Vi anbefaler, at du går til Din AdSense-side, hvor du kan finde tilpassede oplysninger om din konto som en hjælp til at sikre, at du opnår de ønskede resultater med AdSense.

Annonceenhed

En annonceenhed er en eller flere Google-annoncer, der vises som et resultat af én del af AdSense-annoncekoden. Du kan oprette, tilpasse og administrere annonceenheder på siden Annoncer på din AdSense-konto.