Redaksjonelle krav

Google leverer oversatte versjoner av brukerstøtten, men de er ikke ment å endre innholdet i retningslinjene våre. Den engelskspråklige versjonen er den offisielle versjonen vi bruker for å håndheve retningslinjene. Hvis du vil lese denne artikkelen på et annet språk, kan du bruke rullegardinmenyen for språk nederst på siden.

Display & Video 360-brukere må overholde disse Google Ads-retningslinjene. Du finner flere begrensninger i brukerstøtten for Display & Video 360.

Google ønsker å levere brukeropplevelser av høy kvalitet, og derfor krever vi at alle annonser, elementer og destinasjoner innfrir høye profesjonelle og redaksjonelle krav. Vi tillater bare annonser som er tydelige, har et profesjonelt preg og fører brukerne til innhold som er relevant, nyttig og brukervennlig.

Nedenfor ser du eksempler på innhold som ikke er tillatt i annonser.

Finn ut hva som skjer hvis du bryter retningslinjene våre.
Brudd på retningslinjene oppført nedenfor fører ikke til umiddelbar suspensjon av den aktuelle kontoen uten forutgående advarsel. Vi utsteder en advarsel minst 7 dager før vi suspenderer kontoer. Finn ut mer om sperrede kontoer.

Krav til bedriftsnavn

Disse retningslinjene gjelder for annonseformater der det er obligatorisk med et felt for bedriftsnavn.

Vi tillater ikke dette:

rødt x-tegn bedriftsnavn som avviker fra domenenavnet, det offisielle navnet på annonsøren eller navnet på den nedlastbare appen som markedsføres

rødt x-tegn reklamespråk i feltet for bedriftsnavn

Brudd på disse retningslinjene fører ikke til umiddelbar suspensjon av den aktuelle kontoen uten forutgående advarsel. Vi utsteder en advarsel minst 7 dager før vi suspenderer kontoer. Finn ut mer om sperrede kontoer.

Finn ut mer om retningslinjene om krav til bedriftsnavn.

Bruk av store bokstaver

Vi tillater ikke dette:

rødt x-tegn store bokstaver som ikke brukes riktig eller til tiltenkt formål

Brudd på disse retningslinjene fører ikke til umiddelbar suspensjon av den aktuelle kontoen uten forutgående advarsel. Vi utsteder en advarsel minst 7 dager før vi suspenderer kontoer. Finn ut mer om sperrede kontoer.

Finn ut mer om retningslinjene for bruk av store bokstaver.

Bildekvalitet

Vi tillater ikke

rødt x-tegn bilder som vises sidelengs eller opp ned, eller som ikke fyller hele området i den aktuelle bildestørrelsen

rødt x-tegn bilder som er uskarpe, utydelige, ugjenkjennelige eller inneholder uleselig tekst

rødt x-tegn bilder med strobeeffekt, blinking eller andre distraherende effekter

rødt x-tegn annonser som utvides utenfor rammen eller på annen måte tar opp utilbørlig stor plass i appen eller på nettstedet

Brudd på disse retningslinjene fører ikke til umiddelbar suspensjon av den aktuelle kontoen uten forutgående advarsel. Vi utsteder en advarsel minst 7 dager før vi suspenderer kontoer. Finn ut mer om sperrede kontoer.

Learn more about the Image quality policy.

Uriktig bruk av annonsefunksjoner

Vi tillater ikke dette:

rødt x-tegn annonser eller elementer der funksjonene i annonseenheten ikke brukes til det tiltenkte formålet

Brudd på disse retningslinjene fører ikke til umiddelbar suspensjon av den aktuelle kontoen uten forutgående advarsel. Vi utsteder en advarsel minst 7 dager før vi suspenderer kontoer. Finn ut mer om sperrede kontoer.

Finn ut mer om retningslinjene om uriktig bruk av annonsefunksjoner.

Telefonnummer i annonsetekst

Vi tillater ikke dette:

rødt x-tegn telefonnummer i annonsetekst

Brudd på disse retningslinjene fører ikke til umiddelbar suspensjon av den aktuelle kontoen uten forutgående advarsel. Vi utsteder en advarsel minst 7 dager før vi suspenderer kontoer. Finn ut mer om sperrede kontoer.

Finn ut mer om retningslinjene for visning av telefonnummer i annonsetekst.

Tegnsetting og symboler

Vi tillater ikke dette:

rødt x-tegn tegnsetting eller symboler som ikke brukes riktig eller til det tiltenkte formålet

rødt x-tegn ugyldige tegn eller tegn som ikke støttes

Brudd på disse retningslinjene fører ikke til umiddelbar suspensjon av den aktuelle kontoen uten forutgående advarsel. Vi utsteder en advarsel minst 7 dager før vi suspenderer kontoer. Finn ut mer om sperrede kontoer.

Finn ut mer om retningslinjene for tegnsetting og symboler.

Repetisjon

Vi tillater ikke dette:

rødt x-tegn unødvendig, salgsrelatert eller ikke-standard repetisjon av navn, ord eller fraser

rødt x-tegn tekst i elementer som er gjentakelser av ord eller fraser i det samme elementet eller et annet element i den samme annonsegruppen, kampanjen eller kontoen

Brudd på disse retningslinjene fører ikke til umiddelbar suspensjon av den aktuelle kontoen uten forutgående advarsel. Vi utsteder en advarsel minst 7 dager før vi suspenderer kontoer. Finn ut mer om sperrede kontoer.

Finn ut mer om retningslinjene om repetisjon

Stil og staving

Vi tillater ikke dette:

rødt x-tegn annonser eller elementer som ikke bruker vanlige, etablerte standarder for rettskriving og grammatikk

rødt x-tegn annonser eller elementer som er uforståelige eller ikke gir mening

rødt x-tegn annonser eller elementer som overskrider tegngrensene for språk med dobbel tegnbredd

rødt x-tegn annonser eller elementer som ikke er i tråd med den klare og informative presentasjonsstilen i Google-søkeresultater

Brudd på disse retningslinjene fører ikke til umiddelbar suspensjon av den aktuelle kontoen uten forutgående advarsel. Vi utsteder en advarsel minst 7 dager før vi suspenderer kontoer. Finn ut mer om sperrede kontoer.

Finn ut mer om retningslinjene for stil og staving.

Uakseptabel bruk av mellomrom

Vi tillater ikke dette:

rødt x-tegn utelatte eller ekstra mellomrom

rødt x-tegn mellomrom som brukes overdrevent eller som salgstriks

Brudd på disse retningslinjene fører ikke til umiddelbar suspensjon av den aktuelle kontoen uten forutgående advarsel. Vi utsteder en advarsel minst 7 dager før vi suspenderer kontoer. Finn ut mer om sperrede kontoer.

Finn ut mer om retningslinjene om uakseptabel bruk av mellomrom.

Uidentifiserte bedrifter

Vi tillater ikke dette:

rødt x-tegn annonser eller destinasjoner der navnet på produktet, tjenesten eller enheten som markedsføres, ikke er tatt med

Brudd på disse retningslinjene fører ikke til umiddelbar suspensjon av den aktuelle kontoen uten forutgående advarsel. Vi utsteder en advarsel minst 7 dager før vi suspenderer kontoer. Finn ut mer om sperrede kontoer.

Finn ut mer om retningslinjene om uidentifiserte bedrifter.

Videokvalitet

Vi tillater ikke dette:

rødt x-tegn videoer med uleselig tekst, dårlig lydkvalitet, bilder som er uklare eller har motiver som ikke kan skjelnes

Hvis du ikke kan redigere denne videoen slik at den innfrir disse kravene, må du laste opp en annen video som overholder retningslinjene.

Brudd på disse retningslinjene fører ikke til umiddelbar suspensjon av den aktuelle kontoen uten forutgående advarsel. Vi utsteder en advarsel minst 7 dager før vi suspenderer kontoer. Finn ut mer om sperrede kontoer.

Finn ut mer om retningslinjene for videokvalitet.