Vi anbefaler, at du går til Din AdSense-side, hvor du kan finde tilpassede oplysninger om din konto som en hjælp til at sikre, at du opnår de ønskede resultater med AdSense.

Google-konto

En Google-konto fungerer som et generelt Google-login og består af en enkelt mailadresse og adgangskode.

En Google-konto minder om et AdSense-login, men med din Google-konto kan du nemt skifte til en hvilken som helst af de øvrige Google-tjenester, hvor du også benytter dette login (f.eks. Google Grupper, Gmail og Froogle). Når du er logget ind, bliver du ved med at være det. Du skal med andre ord ikke logge ind og ud, når du skifter mellem forskellige tjenester.

Hvis du har problemer med at logge ind på din AdSense-konto via din Google-konto, kan du gå til fejlfinding vedrørende login for at få hjælp.

Hvis du benytter en Google Workspace-konto, skal du sikre dig, at din Google Workspace-administrator har aktiveret AdSense, før du bruger kontoen ifm. tilmelding til AdSense.