Vi anbefaler, at du går til Din AdSense-side, hvor du kan finde tilpassede oplysninger om din konto som en hjælp til at sikre, at du opnår de ønskede resultater med AdSense.

Målbarhed for Aktiv visning

Den procentdel af det samlede antal eksponeringer, der kunne måles med Aktiv visning. Denne metric omfatter kun eksponeringer fra almindelige AdSense til indhold-, AdSense til video- og AdSense til spil-annonceenheder. Data fra linkenheder eller data fra dynamisk fordeling i Google Ad Manager er ikke inkluderet. Få flere oplysninger

Selv når en annonce har Aktiv visning, er der nogle faktorer, der kan forhindre tagget i at indsamle data. Hvis f.eks. udgiverens annoncetag er placeret inden for en iframe på tværs af domæner, er dets synlighed måske ikke målbar. Hvis en annonces backupbillede vises, eller der vises en standardannonce, tæller eksponeringen heller ikke som målbar.