Vi anbefaler, at du går til Din AdSense-side, hvor du kan finde tilpassede oplysninger om din konto som en hjælp til at sikre, at du opnår de ønskede resultater med AdSense.

Oversigten Viste annoncematerialefiler

Hvilke typer annoncer der rent faktisk er blevet vist på dit website. Hvis du eksempelvis har angivet, at en annonceenhed skal anmode om displayannoncer, kan du i denne oversigt se, præcis hvilke typer displayannoncer der er blevet vist i din annonceenhed. Det kan være animerede billedannoncer, HTML5-annoncer osv.

Hvilke typer annoncer der kan blive vist inden for det format, der er anmodet om, afhænger af den aktuelle annoncekonfiguration. Lad os eksempelvis sige, at du har konfigureret en annonceenhed til at anmode om displayannoncer. Der kan i så fald blive vist forskellige typer displayannoncer i din annonceenhed, f.eks. animerede billedannoncer og HTML5-annoncer. Du kan bruge oversigten Ønskede formater til at se, hvilket format der er blevet anmodet om på dit website.

Værdier

• Text
  • Billede
  • Shopping
  • Animated image
  • HTML5
  • Expandable
  • Video (omfatter alle typer videoannoncer)
  • Native-annonce
  • Anbefaling for website
  • Linkenhed
  • Andet
Bemærk! Vi bruger navngivningskonventionen "/" til angivelse af relaterede annoncetyper.