhedsprofil

Hvis en sælger overtræder politikkerne vedrørende Google Virksomhedsprofil gentagne gange, bliver vedkommendes adgang til Virksomhedsprofil muligvis begrænset.

Hvis en sælgers konto bliver underlagt begrænsninger, bliver alle virksomhedsprofiler, der er tilknyttet kontoen, suspenderet.

Hvis en konto bliver underlagt begrænsninger, bliver indhold, der tilføjes via kontoen, afvist. Kontoen skal genåbnes, før eventuelt fjernet indhold kan blive gendannet og der kan tilføjes nyt indhold på profilen.

Profilen er blevet suspenderet på grund af indførelse af begrænsninger på en konto i et andet Google-produkt

Hvis en virksomhedsprofil er blevet oprettet via en konto, der er knyttet til et andet Google-produkt, kan indførelse af begrænsninger på den pågældende konto medføre suspendering af virksomhedsprofilen.

Hvis en konto, som ikke er en Virksomhedsprofil-konto, bliver underlagt begrænsninger, bliver indhold, der tilføjes på virksomhedsprofilen via den begrænsede konto, muligvis afvist. Den konto, som ikke er en Virksomhedsprofil-konto, skal genåbnes, inden profilen kan genåbnes.

Kvalifikationskrav

Google har indført følgende begrænsninger og kvalifikationskrav for virksomhedsprofiler:

Ikke-kvalificerede virksomheder

For at være kvalificeret til en virksomhedsprofil på Google skal du have personlig kontakt med kunder inden for din virksomheds åbningstid.

Eksempelvis er følgende virksomheder ikke kvalificerede til at få en virksomhedsprofil:

• Virksomheder, hvor der tilbydes en fast tjeneste eller holdundervisning eller afholdes møder på en lokation, som virksomhedsejeren hverken ejer eller er autoriseret repræsentant for.
  • Virksomheder eller bureauer, hvor der arbejdes med generering af kundeemner.
  • Brands, organisationer, kunstnere og andre typer virksomheder, der kun driver virksomhed online.
  • Virksomheder med ejendomme til salg eller leje, f.eks. ferieboliger, udstillingsboliger eller indflytningsklare lejligheder.

Læs Kvalifikationskrav for og ejerskab af virksomheder for at få flere oplysninger om kvalifikationskravene.

Virksomheden findes ikke

Hos Google bruger vi oplysninger fra forskellige kilder, f.eks. brugerrapporter og licenseret indhold, til at sikre, at de data, der vises på Google, er så korrekte som muligt.

Hvis vi konstaterer, at din virksomhed ikke har adresse på den påståede lokation, bliver din profil på Google deaktiveret.

Postboksadresse
Virksomheder med en postboksadresse har ikke tilladelse til at bruge Google Virksomhedsprofil. Hvis en sælger angiver en postboksadresse som virksomhedsadresse, bliver vedkommendes profil suspenderet.

Ejerskab

Her er nogle eksempler på problemer med relation til ejerskab af en virksomhedsprofil:

Uautoriseret profiladgang
Hvis vi konstaterer, at en anden sælger er den godkendte ejer af virksomhedsprofilen, bliver uautoriserede brugeres adgangstilladelse tilbagekaldt.
Inaktiv ejer
Hvis en sælger ikke bruger sin Google-virksomhedsprofil i længere tid, medfører det muligvis, at vedkommendes adgangstilladelse bliver tilbagekaldt, og at indholdet bliver fjernet, efter at der er givet varsel herom i form af en advarsel.

Begrænsninger vedrørende opslag

Hvis brugeres bidrag til en profil konsekvent er unyttige, skadelige eller irrelevante, eller hvis de overtræder Google-politikker, bliver brugergenereret indhold til profilen muligvis underlagt begrænsninger eller suspenderet. Som eksempel kan nævnes en række dårlige anmeldelser af en virksomhed, som ikke er relateret til selve virksomheden. Få flere oplysninger om begrænsninger vedrørende opslag.

Mulige årsager til afvisning af indsendt indhold

Der kan være flere årsager til, at indhold, der tilføjes på en virksomhedsprofil, bliver afvist.

Slettet profil
Indhold og appeller bliver muligvis afvist af Google, hvis den tilknyttede profil er blevet slettet af en bruger med adgang til profilen, inden Google har gennemgået eller offentliggjort indholdet.
Deaktiveret profil

Indhold og appeller bliver muligvis afvist af Google, hvis den tilknyttede profil er blevet deaktiveret, inden Google har gennemgået eller offentliggjort indholdet.

Den deaktiverede profil skal genåbnes, før der kan bidrages med indhold til den.

Få oplysninger om, hvordan du løser problemer med deaktiverede profiler.

Suspenderet profil

Indhold og appeller bliver muligvis afvist af Google, hvis den tilknyttede profil er blevet suspenderet, inden Google har gennemgået eller offentliggjort indholdet.

Den suspenderede profil skal genåbnes, før der kan bidrages med indhold til den.

Få oplysninger om, hvordan du løser problemer med suspenderede profiler.

Verificering er påkrævet

Din virksomhed skal verificeres, før du kan opdatere dens navn og andre oplysninger på Google. Google afviser muligvis indhold, der føjes til profiler, som ikke er blevet verificeret.

Følg denne fremgangsmåde for at få flere oplysninger om verificering.

Andre årsager til, at indhold ikke udgives, eller at appeller kan blive afvist

Nogle gange bliver indsendt indhold ikke offentliggjort af årsager, som ikke er relateret til vores politikker. Her er nogle eksempler:

Profilen eller indholdet er allerede live, redigeret eller slettet
I nogle tilfælde bliver indhold, som en sælger tilføjer, ikke offentliggjort, fordi Google allerede har godkendt det. Det kan f.eks. ske, hvis du forsøger at tilføje et billede eller et telefonnummer mere end én gang.
På samme måde kan Google afvise appeller, når appellen ikke kan fastslås, fordi det pågældende indhold allerede er offentligt tilgængeligt, slettet eller redigeret.
Fejl ved indsendelse
Der opstod en fejl under forsøget på at behandle indholdet. Prøv igen senere, eller kontakt Google Virksomhedsprofil-supportteamet.