Vi anbefaler, at du går til Din AdSense-side, hvor du kan finde tilpassede oplysninger om din konto som en hjælp til at sikre, at du opnår de ønskede resultater med AdSense.

Integrerbar søgemaskine

En søgemaskine er en skræddersyet søgeoplevelse, der gør det muligt for dig at give brugerne af dit website en tilpasset søgning. Med AdSense kan du føje en søgemaskine til dit website og generere indtjening ved at vise AdSense-annoncer på søgeresultatsiderne.

Hvis du vil tilpasse udseendet af søgefeltet og de søgeresultater, som du viser på dit website, kan du bruge Integrerbar søgemaskine. Med Integrerbar søgemaskine kan du også justere søgeresultaterne for at gøre det nemmere for dine brugere at finde de oplysninger, som de leder efter på dit website.