Vianetsintä ja tavallisten ongelmien ratkaiseminen

Sovellusongelmien vianetsintä

kirjaudu

Hakemustasi koskevaa apua

Haluamme auttaa sinua hakemusprosessin aikana. Siksi voit käyttää hakemuksen vianetsintäominaisuuttamme, jos sinulla on hakemukseesi liittyviä huolenaiheita tai ongelmia.
lataa

Hakemuksen vianetsintäominaisuus

Tämä vianetsintäominaisuus auttaa ymmärtämään, missä vaiheessa hakemuksesi on. Se myös auttaa ratkaisemaan ongelmat, joita voi ilmetä hakemuksen lähettämisen jälkeen. Valitse kussakin vaiheessa vastaus, joka kuvaa parhaiten tilannettasi, niin annamme ohjeita tai esitämme lisäkysymyksiä, joiden avulla ongelmasi voidaan rajata tarkemmin.