Vi anbefaler, at du går til Din AdSense-side, hvor du kan finde tilpassede oplysninger om din konto som en hjælp til at sikre, at du opnår de ønskede resultater med AdSense.

Antal eksponeringer – tragt

Der tælles en tragteksponering for hver tragtanmodning, hvor der er blevet returneret indhold, som brugeren har fået vist.

Bemærk! Denne metric er ikke tilgængelig for alle søge- og Shopping-funktioner.