Tilmelding og aktivering

Sådan tilmelder du dig AdSense

Følg disse trin for at få din AdSense-konto op at køre:

Trin 1. Opret en AdSense-konto

Den vigtigste forudsætning for at få succes med AdSense er, at du har et website med godt indhold, der er til gavn for brugerne. Før du sender din ansøgning, skal du derfor sikre dig, at indholdet på dit website er interessant og originalt. Det kræver selvfølgelig også, at du har besøgende, da der ellers ikke er nogen, der ser dine annoncer, så sørg for, at folk kender til dit website, inden du begynder at placere annoncer på det. Få flere oplysninger om, hvordan du opretter en AdSense-konto

Opret en konto

Hvis dit website er på et af vores hostpartnerwebsites (Blogger, YouTube eller et af de mange andre), skal du tilmelde dig via din konto på det pågældende website, da disse websites benytter en anden kontooprettelsesproces. Gå til Hjælp på det aktuelle hostpartnerwebsite for at få flere oplysninger.

Trin 2. Aktivér din AdSense-konto

Næste trin består i at aktivere din AdSense-konto. Du skal fuldføre følgende opgaver for at aktivere din AdSense-konto:

Hvad sker der så?

Vi gennemgår automatisk hele dit website for at kontrollere, at vores programpolitikker er overholdt, hvorefter vi fuldfører opsætningen af din konto. Når denne proces er fuldført, sender vi dig en mail med oplysninger om din aktiveringsstatus. Processen kan normalt fuldføres på under en dag, men i nogle tilfælde kan det dog tage længere tid. Få flere oplysninger om tidspunktet for fuld aktivering af din AdSense-konto.

Hvis din konto stadig ikke er blevet aktiveret på dette tidspunkt, modtager du en mail med en forklaring og oplysninger om, hvad du kan gøre for at få den aktiveret.

Næste trin

Din AdSense-konto er nu helt aktiveret, og du er klar til at begynde at vise annoncer. Få flere oplysninger om, hvordan du foretager opsætning af annoncer på dit website.

Vi anbefaler, at du tjekker Din guide til AdSense for at få nyttige oplysninger om, hvordan du sikrer dig, at din AdSense-konto er effektiv.

Hvis vi ikke kan aktivere din AdSense-konto

Der kan være situationer, hvor det ikke er muligt at aktivere en AdSense-konto. Afhængigt af årsagen til, at vi ikke var i stand til at aktivere din konto, kan du muligvis foretage bestemte handlinger med henblik på at genoptage aktiveringsprocessen. Se afsnittene nedenfor for at få flere oplysninger.

Why was my AdSense application disapproved?

Din AdSense-konto kan ikke aktiveres, fordi dit website ikke overholder AdSense-programpolitikkerne

Under gennemgangen af din konto konstaterer vi, at dit website ikke overholder programpolitikkerne. Hvis du er i stand til at løse problemerne på dit website, kan du genoptage aktiveringsprocessen. Alternativt kan du vælge at bruge et andet website til AdSense og i stedet genoptage aktiveringsprocessen med det pågældende website.

Din AdSense-konto kan ikke aktiveres, fordi du har to AdSense-konti

Under gennemgangen af din konto konstaterer vi, at du har en anden AdSense-konto. I dette tilfælde skal du lukke din anden konto. Når du har lukket din anden konto, kan du genoptage aktiveringsprocessen.

Se Hvad gør du, hvis din AdSense-konto ikke kan aktiveres? for at få flere oplysninger.