Tuotteen linkittäminen: Google Play- ja Google Ads ‐tilin linkittäminen

Tässä artikkelissa kerrotaan, miten voit linkittää Google Play ‐kehittäjätilin Google Ads ‐tiliin. Siinä neuvotaan myös, miten linkityspyyntöjä ja linkitettyjä tilejä hallinnoidaan Google Ads ‐tilillä.

Google Playn ja Google Adsin linkittämisen edut

Kun linkität Google Ads ‑tilisi Google Play ‑kehittäjätiliisi, voit kohdistaa mainoksia sovellustesi käyttäjille ottamatta käyttöön uudelleenmarkkinointitagia. Tämä luo automaattisesti uudelleenmarkkinointilistat sovelluksille, jotka on julkaistu linkitetyn Play-kehittäjätilin kautta. Lue lisää kehittäjätilin linkittämisestä Googlen palveluihin.

Sovelluksen sisäistä laskutusta käyttävissä sovelluksissa voit myös seurata konversioseurannan avulla automaattisesti sitä, milloin mainostasi klikannut käyttäjä tekee ostoksen Android-sovelluksessasi. Tämä ei edellytä konversioseurantakoodin lisäämistä sovellukseen. Voit tehdä mainoksistasi entistä tehokkaampia käyttämällä edistyksellisiä kohdistustekniikoita ja ottamalla huomioon sen, onko käyttäjällä jo sovellus vai täytyykö hänen ensin ladata se.

Muista: Google Ads ‑tilin omistaja ei voi tehdä muutoksia Google Play ‑kehittäjätilillä (eikä päinvastoin).

Huom. Datan ja tilin käyttö ‑linkitystyyppi poistetaan pian käytöstä, kun uusi Play Console julkaistaan. Olemassa olevat Datan ja tilin käyttö ‑tyyppiset linkitykset toimivat normaalisti klassisessa Play Consolessa sen ollessa vielä käytössä, ja tämän jälkeen ne toimivat samaan tapaan kuin Vain data ‑linkitykset.

Ennen kuin aloitat

• Varmista, että sinulla on Google Ads ‐tilisi järjestelmänvalvojan pääsyoikeudet, jotta voit pyytää linkitystä Google Play ‐kehittäjätiliin ja ylläpitää linkkejä.
  • Voit pyytää linkitystä niin moneen Google Play ‑kehittäjätiliin kuin haluat.

Ohjeet

Alempana on kerrottu, miten voit

• lähettää linkityspyyntöjä Google Play ‑kehittäjätileille
  • hyväksyä linkityspyyntöjä Google Play ‑kehittäjätileiltä
  • lähettää linkityspyyntöjä uudelleen tai peruuttaa niitä
  • poistaa Google Ads ‑tilin ja Google Play ‑kehittäjätilin välisen linkityksen
  • seurata linkitysten tiloja.
Huom. Alla olevat ohjeet koskevat Google Adsin uutta ulkoasua. Jos haluat käyttää aiempaa ulkoasua, klikkaa Ulkoasu-kuvaketta ja valitse Käytä aiempaa ulkoasua. Jos käytät Google Adsin aiempaa versiota, etsi haluamasi sivu Ominaisuuksien sijainnit ‑artikkelin avulla tai käyttämällä Google Adsin yläreunan navigaatiopaneelissa olevaa hakukenttää.

Linkityspyynnön lähettäminen

1. Klikkaa Google Ads ‐tililtä Järjestelmänvalvoja-kuvaketta Admin Icon.
  2. Valitse Linkitetyt tilit.
  3. Etsi Googlelta-kohdasta "Google Play" ja klikkaa Tiedot.
  4. Jos et ole aiemmin linkittänyt tilejä, valitse Linkitä. Jos olet jo linkittänyt tilejä, luo uusi linkityspyyntö klikkaamalla pluspainiketta .
  5. Lisää linkitettävän Google Play ‑kehittäjätilin omistajan sähköpostiosoite.
  6. Klikkaa Lähetä.

Google Play ‑kehittäjätileiltä tulleiden linkityspyyntöjen hyväksyminen

1. Klikkaa Google Ads ‐tililtä Järjestelmänvalvoja-kuvaketta Admin Icon.
  2. Valitse Linkitetyt tilit.
  3. Etsi "Linkitetyt tilit ja tuotteet" ‐kohdasta "Google Play" ja klikkaa Hallinnoi ja linkitä.
  4. Etsi tili, jonka linkityspyynnön haluat hyväksyä.
  5. Valitse Hyväksy tai Hylkää. Jos hylkäät pyynnön ja muutat myöhemmin mielesi, sinun tai Google Play ‑kehittäjätilin omistajan on lähetettävä uusi linkityspyyntö.

Linkityspyyntöjen peruminen

1. Klikkaa Google Ads ‐tililtä Järjestelmänvalvoja-kuvaketta Admin Icon.
  2. Valitse Linkitetyt tilit.
  3. Etsi "Linkitetyt tilit ja tuotteet" ‐kohdasta "Google Play" ja klikkaa Hallinnoi ja linkitä.
  4. Etsi tili, jonka linkityspyynnön haluat perua.
  5. Klikkaa Peruuta.

Pääsy dataan ja tilille ‑linkitystyyppi

Pääsy dataan ja tilille ‑linkitystyyppi poistetaan pian käytöstä, kun uusi Play Console julkaistaan. Olemassa olevat Datan ja tilin käyttö ‑tyyppiset linkitykset toimivat normaalisti klassisessa Play Consolessa sen ollessa vielä käytössä, ja tämän jälkeen ne toimivat samaan tapaan kuin Vain data ‑linkitykset.

Google Ads ‑tilin ja Google Play ‑kehittäjätilin linkityksen poistaminen

1. Klikkaa Google Ads ‐tililtä Järjestelmänvalvoja-kuvaketta Admin Icon.
  2. Valitse Linkitetyt tilit.
  3. Klikkaa Google Play ‑kohdasta Tiedot.
  4. Etsi tili, jonka linkityksen haluat poistaa, ja klikkaa Poista linkitys.

Linkitysten tilojen seuraaminen

Alla on lueteltu tilat, joita voit nähdä Google Playta koskevan Linkitetyt tilit ‑sivun Tila-sarakkeessa.

• Tarvitsee hyväksyntäsi: Tämän Google Play -kehittäjätilin omistaja on pyytänyt linkitystä Google Ads ‑tiliisi. Voit hyväksyä tai hylätä pyynnön.
  • Odottaa Google Playn hyväksyntää: Pyyntösi toimitettiin Google Play ‑kehittäjätilille. Tämä tila päivitetään, kun tilin omistaja hyväksyy tai hylkää linkityspyyntösi.
  • Linkitetty: Google Ads ‑tilisi on linkitetty tähän Google Play -kehittäjätiliin, ja tilissä olevien sovellusten uudelleenmarkkinointiluettelot on aktivoitu.
  • Ei linkitetty: Google Ads ‑tiliä ja Google Play ‑kehittäjätiliä ei ole linkitetty, koska Google Play ‑kehittäjätilin omistaja on hylännyt linkityspyynnön tai koska Google Ads ‑tilin käyttäjä tai Google Play ‑kehittäjätilin omistaja on poistanut tilien linkityksen. Jos haluat linkittää tilit uudelleen, lähetä uusi linkityspyyntö Google Play ‑tilin omistajalle.

Aiheeseen liittyviä linkkejä

Google Playhin liittyviä linkkejä

Tuotteen linkittäminen

Googlen tuotteet

Google Partners