Tilpasset søgemaskine

En tilpasset søgemaskine, som ofte blot kaldes en søgemaskine, er en skræddersyet søgefunktion, som gør det muligt for brugerne af dit website at foretage tilpassede søgninger. Med en tilpasset søgemaskine kan du tilpasse visningen af dit søgefelt og de søgeresultater, som du viser på dit website. Du kan også finjustere søgeresultaterne for at gøre det lettere for dine brugere at finde de oplysninger, de leder efter på dit website.

Med AdSense til søgning kan du oprette en tilpasset søgemaskine og øge indtjeningen ved at vise AdSense-annoncer på søgeresultatsiderne.