Alkohol

Som en service tilbyder Google oversatte versioner af artiklerne i Hjælp til Google Ads, men vi håndhæver vores politikker i henhold til den engelsksprogede version, og det er denne version, der er gældende, hvis den oversatte tekst afviger fra den. Hvis du vil have denne artikel vist på et andet sprog, kan du bruge rullemenuen Sprog nederst på siden.

Display & Video 360-brugere skal overholde denne Google Ads-politik. Gå til Hjælp til Display & Video 360 for at se yderligere begrænsninger.

Vi overholder lokale love og gældende branchestandarder vedrørende alkohol. Derfor er det heller ikke alle typer annoncer for alkohol, der er tilladt. Dette gælder både alkohol og drikkevarer, der minder om alkoholiske drikkevarer. Nogle typer alkoholrelaterede annoncer er tilladt, forudsat at de overholder nedenstående politikker, ikke er målrettet mod mindreårige og kun er målrettet mod de lande, som eksplicit er nævnt på nedenstående lister over lande, hvor det er tilladt at vise annoncer for alkohol.

Se, hvad der sker, hvis du overtræder vores politikker. Hvis du mener, at din annonce er blevet afvist ved en fejl, kan du anmode om en gennemgang via formularen til afviste annoncer og politikspørgsmål.

Salg af alkohol

Vi betragter annoncer som værende promoveringer for salg af alkoholiske drikke, når en eller flere alkoholiske drikke præsenteres i annoncerne, og der kan købes alkohol på destinationswebsitet eller i appen.

Tilladt: Annoncering for online salg af alkoholiske drikke er tilladt i landene på nedenstående liste.

Lande, der tillader sådanne annoncer:
Albanien
Argentina
Australien
Østrig
Belgien
Bosnien-Hercegovina
Brasilien
Bulgarien
Cambodja
Canada
Chile
Colombia
Costa Rica
Cypern
Tjekkiet
Danmark
Estland
Frankrig
Tyskland
Ghana
Grækenland
Hongkong
Ungarn
Island
Irland
Israel
Italien
Japan
Kenya
Letland
Luxembourg
Malta
Mexico
Montenegro
Holland
New Zealand
Nigeria
Panama
Peru
Filippinerne
Portugal
Puerto Rico
Rumænien
Senegal
Singapore
Slovakiet
Sydafrika
Spanien
Sverige
Schweiz
Uganda
Ukraine
Storbritannien
USA
Uruguay

Tilladt med begrænsninger Promovering for salg af alkoholiske drikke med en alkolholprocent under en vis procent. Annoncøren skal angive den højeste alkoholprocent på landingssiden.

Lande, hvor sådanne annoncer er tilladt

Ecuador (alkoholprocent på maksimalt 5 %)
Indien (alkoholprocent på 0 %)
Indonesien (alkoholprocent på 0 %)
Vietnam (alkoholprocent på under 5,5 %)

Ikke tilladt: Annoncering for online salg af alkoholiske drikke er ikke tilladt i lande, der ikke er nævnt på nedenstående liste. Hvis din kampagne kun er målrettet mod lande, der ikke er nævnt på listen, bliver din annonce afvist.

Oplysninger om alkohol

Branding- og informationsannoncer omfatter promoveringer, der fokuserer på alkoholiske drikke eller udbreder kendskabet til alkoholiske drikke, men ikke tilbyder dem via onlinesalg.

Tilladt: Vi tillader brand- og informationsannoncering for alkoholiske drikke i følgende lande:

Lande, hvor sådanne annoncer er tilladt:
Albanien
Argentina
Australien
Østrig
Belgien
Bosnien-Hercegovina
Bolivia
Brasilien
Bulgarien
Cambodja
Canada
Chile
Colombia
Costa Rica
Cypern
Tjekkiet
Danmark
Den Dominikanske Republik
El Salvador
Estland
Frankrig
Tyskland
Ghana
Grækenland
Honduras
Hongkong
Ungarn
Island
Irland
Israel
Italien
Japan
Kenya
Letland
Luxembourg
Malta
Mexico
Montenegro
Holland
New Zealand
Nicaragua
Nigeria
Panama
Paraguay
Peru
Filippinerne
Portugal
Puerto Rico
Rumænien
Senegal
Singapore
Slovakiet
Sydafrika
Sydkorea
Spanien
Sverige
Schweiz
Taiwan
Uganda
Ukraine
Storbritannien
USA
Uruguay
Venezuela

Tilladt med begrænsninger Brand- og informationsannoncering for alkoholiske drikke med en alkoholprocent under en vis procent. Annoncøren skal angive den højeste alkoholprocent på landingssiden.

Lande, hvor sådanne annoncer er tilladt

Ecuador (alkoholprocent på maksimalt 5 %)
Indien (alkoholprocent på 0 %)
Indonesien (alkoholprocent på 0 %)
Vietnam (alkoholprocent på under 5,5 %)

Ikke tilladt: Branding- og informationsannoncer for alkoholiske drikke er ikke tilladt i lande, der ikke er nævnt på nedenstående liste. Hvis din kampagne kun er målrettet mod lande, der ikke er nævnt på listen, bliver din annonce afvist.
Fejlfinding: Målretning af annoncer for alkohol
  1. Læs ovenstående politik for at se, hvilke typer af alkoholrelateret indhold vi ikke tillader, samt landespecifikke begrænsninger for steder, din kampagne er målrettet mod.
  2. Målret mod en anden placering. Hvis din annonce overholder de grundlæggende politikkrav, men ikke overholder politikkravene for de lande, du målretter mod, kan du vælge at redigere din målretning efter placering for at vise dine annoncer andre steder, hvor de overholder vores krav. Når du kun målretter din kampagne mod godkendte placeringer, skal du anmode om en gennemgang af dine afviste annoncer. Vi kontrollerer herefter, om de kan starte med at blive vist:
    Anmod om gennemgang

Hvis det er vigtigt for dig fortsat at målrette mod de aktuelle steder, kan du også vælge at følge nedenstående trin for at sikre, at din annonce og dit website eller din app overholder politikken.
  3. Skift din annonces landingsside. Hvis din annonce fører til indhold, der overtræder denne politik, skal du redigere landingssiden, så den overholder politikken. Når du har løst problemet med overtrædelsen, skal du genindsende din annonce via nedenstående trin.

Du kan også vælge at ændre din endelige webadresse, så den peger på en anden del af dit website eller din app, som ikke overtræder denne politik.
  4. Fjern det pågældende indhold fra din annonce. Hvis din annonce overtræder denne politik, skal du redigere den, så den overholder politikken. Gå til din konto
    • Hold markøren over den annonce, du vil redigere, på fanen Annoncer.
    • Klik på blyantikonet ud for din annonce for at redigere den.
    • Klik på Gem, når du er færdig.
    Når du har redigeret og gemt din annonce, bliver den sendt til os med henblik på gennemgang. De fleste annoncer bliver gennemgået inden for én hverdag. Hvis sagen er kompliceret, og der er behov for en grundigere gennemgang, kan det dog tage længere tid. Hvis vi konstaterer, at du har fjernet det uacceptable indhold fra din annonce og din landingsside, kan vi godkende kørsel af din annonce. Hvis du har foretaget ændringer for at løse de problemer, der har ført til bestemte typer overtrædelser, kan du muligvis indsende hele din kampagne til fornyet gennemgang.
    • Se kolonnen "Status" på fanen Annoncer. Hold markøren over den hvide taleboble Boble for annonceafvisning ud for "Afvist".
    • Klik på "Genindsend min kampagne til gennemgang". Husk! Dette link vises kun, hvis din annonce blev afvist på grund af bestemte overtrædelser.
    • Følg vejledningen på skærmen for at genindsende de kvalificerede afviste annoncer i din kampagne.
Hvis du ikke kan løse de problemer, der har ført til overtrædelser, eller vælger ikke at gøre det, skal du fjerne din annonce. Det er med til at undgå, at din konto bliver suspenderet efterfølgende på grund af for mange afviste annoncer.

Onverantwoorde alcoholreclame

We beschouwen het volgende als onverantwoord in alcoholgerelateerde advertenties. Advertenties die deze content bevatten, worden afgekeurd.

Personen targeten die jonger zijn dan de wettelijk toegestane minimumleeftijd voor alcoholgebruik in een land waar u uw advertenties wilt weergeven

De indruk wekken dat alcoholgebruik een positieve invloed kan hebben op sociale, seksuele, professionele, intellectuele of atletische prestaties

Impliceren dat alcoholgebruik gezondheidsvoordelen of voordelen voor de gezondheid biedt

Voorbeeld (niet volledig): 'Een glas wijn per dag houdt de dokter weg'

Overmatig drankgebruik, competitief of overmatig drinken positief belichten

Alcoholgebruik laten zien in combinatie met voertuigen besturen, machines bedienen of taken uitvoeren waarvoor oplettendheid of behendigheid is vereist

Probleemoplosser: onverantwoorde alcoholreclame
  1. Løs problemet med annoncens destination. Fjern alt indhold, der er forbudt i henhold til denne politik. Hvis du ikke kan løse problemet med annoncens destination, skal du opdatere annoncen med en ny destination, der overholder denne politik.
  2. Rediger annoncen. Fjern alt indhold, som vi ikke tillader. Hvis din annonce overholder politikken, men du har ændret annoncens destination, skal du redigere annoncen og gemme den. Dette medfører, at annoncen og dens destination indsendes til fornyet gennemgang.

De fleste annoncer gennemgås inden for én hverdag. Det kan dog i nogle tilfælde tage længere tid, hvis der er brug for en mere kompleks gennemgang.

Overtrædelse af denne politik medfører ikke øjeblikkelig suspendering af kontoen uden forudgående varsel. Senest syv dage inden din konto suspenderes, udstedes der en advarsel. Få flere oplysninger om suspenderede konti.

Politikkens konsekvenser

Hvis din annonce overholder ovenstående krav og gennemgås, kan du her se nærmere oplysninger om, hvor og hvordan den kan vises:

Land
Tilladt med begrænsninger Se kravene ovenfor for at få oplysninger om, hvor bestemte typer annoncer for alkohol må køres, og hvor de ikke må køres.
  • Hvis din annoncekampagne kun er målrettet mod lande, hvor vi ikke tillader disse annoncer, får din annonce statussen "Afvist", og den vises ikke.
  • Hvis din annoncekampagne er målrettet mod både tilladte og ikke-tilladte lande, markeres din annonce som "Kvalificeret (begrænset)", og den vises ikke i de ikke-tilladte lande (men kan køre i de tilladte lande).
Annonceplatform
Tilladt Må køre annoncer for alkohol:
  • Google Ads og AdWords Express
  • YouTube (alkoholannoncører, der vil bruge en aldersbegrænsning på deres startside, brandingkanal og/eller video, kan gøre dette ifølge vores politikker om aldersbegrænsninger).
  • AdMob
  • Google Ad Manager
Annoncenetværk

Tilladt med begrænsninger Google Søgning: Annoncer for alkohol kan vises på Google og Søgenetværket. Hvis en person har aktiveret funktionen Beskyttet søgning, får vedkommende dog ikke vist denne type annoncer.

Tilladt med begrænsninger Displaynetværket: Annoncer for alkohol kan vises i bestemte lande på partnerejendomme (via Google AdSense og Google AdMob), der har tilmeldt sig visning af sådant indhold. Få flere oplysninger

Tilladt med begrænsninger Ad Manager-sælgernetværket: Annoncer for alkohol kan vises i bestemte lande på partnerwebsites, der har tilmeldt sig visning af sådant indhold. Få flere oplysninger

Annonceformater
Acceptable annonceformater kan variere afhængigt af faktorer som den platform, du bruger, din annonces status, og hvorvidt en udgiver eller partner har valgt at vise sådanne annoncer. Politikken for tilpasset annoncering gælder også for alle tilpassede annoncer. Her er nogle typiske eksempler, men der kan også være andre:
Ikke tilladt Må ikke promovere alkohol:
  • Reservationsdisplayannoncer
  • Annoteringer med kundebedømmelser

Har du brug for hjælp?

Kontakt Google Ads Support, hvis du har spørgsmål om vores politikker