Dimensionen Viste annoncematerialer

Denne dimension viser, hvilke annoncetyper der rent faktisk er blevet vist på dit website. Hvis du eksempelvis har angivet, at en annonceenhed skal anmode om displayannoncer, kan du bruge denne dimension til at se, præcis hvilke typer displayannoncer der er blevet vist i din annonceenhed. Det kan være animerede billedannoncer, HTML5-annoncer osv.

Hvilke typer annoncer der bliver vist inden for det anmodede format, afhænger af den aktuelle annoncekonfiguration. Lad os eksempelvis sige, at du har konfigureret en annonceenhed til at anmode om displayannoncer. Der kan i så fald blive vist forskellige typer displayannoncer i din annonceenhed, f.eks. animerede billedannoncer og HTML5-annoncer. Du kan bruge dimensionen Anmodede formater til at se, hvilket format der er blevet anmodet om på dit website.

Værdier

• Text
  • Image
  • Animated image
  • HTML5
  • Expandable
  • Video (omfatter alle typer videoannoncer)
  • Native ad (omfatter matchet indhold med annoncer)
  • Site recommendation (dvs. matchet indhold uden annoncer)
  • Link unit
  • Other

Tidligere værdier

Hvis du genererer en rapport på grundlag af data fra før den 17. juni 2019, får du vist disse tidligere værdier:

• Text
  • Image
  • Animated image
  • Flash
  • HTML5
  • Expandable
  • Video (omfatter alle typer videoannoncer)
  • Native/annonce
  • Native/Matchet indhold/med annoncer
  • Native/Matched Content/No ads
  • Link unit
  • Other

Bemærk! Vi bruger navngivningskonventionen "/" til angivelse af relaterede annoncetyper.