Vi anbefaler, at du går til Din AdSense-side, hvor du kan finde tilpassede oplysninger om din konto som en hjælp til at sikre, at du opnår de ønskede resultater med AdSense.

Indtjening pr. tusinde eksponeringer (RPM)

Indtjening pr. tusinde eksponeringer (RPM) repræsenterer din estimerede indtjening for hver 1.000 eksponeringer, du får.

RPM repræsenterer ikke, hvor meget du faktisk har tjent. I stedet beregnes den ved at dividere din estimerede indtjening med antallet af sidevisninger, annoncevisninger eller forespørgsler, som du har modtaget, og derefter gange med 1.000.

Formel:
RPM = (Estimeret fortjeneste divideret med antal sidevisninger) * 1.000

Eksempler:
  • Hvis du har opnået en estimeret indtjening på 0,75 DKK for 25 sidevisninger, er din side-RPM lig med (0,75 / 25) * 1.000, dvs. 30,00 DKK.
  • Hvis du har opnået en estimeret indtjening på 900 DKK for 45.000 sidevisninger, er din annonce-RPM lig med (900 / 45.000) * 1.000, dvs. 20,00 DKK.

RPM er et ofte benyttet tal i annonceringsprogrammer. Det kan være nyttigt ved sammenligning af omsætning på tværs af kanaler.