Vi anbefaler, at du går til Din AdSense-side, hvor du kan finde tilpassede oplysninger om din konto som en hjælp til at sikre, at du opnår de ønskede resultater med AdSense.

Annonceanmodning

Der tælles en annonceanmodning, hver gang dit website anmoder om, at der vises annoncer. Det er antallet af annonceenheder, der har anmodet om annoncer (for indholdsannoncer) eller søgeforespørgsler (for søgeannoncer). Vi rapporterer en annonceanmodning, hver gang der er blevet sendt en anmodning, også selvom der ikke blev returneret en annonce.

Bemærk, at denne metric kun er tilgængelig på fanen med kategorien "Tilpassede" metrics. Få flere oplysninger om kategorien med tilpassede metrics.