[UA] Sobre les funcions publicitàries

Aquest article és sobre les funcions publicitàries a Universal Analytics. Per obtenir informació sobre les funcions publicitàries a Google Analytics 4, aneu a [GA4] Començar a utilitzar l'àrea de treball Publicitat.

Les funcions publicitàries d'Analytics són un conjunt de funcions que aprofiten les galetes de publicitat de Google perquè pugueu dur a terme accions com les següents:

• Crear públics de remàrqueting a partir de dades demogràfiques, de comportament i d'interessos específiques, i compartir-los amb Google Ads.
  • Utilitzar dades demogràfiques i d'interessos als informes d'Analytics.
  • Crear segments basats en dades demogràfiques i d'interessos.

Si sou usuari d'Analytics 360, teniu accés a funcions addicionals que us permeten consultar les dades de Campaign Manager 360 als informes i crear llistes de remàrqueting a Analytics que després podeu compartir amb Display & Video 360.

En activar les funcions publicitàries d'Analytics, permeteu que Analytics reculli informació sobre els vostres usuaris a partir de les galetes de publicitat de Google, quan n'hi hagi, a més de la informació que recull normalment.

Per obtenir més informació sobre les galetes de publicitat de Google, consulteu les preguntes freqüents sobre la privadesa en la publicitat de Google.

Si implementeu les funcions publicitàries, també cal que compliu la política sobre funcions publicitàries d'Analytics.

Remàrqueting amb Analytics

El remàrqueting amb Analytics us permet crear públics a partir dels usuaris del vostre lloc web i publicar anuncis rellevants per a la Xarxa de Display de Google i les campanyes d'anuncis de cerca en funció de les accions que aquests usuaris hagin fet al lloc web.

Podeu crear un públic de remàrqueting des de la pàgina Administració d'Analytics.

Informes

Informes de dades demogràfiques i d'interessos

Els informes de dades demogràfiques i d'interessos d'Analytics us permeten:

• Conèixer la distribució del públic del vostre lloc web segons l'edat, el sexe i els interessos.
  • Segmentar millor la inversió en publicitat. Quan hàgiu utilitzat els informes per identificar els usuaris que visiten el lloc i els usuaris que generen conversions, podreu orientar els anuncis a aquests públics específics. Les dimensions Edat, Sexe i Interessos corresponen exactament a les dades demogràfiques i d'interessos disponibles per a la segmentació a Google Ads.
  • Utilitzar les dimensions Edat, Sexe i Interessos per crear segments per als informes.
  • Utilitzar les dimensions Edat, Sexe i Interessos per crear llistes de remàrqueting.

Podeu trobar aquests informes a la secció Públic d'Analytics.

Integració de Campaign Manager 360

La integració de Campaign Manager 3601 permet als clients d'Analytics 360 consultar i analitzar dades de Campaign Manager 360 a Analytics.

Un cop completada la integració, veureu un conjunt nou d'informes de Campaign Manager 360 a la secció Adquisició d'Analytics. També veureu el trànsit dels anuncis de display en altres informes d'aquesta secció, així com als informes de Conversions > Embuts de conversió multicanal.

Més informació

Integració de Display & Video 360

La integració de Display & Video 360 amb Analytics permet als clients d'Analytics 360 crear llistes de remàrqueting a Analytics i fer-les servir a Display & Video 360.

Més informació

Informes d'impressions de la Xarxa de Display de Google (GDN)

Els informes d'impressions de la Xarxa de Display de Google (GDN) permeten als anunciants de Google mesurar la repercussió que tenen, en el comportament i les conversions del lloc web, les impressions d'anuncis de display de la Xarxa de Display que no reben clics. Si activeu aquesta funció, veureu l'activitat de les impressions de la Xarxa de Display de Google corresponent als anuncis de display que no siguin de text, com ara els anuncis rich media (és a dir, els anuncis animats i Flash), als informes d'embuts de conversió multicanal.

Més informació

Segments

Els segments permeten aïllar i analitzar subconjunts de sessions i d'usuaris. Si activeu les funcions publicitàries, disposareu d'opcions addicionals per aïllar les dades per criteris d'edat, de sexe i d'interessos, de manera que podreu obtenir informació més detallada sobre el vostre públic.

Més informació

1Abans, Campaign Manager 360 s'anomenava DoubleClick for Advertisers (DFA).

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
Trieu un itinerari d'aprenentatge propi

Consulteu google.com/analytics/learn, un recurs nou per ajudar-vos a treure el màxim profit de Google Analytics 4. El lloc web nou inclou vídeos, articles i fluxos guiats, i proporciona enllaços a Discord, al blog, al canal de YouTube i al repository de GitHub de Google Analytics.

Comenceu a aprendre avui mateix!