Editorial

Google ofereix versions traduïdes del Centre d'ajuda, però no pretenen canviar el contingut de les nostres polítiques. La versió en anglès és la versió oficial que utilitzem per aplicar les nostres polítiques. Per veure aquest article en un altre idioma, feu servir el menú desplegable d'idioma que hi ha a la part inferior de la pàgina.

Els usuaris de Display & Video 360 han de complir aquesta política de Google Ads. Visiteu el Centre d'ajuda de Display & Video 360 per consultar restriccions addicionals.

Amb l'objectiu d'oferir una experiència d'usuari de qualitat, Google requereix que tots els anuncis, els recursos i les destinacions compleixin uns estàndards editorials i professionals exigents. Només acceptem els anuncis clars, que transmetin professionalitat i que dirigeixin els usuaris a contingut rellevant, útil i amb el qual puguin interaccionar fàcilment.

A continuació teniu alguns exemples del que heu d'evitar als vostres anuncis.

Obteniu informació sobre què passa si infringiu les nostres polítiques.
Les infraccions de les polítiques següents no comportaran la suspensió immediata del compte sense advertiment previ. S'emetrà un advertiment com a mínim 7 dies abans de la suspensió del compte. Obteniu més informació sobre els comptes suspesos.

Requisits del nom d'empresa

Aquesta política s'aplica als formats d'anunci que requereixen un camp de nom de l'empresa.

No es permet el següent:

marca x vermella Indicar un nom de l'empresa que no correspon al domini, al nom reconegut de l'anunciant ni a l'aplicació promocionada descarregable.

marca x vermella Utilitzar llenguatge promocional al camp del nom de l'empresa.

Les infraccions d'aquesta política no comportaran la suspensió immediata del compte sense advertiment previ. S'emetrà un advertiment, com a mínim, 7 dies abans de la suspensió del compte. Obteniu més informació sobre els comptes suspesos.

Obteniu més informació sobre la política de requisits del nom d'empresa.

Ús de les majúscules

No es permet el següent:

marca x vermella Ús de les majúscules incorrecte o amb una finalitat que no és la prevista.

Les infraccions d'aquesta política no comportaran la suspensió immediata del compte sense advertiment previ. S'emetrà un advertiment, com a mínim, 7 dies abans de la suspensió del compte. Obteniu més informació sobre els comptes suspesos.

Obteniu més informació sobre la política d'ús de les majúscules.

Qualitat d'imatge

No es permet el següent:

marca x vermella Imatges que es mostren de costat, cap per avall o que no ocupen tot l'espai de la mida de la imatge triada.

marca x vermella Imatges desenfocades, poc clares, difícils de reconèixer, o bé amb text il·legible.

marca x vermella Imatges amb fons estroboscòpics o intermitents, o que distreguin d'altres maneres.

marca x vermella Anuncis que sobrepassin el marc o que envaeixin d'una altra manera el lloc web o l'aplicació.

Les infraccions d'aquesta política no comportaran la suspensió immediata del compte sense advertiment previ. S'emetrà un advertiment, com a mínim, 7 dies abans de la suspensió del compte. Obteniu més informació sobre els comptes suspesos.

Learn more about the Image quality policy.

Mal ús de funcions d'anuncis

No es permet el següent:

marca x vermella Anuncis o recursos que no utilitzen les funcions del bloc d'anuncis amb la finalitat prevista.

Les infraccions d'aquesta política no comportaran la suspensió immediata del compte sense advertiment previ. S'emetrà un advertiment, com a mínim, 7 dies abans de la suspensió del compte. Obteniu més informació sobre els comptes suspesos.

Obteniu més informació sobre la política de mal ús de funcions d'anuncis.

Número de telèfon al text de l'anunci

No es permet el següent:

marca x vermella Introduir un número de telèfon al text d'un anunci.

Les infraccions d'aquesta política no comportaran la suspensió immediata del compte sense advertiment previ. S'emetrà un advertiment, com a mínim, 7 dies abans de la suspensió del compte. Obteniu més informació sobre els comptes suspesos.

Obteniu més informació sobre la política de número de telèfon al text de l'anunci.

Puntuació i símbols

No es permet el següent:

marca x vermella Puntuació o símbols que no s'utilitzen amb la finalitat prevista o que es fan servir de manera incorrecta.

marca x vermella Caràcters no vàlids o no admesos.

Les infraccions d'aquesta política no comportaran la suspensió immediata del compte sense advertiment previ. S'emetrà un advertiment, com a mínim, 7 dies abans de la suspensió del compte. Obteniu més informació sobre els comptes suspesos.

Obteniu més informació sobre la política de puntuació i símbols.

Repeticions

No es permet el següent:

marca x vermella Repeticions innecessàries, efectistes o no estàndard de noms, paraules o frases.

marca x vermella Text d'un recurs en què es repeteixin paraules o frases dins del mateix recurs (o d'un altre) en un mateix grup d'anuncis, campanya o compte.

Les infraccions d'aquesta política no comportaran la suspensió immediata del compte sense advertiment previ. S'emetrà un advertiment, com a mínim, 7 dies abans de la suspensió del compte. Obteniu més informació sobre els comptes suspesos.

Obteniu més informació sobre la política de repeticions

Estil i ortografia

No es permet el següent:

marca x vermella Anuncis o recursos que no respecten les normes d'ortografia i de gramàtica generalment acceptades.

marca x vermella Anuncis o recursos incomprensibles o sense sentit.

marca x vermella Anuncis o recursos que superen els límits de caràcters establerts per als idiomes amb caràcters d'amplada doble.

marca x vermella Anuncis o recursos que no segueixen l'estil de presentació clar i informatiu dels resultats de cerca de Google.

Les infraccions d'aquesta política no comportaran la suspensió immediata del compte sense advertiment previ. S'emetrà un advertiment, com a mínim, 7 dies abans de la suspensió del compte. Obteniu més informació sobre els comptes suspesos.

Obteniu més informació sobre la política d'estil i ortografia.

Espaiat inacceptable

No es permet el següent:

marca x vermella Ometre un espai o afegir-ne de més.

marca x vermella Ús excessiu o efectista d'espais.

Les infraccions d'aquesta política no comportaran la suspensió immediata del compte sense advertiment previ. S'emetrà un advertiment, com a mínim, 7 dies abans de la suspensió del compte. Obteniu més informació sobre els comptes suspesos.

Obteniu més informació sobre la política d'espaiat inacceptable.

Empresa no identificada

No es permet el següent:

marca x vermella Anuncis o destinacions que no mencionen el producte, el servei o l'entitat que promocionen.

Les infraccions d'aquesta política no comportaran la suspensió immediata del compte sense advertiment previ. S'emetrà un advertiment, com a mínim, 7 dies abans de la suspensió del compte. Obteniu més informació sobre els comptes suspesos.

Obteniu més informació sobre la política d'empresa no identificada.

Qualitat de vídeo

No es permet el següent:

marca x vermella Vídeos amb text il·legible, so de mala qualitat o elements visuals borrosos, poc nítids o que no es poden reconèixer.

Si no podeu editar el vídeo perquè compleixi aquests requisits, pengeu-ne un altre que compleixi la política.

Les infraccions d'aquesta política no comportaran la suspensió immediata del compte sense advertiment previ. S'emetrà un advertiment, com a mínim, 7 dies abans de la suspensió del compte. Obteniu més informació sobre els comptes suspesos.

Obteniu més informació sobre la política de qualitat de vídeo.

Com ho podem millorar?

Necessites més ajuda?

Prova aquests passos: