Annonce-CTR

Din klikfrekvens (CTR) for standardannoncer er antallet af annonceklik divideret med antallet af individuelle annonceeksponeringer.

Annonce-CTR = antal klik / annonceeksponeringer

Hvis du f.eks. har modtaget 5 klik for 1000 annonceeksponeringer, er din annonce-CTR på 0,5 %. (5 / 1000 = 0,5)

Din annonce-CTR for linkenheder er antallet af annonceklik divideret med antallet af eksponeringer for den side med annoncer, som vises, når der klikkes på en linkenhed.

Bemærk, at denne metric kun er tilgængelig på fanen med kategorien "Tilpassede" metrics. Få flere oplysninger om kategorien med tilpassede metrics.