Tilmelding og aktivering

Sådan tilmelder du dig AdSense

Tilmeldings- og aktiveringsprocessen for AdSense består af flere trin – nogle udføres hos os, og andre skal du selv udføre. Klik på hvert trin nedenfor for at finde ud af, hvordan din AdSense-konto bliver helt aktiveret:

Dine opgaver AdSenses opgaver
1. Opret en AdSense-konto

Den vigtigste forudsætning for at få succes med AdSense er, at du har et website med godt indhold, der er til gavn for brugerne. Før du sender din ansøgning, skal du derfor sikre dig, at indholdet på dit website er interessant og originalt. Det kræver selvfølgelig også, at du har besøgende, da der ellers ikke er nogen, der ser dine annoncer, så sørg for, at folk kender til dit website, inden du begynder at placere annoncer på det. Få flere oplysninger om, hvordan du opretter en AdSense-konto

Opret en konto

Hvis dit website er på et af vores hostpartnerwebsites (Blogger, YouTube eller et af de mange andre), skal du tilmelde dig via din konto på det pågældende website, da disse websites benytter en anden kontooprettelsesproces. Gå til Hjælp på det aktuelle hostpartnerwebsite for at få flere oplysninger.

2. Aktivér din konto
Næste trin består i at aktivere din AdSense-konto. Du skal fuldføre følgende opgaver for at aktivere din AdSense-konto:

3. Fuldfør opsætningen af ​​din konto

Vi gennemgår automatisk hele dit website for at kontrollere, at vores politikker er overholdt, hvorefter vi fuldfører opsætningen af din konto. Når denne proces er fuldført, sender vi dig en mail med oplysninger om din aktiveringsstatus. Processen kan normalt fuldføres på under en dag, men i nogle tilfælde kan det dog tage længere tid. Få flere oplysninger om tidspunktet for fuld aktivering af din AdSense-konto.

Hvis din konto stadig ikke er blevet aktiveret på dette tidspunkt, modtager du en mail med en forklaring og oplysninger om, hvad du kan gøre for at få den aktiveret.
4. Helt aktiveret konto

Din AdSense-konto er nu helt aktiveret, og du er klar til at begynde at vise annoncer. Få flere oplysninger om, hvordan du foretager opsætning af annoncer på dit website.

Vi anbefaler, at du tjekker Din guide til AdSense for at få nyttige oplysninger om, hvordan du sikrer dig, at din AdSense-konto er effektiv.

Hvis vi ikke kan aktivere din AdSense-konto

Der kan være situationer, hvor det ikke er muligt at aktivere en AdSense-konto. Afhængigt af årsagen til, at vi ikke var i stand til at aktivere din konto, kan du muligvis foretage bestemte handlinger med henblik på at genoptage aktiveringsprocessen. Se afsnittene nedenfor for at få flere oplysninger.

Din AdSense-konto kan ikke aktiveres, fordi du har to AdSense-konti

Hvis vi ikke er i stand til at aktivere din AdSense-konto, fordi du har en anden AdSense-konto, er AdSense-aktiveringsprocessen som følger:

Dine opgaver AdSenses opgaver

1. Opret en AdSense-konto

Den vigtigste forudsætning for at få succes med AdSense er, at du har et website med godt indhold, der er til gavn for brugerne. Før du sender din ansøgning, skal du derfor sikre dig, at indholdet på dit website er interessant og originalt. Det kræver selvfølgelig også, at du har besøgende, da der ellers ikke er nogen, der ser dine annoncer, så sørg for, at folk kender til dit website, inden du begynder at placere annoncer på det. Få flere oplysninger om, hvordan du opretter en AdSense-konto

Opret en konto

Hvis dit website er på et af vores hostpartnerwebsites (Blogger, YouTube eller et af de mange andre), skal du tilmelde dig via din konto på det pågældende website, da disse websites benytter en anden kontooprettelsesproces. Gå til Hjælp på det aktuelle hostpartnerwebsite for at få flere oplysninger.

2. Aktivér din konto
Næste trin består i at aktivere din AdSense-konto. Du skal fuldføre følgende opgaver for at aktivere din AdSense-konto:

3. Din konto kan ikke aktiveres

Under gennemgangen af din konto konstaterer vi, at du har en anden AdSense-konto.

4. Luk din anden konto, og genoptag aktiveringsprocessen

Når du har lukket din anden konto, kan du genoptage aktiveringsprocessen.

5. Fuldfør opsætningen af ​​din konto

Vi gennemgår automatisk hele dit website for at kontrollere, at vores politikker er overholdt, hvorefter vi fuldfører opsætningen af din konto. Når denne proces er fuldført, sender vi dig en mail med oplysninger om din aktiveringsstatus. Processen kan normalt fuldføres på under en dag, men i nogle tilfælde kan det dog tage længere tid. Få flere oplysninger om tidspunktet for fuld aktivering af din AdSense-konto.

Hvis din konto stadig ikke er blevet aktiveret på dette tidspunkt, modtager du en mail med en forklaring og oplysninger om, hvad du kan gøre for at få den aktiveret.
6. Helt aktiveret konto

Din AdSense-konto er nu helt aktiveret, og du er klar til at begynde at vise annoncer. Få flere oplysninger om, hvordan du foretager opsætning af annoncer på dit website.

Vi anbefaler, at du tjekker Din guide til AdSense for at få nyttige oplysninger om, hvordan du sikrer dig, at din AdSense-konto er effektiv.

Din AdSense-konto kan ikke aktiveres, fordi dit website ikke overholder AdSense-programpolitikkerne

Hvis vi ikke er i stand til at aktivere din AdSense-konto, fordi dit website ikke overholder AdSense-programpolitikkerne, er AdSense-aktiveringsprocessen som følger:

Dine opgaver AdSenses opgaver
1. Opret en AdSense-konto

Den vigtigste forudsætning for at få succes med AdSense er, at du har et website med godt indhold, der er til gavn for brugerne. Før du sender din ansøgning, skal du derfor sikre dig, at indholdet på dit website er interessant og originalt. Det kræver selvfølgelig også, at du har besøgende, da der ellers ikke er nogen, der ser dine annoncer, så sørg for, at folk kender til dit website, inden du begynder at placere annoncer på det. Få flere oplysninger om, hvordan du opretter en AdSense-konto

Opret en konto

Hvis dit website er på et af vores hostpartnerwebsites (Blogger, YouTube eller et af de mange andre), skal du tilmelde dig via din konto på det pågældende website, da disse websites benytter en anden kontooprettelsesproces. Gå til Hjælp på det aktuelle hostpartnerwebsite for at få flere oplysninger.

2. Aktivér din konto
Næste trin består i at aktivere din AdSense-konto. Du skal fuldføre følgende opgaver for at aktivere din AdSense-konto:

3. Din konto kan ikke aktiveres

Under gennemgangen af din konto konstaterer vi, at dit website ikke overholder AdSense-programpolitikkerne.

4. Løs problemerne, og genoptag aktiveringsprocessen

Hvis du er i stand til at løse problemerne på dit website, kan du muligvis genoptage aktiveringsprocessen.

Alternativt kan du vælge at bruge et andet website til AdSense og i stedet genoptage aktiveringsprocessen med det pågældende website.

5. Fuldfør opsætningen af ​​din konto

Vi gennemgår automatisk hele dit website for at kontrollere, at vores politikker er overholdt, hvorefter vi fuldfører opsætningen af din konto. Når denne proces er fuldført, sender vi dig en mail med oplysninger om din aktiveringsstatus. Processen kan normalt fuldføres på under en dag, men i nogle tilfælde kan det dog tage længere tid. Få flere oplysninger om tidspunktet for fuld aktivering af din AdSense-konto.

Hvis din konto stadig ikke er blevet aktiveret på dette tidspunkt, modtager du en mail med en forklaring og oplysninger om, hvad du kan gøre for at få den aktiveret.
6. Helt aktiveret konto

Din AdSense-konto er nu helt aktiveret, og du er klar til at begynde at vise annoncer. Få flere oplysninger om, hvordan du foretager opsætning af annoncer på dit website.

Vi anbefaler, at du tjekker Din guide til AdSense for at få nyttige oplysninger om, hvordan du sikrer dig, at din AdSense-konto er effektiv.

Se Hvad gør du, hvis din AdSense-konto ikke kan aktiveres? for at få flere oplysninger.