Vi anbefaler, at du går til Din AdSense-side, hvor du kan finde tilpassede oplysninger om din konto som en hjælp til at sikre, at du opnår de ønskede resultater med AdSense.

Dækning

Dækning er den procentdel af annonceanmodningerne, der gav mindst én annonce. Generelt kan dækningen hjælpe dig med at finde frem til websites, hvor AdSense ikke kan levere målrettede annoncer.

Formel:
Dækning = (annonceanmodninger, der gav annoncer/antal annonceanmodninger i alt) * 100

Hvis du f.eks. har tre annonceenheder på en side, genererer du tre anmodninger om annoncer. Hvis to af disse annonceenheder viser annoncer, og en af dem ikke viser annoncer, er dækningen for siden 66,67 %. Hvis du har et søgefelt, forholder det sig på samme måde: En dækning på 80 % betyder, at i gennemsnit én anmodning ud af fem ikke resulterer i visning af annoncer sammen med søgeresultaterne.

Høj dækning, tæt på 100 %, indikerer, at Google har været i stand til at levere annoncer til de fleste anmodninger. En lavere dækning er tegn på, at Google ikke har været i stand til at vise annoncer, der var egnede til din side, og derfor ikke har vist annoncer.

Bemærk, at denne metric kun er tilgængelig på fanen med kategorien "Tilpassede" metrics. Få flere oplysninger om kategorien med tilpassede metrics.