CTR for anmodninger om annoncer

Klikfrekvensen (CTR) for anmodninger om annoncer er antallet af annonceklik divideret med antallet af anmodninger om annoncer.

CTR for anmodninger om annoncer = klik / anmodninger om annoncer

Hvis du f.eks. har modtaget 7 klik for 1000 anmodninger om annoncer, er din CTR for anmodninger om annoncer på 0,7 %. (7 / 1000 = 0,7)

Bemærk, at denne metric kun er tilgængelig på fanen med kategorien "Tilpassede" metrics. Få flere oplysninger om kategorien med tilpassede metrics.