Vi anbefaler, at du går til Din AdSense-side, hvor du kan finde tilpassede oplysninger om din konto som en hjælp til at sikre, at du opnår de ønskede resultater med AdSense.

Lysboksannoncer

Lysboksannoncer er en type udvidelige annoncer, der kan udvides til meget stor størrelse (op til 1000 x 600 pixel). Når en bruger vælger at interagere med en lysboksannonce (ved at holde markøren over annoncen i to sekunder), udvides annoncen til midten af siden. Når annoncen er udvidet, skygger et gennemsigtig gråt lag for baggrunden af siden, så brugeren nærmest får en oplevelse af annoncen i fuld skærm. Lysboksannoncer er et format med højt engagement, og de er kun tilgængelige på Google Displaynetværket (GDN).

Lysboksannoncer vises som tredjepartsannoncer, og de oprettes af Google-certificerede rich media-leverandører til de største annoncører i vores netværk. Annoncører betaler for lysboksannoncer på basis af pris pr. engagement (CPE). Det betyder, at du genererer indtjening fra lysboksannoncer, når en bruger vælger at interagere med annoncen på din side, dvs. holder markøren over den i to sekunder for at udvide annoncen.