Vi anbefaler, at du går til Din AdSense-side, hvor du kan finde tilpassede oplysninger om din konto som en hjælp til at sikre, at du opnår de ønskede resultater med AdSense.

API

En programmeringsgrænseflade, eller en API, er en grænseflade, som en computerapplikation eller et computersystem kan bruge til at få adgang til et sæt af tredjepartsfunktioner eller tredjepartsprogrammer. AdSense tilbyder udgivere en række forskellige API'er, først og fremmest AdSense Management API.

Du kan få flere oplysninger ved at besøge https://developers.google.com/adsense/.