Vi anbefaler, at du går til Din AdSense-side, hvor du kan finde tilpassede oplysninger om din konto som en hjælp til at sikre, at du opnår de ønskede resultater med AdSense.

Kontotype

Hvis du er en virksomhed med mere end 20 ansatte, skal du almindeligvis søge om en virksomhedskonto. Individuelle udgivere, eller virksomheder med mindre end 20 ansatte, skal tilmelde sig en individuel konto. Der er ingen forskel mellem individuelle konti og virksomhedskonti, hvad angår service- og betalingsstruktur. Betaling til virksomhedskunder udstedes til firmaets navn, hvorimod betalinger til private kunder sker til modtagernavnet for kontoindehaveren.