Vi har for nylig lanceret siden Dit AdSense, hvor du kan finde tilpassede oplysninger om din konto, som kan hjælpe dig med at få succes med AdSense.

Browsercache

Browsercachen er et midlertidigt post med dine aktiviteter på internettet, herunder billeder, lyde og downloads, som gemmes i en fil på computeren i et kort stykke tid. Hvis du rydder cachen, kan det blive nemmere eller hurtigere at få adgang til visse AdSense-funktioner.