Vi anbefaler, at du går til Din AdSense-side, hvor du kan finde tilpassede oplysninger om din konto som en hjælp til at sikre, at du opnår de ønskede resultater med AdSense.

Tilmelding og aktivering

Tilmeld dig AdSense

Følg disse trin for at få din AdSense-konto op at køre:

Diagram, der viser fremgangsmåden til kontooprettelse og -aktivering

1. Opret en AdSense-konto

En vigtig forudsætning for at opnå gode resultater med AdSense er, at der er interessant og originalt indhold på dit website, så du kan tiltrække besøgende via dine annoncer. Se, hvordan du opretter en AdSense-konto.

Tilmeld dig AdSense

Bemærk! Hvis du bruger en AdSense-partner (f.eks. Blogger) eller YouTube, skal du tilmelde dig AdSense eller AdSense til YouTube, alt efter hvad der er relevant, via Blogger eller YouTube Studio, da disse produkter følger en anden proces. Du kan få flere oplysninger under Annoncér på din blog (Blogger) eller Opret en AdSense til YouTube-konto til betalinger (YouTube).

2. Aktivér din AdSense-konto

Gør følgende for at aktivere din AdSense-konto:

3. Vent på, at dine betalingsoplysninger og dit website bliver gennemgået

Vi gennemgår dine betalingsoplysninger for at sikre, at de er korrekte. Vi gennemgår hele dit website for at tjekke, at det overholder AdSense-programpolitikkerne.

Når denne proces er fuldført, sender vi dig en mail med oplysninger om din aktiveringsstatus. Dette tager normalt nogle få dage, men i nogle tilfælde kan det tage 2-4 uger.

4. Start med at vise annoncer

Når din AdSense-konto er helt aktiveret, er du klar til at begynde at vise annoncer. Se, hvordan du konfigurerer annoncevisning på dit website.

Vi anbefaler, at du læser Din guide til AdSense for at se, hvordan du opnår gode resultater via din AdSense-konto.

Hvis vi ikke kan aktivere din AdSense-konto

Der kan være situationer, hvor det ikke er muligt at aktivere en AdSense-konto. Hvis det sker for dig, kan du muligvis (afhængigt af årsagen) få aktiveringsprocessen genoptaget. Du kan få flere oplysninger under Hvad gør du, hvis din AdSense-konto ikke kan aktiveres?.