Tilmelding og aktivering

Tilmeld dig AdSense

Følg denne fremgangsmåde for at oprette og aktivere en AdSense-konto:

1. Opret en AdSense-konto

En vigtig forudsætning for at opnå gode resultater med AdSense er, at der er interessant og originalt indhold på dit website, så du kan tiltrække besøgende via dine annoncer. Få flere oplysninger om, hvordan du opretter en AdSense-konto.

Opret en konto

Hvis du bruger Blogger eller YouTube (eller en anden AdSense-partner), skal du tilmelde dig AdSense via din konto på det pågældende produkt, da der benyttes en anden tilmeldingsproces på disse produkter. Du kan få flere oplysninger ved at læse Annoncér via din Blogger-blog eller Tilmeld dig AdSense via YouTube.

2. Aktivér din AdSense-konto

Gør følgende for at aktivere din AdSense-konto:

Hvad sker der så?

Vi gennemgår hele dit website for at tjekke, at det overholder AdSense-programpolitikkerne. Når denne proces er fuldført, sender vi dig en mail med oplysninger om din aktiveringsstatus. Processen kan normalt fuldføres på under en dag, men i nogle tilfælde kan det tage længere tid. Få flere oplysninger om tidspunktet for fuld aktivering af din AdSense-konto.

Hvis din konto stadig ikke er blevet aktiveret på dette tidspunkt, modtager du en mail med en forklaring og oplysninger om, hvad du kan gøre for at få den aktiveret.

Næste trin

Når din AdSense-konto er helt aktiveret, er du klar til at begynde at vise annoncer. Få oplysninger om, hvordan du konfigurerer annoncevisning på dit website.

Vi anbefaler, at du tjekker Din guide til AdSense for at få oplysninger om, hvordan du opnår gode resultater via din AdSense-konto.

Hvis vi ikke kan aktivere din AdSense-konto

Der kan være situationer, hvor det ikke er muligt at aktivere en AdSense-konto. Hvis det sker for dig, kan du muligvis (afhængigt af årsagen) få aktiveringsprocessen genoptaget. Du kan få flere oplysninger nedenfor.

Why was my AdSense application disapproved?

Din AdSense-konto kan ikke aktiveres, fordi dit website ikke overholder AdSense-programpolitikkerne

Under gennemgangen af din konto konstaterer vi, at dit website ikke overholder programpolitikkerne. Hvis du er i stand til at løse problemerne på dit website, kan aktiveringsprocessen genoptages. Alternativt kan du vælge at bruge et andet website til AdSense og i stedet genoptage aktiveringsprocessen med det pågældende website.

Din AdSense-konto kan ikke aktiveres, fordi du har to AdSense-konti

Under gennemgangen af din konto konstaterer vi, at du har en anden AdSense-konto. Du skal lukke din anden konto for at få aktiveringsprocessen genoptaget.

Se Hvad gør du, hvis din AdSense-konto ikke kan aktiveres? for at få flere oplysninger.