Vi anbefaler, at du går til Din AdSense-side, hvor du kan finde tilpassede oplysninger om din konto som en hjælp til at sikre, at du opnår de ønskede resultater med AdSense.

Justering af indtjening

Din indtjening kan omfatte debiteringer eller krediteringer af forskellige årsager. Du kan se alle disse på siden "Transaktioner". Mulige justeringer omfatter:

• Gebyrer for AdSense til søgning: Som anført under vilkår og betingelser for Google AdSense kan din indtjening fra AdSense til søgning blive påvirket af gebyrer. Dette gælder kun for et begrænset antal udgivere. Få flere oplysninger
  • Checkgebyrer: Omkostninger, der er forbundet med særlige udstedelser af checks eller standsning af betalingsanmodninger.
  • Ugyldige klik: Udgivere betales ikke for klik, som viser sig at være ugyldige. Hvis klik, der i øjeblikket vises i dine rapporter, anses for at være ugyldige, bliver indtjeningen justeret, og annoncører bliver tilbagebetalt.
  • Opdatering af vilkår og betingelser(gælder for udgivere i Rusland, Israel, Tyrkiet, Saudi-Arabien, Egypten): Debiteringer og krediteringer, der anvendes som resultat af opdateringen af vilkår og betingelser, når kontaktenhed ændres fra Google Inc. til Google Ireland Limited. Denne ændring krævede nogle interne regnskabsmæssige ændringer af din konto, men påvirkede ikke kontosaldoen generelt.
  • Andet: Dette dækker debiteringer eller krediteringer, der ikke er indeholdt i andre kategorier, f.eks. dem, der er tilknyttet indtjeningsoverførsler eller omkostninger i forbindelse med sikker ekspreslevering. Denne kategori kan også omfatte lejlighedsvise fradrag af indtjening, der er opsamlet af annoncører, der har misligholdt betaling, som anført i sektionen Betalinger i vores vilkår og betingelser.