Føj demografisk målretning til en annoncegruppe

Der er indført følgende forbedringer i Google Ads for at give en omfattende og samlet visning af dine målgrupper og gøre målgruppeadministration og -optimering lettere:

• Ny målgrupperapportering
    Detaljeret rapportering om målgruppedemografi, segmenter og ekskluderinger er nu samlet på ét sted. Klik på ikonet Kampagner Campaigns Icon, åbn fanen "Målgrupper, søgeord og indhold", og klik på Målgrupper for at få flere oplysninger. Du kan også nemt administrere dine målgrupper fra denne rapportside. Få flere oplysninger om målgrupperapportering.
  • Nye termer
    Vi bruger nye termer i din målgrupperapport og overalt i Google Ads. Eksempelvis kaldes "målgruppetyper" (disse omfatter tilpassede målgrupper, målgrupper i markedet og interessebaserede målgrupper) nu målgruppesegmenter, og "remarketing" kaldes nu "dine data". Få flere oplysninger om opdateringerne af målgrupperelaterede termer og udtryk.

Med demografisk målretning i Google Ads kan du nå ud til potentielle kunder, som sandsynligvis tilhører de demografiske segmenter, du vælger. Hvis din virksomhed f.eks. henvender sig til en bestemt type kunder inden for et bestemt segment, kan du vælge at vise annoncer for dem ud fra køn, aldersgruppe, forældrestatus eller husstandsindkomst.

I denne artikel guider vi dig igennem, hvordan du kan fokusere dine annoncer, så de er målrettet mod kunder i bestemte demografiske segmenter.

Sådan påvirker demografiske grupper, hvem der ser dine annoncer

Når du bruger demografisk målretning, viser vi dine annoncer ud fra demografiske oplysninger, som vi enten estimerer eller indhenter fra websiteudgivere eller Google-profiler. Hvis du begrænser din målretning til bestemte demografiske segmenter, vises dine annoncer muligvis for en mindre målgruppe. Få flere oplysninger om demografisk målretning

Før du begynder

Du kan føje demografisk målretning til dine annoncegrupper i søge-, display-, video- og Gmail-kampagner. Få flere oplysninger om demografisk målretning

Specifikke demografiske oplysninger (f.eks. boligejerstatus og uddannelse) er tilgængelige som målgruppesegmenter. Du kan føje specifikke demografiske segmenter til en annoncegruppe eller en kampagne.

Vejledning

Bemærk! Nedenstående vejledning er en del af den nydesignede Google Ads-brugeroplevelse. Hvis du vil bruge det forrige design, skal du klikke på ikonet "Udseende" og vælge Brug det forrige design. Hvis du bruger den forrige version af Google Ads, kan du gennemgå oplysningerne på oversigtskortet eller bruge søgefeltet i det øverste navigationspanel i Google Ads for at finde den side, du søger efter.

Føj et demografisk segment til en annoncegruppe

1. Klik på ikonet Kampagner Campaigns Icon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på rullemenuen Målgrupper, søgeord og indhold i sektionsmenuen.
  3. Klik på Målgrupper.
  4. Gå til modulet Demografi, og vælg Rediger demografiske oplysninger i rullemenuen for at filtrere efter det rapporteringsniveau, du vil se.
  5. Vælg en demografisk fane:
  6. Markér afkrydsningsfeltet ud for det demografiske segment, som du vil inkludere i annoncegruppen.
  7. Klik på Rediger, og vælg derefter Aktivér.

Angiv et bud for et bestemt demografisk segment

Du kan få et højere investeringsafkast (ROI, return on investment), eller du kan få større chance for at få vist dine annoncer for de brugere, der er mere tilbøjelige til at købe dine produkter, hvis du angiver et specifikt bud for et demografisk segment. Angiv et tilpasset bud for en displaykampagne, eller rediger budjusteringen for en søgekampagne.