Registrering och aktivering

Registrera dig för AdSense

Gör så här för att komma igång med ditt AdSense-konto:

1. Skapa ett AdSense-konto

För att bli framgångsrik med AdSense är det viktigt att din webbplats har intressant originalinnehåll som drar till sig besökare som ser dina annonser. Läs om hur du skapar ett AdSense-konto.

Registrera dig för AdSense

Obs! Om du använder Blogger eller YouTube (eller någon annan AdSense-partner) ska du registrera dig för AdSense via ditt konto där eftersom dessa produkter följer en annan process. Mer information hittar du i artiklarna Annonsera på din Blogger-blogg eller Registrera dig för AdSense via YouTube.

2. Aktivera ditt AdSense-konto

Gör så här för att aktivera ditt AdSense-konto:

3. Vänta tills webbplatsen har granskats

Vi granskar hela din webbplats för att kontrollera att den följer programpolicyerna för AdSense. När vi är klara skickar vi dig ett e-postmeddelande med information om din aktiveringsstatus. Detta tar vanligen några dagar men kan i vissa fall ta upp till två veckor. Läs mer om väntetiden för ett helt aktiverat AdSense-konto.

4. Börja visa annonser

När ditt AdSense-konto är helt aktiverat kan du börja visa annonser. Läs om hur du skapar annonser på din webbplats.

Om du vill ha tips på hur du driver ett framgångsrikt AdSense-konto rekommenderar vi att du läser Din guide till AdSense.

Om vi inte kan aktivera ditt AdSense-konto

Det finns situationer där vi inte kan aktivera ditt AdSense-konto. Beroende på orsak kan du eventuellt återuppta aktiveringsprocessen. Läs mer i artikeln Vad du kan göra om det inte går att aktivera ditt AdSense-konto.