Begrænset annoncevisning

Google stiller oversatte versioner af vores Hjælp til rådighed, selvom de ikke er beregnet til at ændre indholdet af vores politikker. The English version is the official language we use to enforce our policies. To view this article in a different language, use the language dropdown at the bottom of the page.

Af hensyn til Google Ads-økosystemets integritet indfører vi begrænsninger med hensyn til antal eksponeringer af annoncer, hvis der er stor risiko for misbrug og/eller en dårlig brugeroplevelse. Denne politik gælder specifikt for bestemte annoncevisningsscenarier, der er beskrevet nærmere nedenfor. I disse scenarier er det kun kvalificerede annoncører, som kan vise annoncer uden begrænsning med hensyn til antal eksponeringer. Denne politik indgår ikke som en del af Googles aktuelle politikker vedrørende certificering, som er indført for at forhindre ikke-certificerede annoncører i at vise bestemte annoncer. Du kan få flere oplysninger om kvalifikationskravene med hensyn til annoncevisning her.

Hvorfor bliver bestemte annoncører underlagt begrænsninger?

Annoncer fra ikke-kvalificerede annoncører bliver underlagt begrænsninger i bestemte scenarier for at mindske risikoen for en negativ brugeroplevelse i forbindelse med interaktion med disse annoncer og for at give såvel brugere som annoncører større tillid til Google Ads-platformen. Hvis en annoncør ikke promoverer annoncer i disse scenarier, bliver vedkommendes annoncer ikke underlagt begrænsninger i henhold til denne politik. Vi tager højde for følgende, når vi skal afgøre, om der i et bestemt scenarie er stor risiko for misbrug og/eller en dårlig brugeroplevelse:

• Brugerfeedback
  • Antal eksempler på misbrug
  • Brancherelaterede tendenser

Hvilke annoncører er kvalificerede?

Kvalificerede annoncørers annonceeksponeringer bliver ikke underlagt begrænsninger i henhold til denne politik. Hos Google tager vi højde for en række forskellige faktorer, når vi skal vurdere, om en annoncør er kvalificeret, heriblandt følgende:

• Kontoattributter
  • Brugeraktivitet og -rapporter
  • Kontooprettelsesdato
  • Brug af annonceformater
  • Historik med hensyn til overholdelse af vores politikker
  • Annoncørens branche
  • Status med hensyn til identitetsverificering

Hvad kan du gøre for at blive kvalificeret annoncør?

Bliv ved med at oprette kampagner og annoncemateriale, der genererer brugerengagement, mens vi foretager en vurdering af din konto, sørg for at overholde vores annonceringspolitikker, og overvej at påbegynde processen til annoncørverificering, hvis din konto er kvalificeret til det.

Mens der foretages en vurdering af din konto

Indtil en annoncør har opbygget tilstrækkelig tillid hos Google og blandt brugerne til, at der kan opnås status som kvalificeret, bliver vedkommendes annonceeksponeringer muligvis underlagt begrænsninger i de scenarier, der er beskrevet nedenfor. Denne politik medfører ikke afvisning af annoncer. Annoncørers annoncevisningsgrænse bliver automatisk gennemgået og opdateret i forbindelse med den løbende overvågning af deres konto, og vi kan desværre ikke sige, hvor lang tid det tager.

Hvis vi registrerer problemer efter ophævelsen af en begrænsning, ser vi os muligvis nødsaget til at genindføre begrænsningen, mens vi foretager yderligere evaluering.

Hvordan ved jeg, om min konto er blevet underlagt begrænsninger?

Ikke-kvalificerede annoncører, som har opnået nok eksponeringer til at være omfattet af denne politik, får en notifikation på kontoen. Individuelle annoncer bliver ikke afvist.

Der er fortsat ubegrænset adgang til kontoen, og annoncerne bliver kun underlagt begrænsninger i de scenarier, der er beskrevet nedenfor.

Nedenfor kan du se de scenarier, som kan medføre, at dine annoncer bliver underlagt begrænsninger.

Annoncører med uklare brandrelationer og generiske annoncer

Vi vil gerne sikre os, at brugerne ved, hvilke annoncører de interagerer med. I nogle tilfælde søger brugerne måske ikke efter indhold med relation til en bestemt annoncør, et bestemt brand, et bestemt produkt eller en bestemt tjeneste, og i andre tilfælde har de måske et bestemt brand i tankerne. Uanset hvad, vil vi hos Google gerne sikre os, at der ikke er nogen tvivl med hensyn til identiteten af den annoncør, brugeren vælger at interagere med.

Selvom annoncøren måske ikke har haft til hensigt at vildlede brugerne eller angive urigtige oplysninger om sig selv eller sin virksomhed, kan generiske annoncer og annoncer, der henviser til andre brands, forvirre brugerne og give dem indtryk af, at de interagerer med en helt anden annoncør. I sådanne tilfælde indfører Google muligvis en begrænsning med hensyn til antal eksponeringer af alle brandede og generiske annoncer fra den pågældende annoncør.

Eksempler på henvisning til et brand med uklar relation til annoncøren (listen er ikke udtømmende):

• Henvisning til et andet brands navn eller efterligning af et andet brand (f.eks. et flyselskab eller en kundeserviceafdeling) som respons på en brugers søgning efter det pågældende brand
  • Henvisning til et navn eller brand, der minder meget om et andet brand, som respons på en brugers generelle brancherelaterede søgning (f.eks. teknologi, rejser eller kundeservice)
  • Situationer, hvor brugeren har grund til at tro, at vedkommende interagerer med et andet brand
  • Brug af et brandlogo, selvom annoncøren ikke er tilknyttet det pågældende brand

Eksempler på uklare generiske annoncer (listen er ikke udtømmende):

• Brugere, som søger efter bestemte brands, produkter eller tjenester, men får vist ubrandede annoncer fra tredjeparter

Her er nogle måder, hvorpå du kan sikre dig, at dit annoncemateriale ikke sår tvivl om din identitet, så du ikke risikerer at blive underlagt begrænset annoncevisning:

• Fastgør dit domæne (f.eks. mydomain.com) foran annoncetitlen – især hvis du er nystartet annoncør og der ikke er så mange brugere, der kender din virksomhed. Bemærk! Det er ikke sikkert, at muligheden for at fastgøre et domæne er tilgængelig til alle annonce- eller kampagnetyper.
  • Sørg for at overholde vores annonceringspolitikker.
  • Lad være med at bruge et andet brands navn eller logo i dit annoncemateriale, og sørg for, at dit eget brand vises klart og tydeligt i annoncen.
  • Lad være med at bruge alt for generel tekst i dine annoncer og på din landingsside.
  • Lad være med at promovere produkter eller tjenester uden klar og tydelig angivelse af din brandidentitet.
  • Fuldfør processen til annoncørverificering, hvis du er kvalificeret til det.
  • Bliv ved med at oprette kampagner og annoncemateriale, der genererer positive brugerinteraktioner, så vi har lettere ved at foretage en vurdering af din konto.