[UA] Om annonceringsfunktioner

Denne artikel omhandler annonceringsfunktioner i Universal Analytics. Gå til [GA4] Kom godt i gang med annoncering for at få oplysninger om annonceringsfunktioner i Google Analytics 4.

Annonceringsfunktioner i Analytics er en samling funktioner, som takket være Google-annonceringscookies giver dig mulighed for eksempelvis at gøre følgende:

• Oprette remarketingmålgrupper ud fra konkrete data om adfærd, demografi og interesser samt dele disse lister med Google Ads
  • Bruge demografiske data og interessedata i dine Analytics-rapporter
  • Oprette segmenter ud fra data om demografi og interesser

Hvis du bruger Analytics 360, har du adgang til ekstra funktioner. Du kan se Campaign Manager 360-data i dine rapporter, oprette remarketinglister i Analytics og dele dem med Display & Video 360.

Du aktiverer Annonceringsfunktioner i Analytics, så Analytics kan indsamle oplysninger om dine brugere fra Google-annonceringscookierne, når de forefindes, sammen med de oplysninger, som Analytics normalt indsamler.

Få flere oplysninger om Googles annonceringscookies i Ofte stillede spørgsmål om annoncering og fortrolighed.

Hvis du implementerer annonceringsfunktioner, skal du også overholde politikken vedrørende annonceringsfunktioner i Analytics.

Remarketing med Analytics

Remarketing med Analytics giver dig mulighed for at dele de besøgende på dit website op i målgrupper og vise relevante annoncer i dine kampagner på Google Displaynetværk og Google Søgning ud fra de handlinger, som de pågældende brugere har foretaget på dit website.

Du kan oprette en remarketingmålgruppe på administratorsiden i Google Analytics.

Rapportering

Rapporterne Demografi og Interesser

Med rapporterne Demografi og Interesser i Analytics kan du:

• Få en forståelse af, hvordan målgruppen for dit website fordeler sig inden for Alder, Køn og Interesser.
  • Målrette dine annonceudgifter mere effektivt. Når du har brugt rapporterne til at identificere, hvem der besøger dit website, og hvem der foretager konverteringer, kan du målrette dine annoncer mod disse specifikke målgrupper. (Dimensionerne Alder, Køn og Interesser svarer præcist til de data vedrørende demografi og interesser, der er tilgængelige til målretning i Google Ads).
  • Bruge Alder, Køn og Interesser til at oprette segmenter til dine rapporter.
  • Bruge Alder, Køn og Interesser til at oprette remarketinglister.

Disse rapporter er placeret i sektionen Målgruppe i Analytics.

Campaign Manager 360-integration

Integration med Campaign Manager 3601 giver Analytics 360- kunder mulighed for at se og analysere Campaign Manager 360-data i Analytics.

Når integrationen er fuldført, kan du se et nyt sæt Campaign Manager 360- rapporter i sektionenAnskaffelse i Analytics. Du kan også se trafik fra displayannoncer i andre rapporter i sektionen Anskaffelse samt i rapporterne under Konverteringer > Multikanaltragte.

Få flere oplysninger

Display & Video 360-integration

Integration af Display & Video 360 med Analytics giver Analytics 360- kunder mulighed for at oprette remarketinglister i Analytics og få adgang til disse lister i Display & Video 360.

Få flere oplysninger

Rapportering af annoncevisning på Google Displaynetværket (GDN)

Rapportering af annoncevisning på Google Displaynetværket (GDN) gør det muligt for Google-annoncører at måle effekten med hensyn til websiteadfærd og konverteringer for GDN-displayannonceeksponeringer, der ikke har genereret klik. Når du aktiverer denne funktion, får du vist GDN-eksponeringsaktivitet for displayannoncer, der ikke er tekstannoncer – heriblandt rich media-annoncer (dvs. animerede billedannoncer og Flash-annoncer) – i rapporter af typen Multikanaltragte.

Få flere oplysninger

Segmenter

Segmenter giver dig mulighed for at isolere og analysere delmængder af sessioner og brugere. Når du aktiverer Annonceringsfunktioner, har du desuden mulighed for at isolere data efter alder, køn og interesse, så du kan få mere detaljerede oplysninger om din målgruppe.

Få flere oplysninger

1Campaign Manager 360 hed tidligere DoubleClick for Advertisers (DFA).