Få tilpassede optimeringstips, forstå din kontos tilstand, og sørg for, at den er optimalt konfigureret, på den forbedrede "Min AdMob-side".

Ordliste til rapporter

Find ud af, hvad de forskellige termer betyder, så du kan få de oplysninger, du har brug for

Nedenfor kan du se alle de metrics, dimensioner og filtre, der er tilgængelige i AdMob-rapporter, samt oplysninger om relevante rapporttyper. Filtrér tabellen ved brug af et eller flere søgeord for at finde rapporteringstermer.

Få oplysninger om, hvordan du tilføjer metrics og dimensioner i din rapport.
TermTypeTilgængelig rapporttype
Antal klik
Det samlede antal gange, brugere har klikket på annoncer, der er blevet vist i din app.
Metric
Ikon for rapporten Åben budgivning Rapporten Budgivning
Ikon for rapporten AdMob-netværket Rapporten Annonceaktivitet
Estimeret indtjening
Din kontosaldo for det valgte tidsrum. Dette beløb er et estimat, der kan ændre sig, når din indtjening bekræftes ved udgangen af hver måned.
Metric
Ikon for rapporten Bonusannoncer Brugeraktivitetsrapport
Ikon for rapporten Åben budgivning Rapporten Budgivning
Ikon for rapporten AdMob-netværket Rapporten Annonceaktivitet
Eksponeringer

Det samlede antal annoncer, der vises til brugerne.

Bemærk! Når en vandfaldsannoncekilde fra en tredjepart viser en bannerannonce, tæller AdMob en eksponering, når tredjepartsadapteren sender tilbagekaldet for indlæsning af annoncer. Det kan forårsage uoverensstemmelser i antallet af rapporterede eksponeringer i henholdsvis AdMob og din tredjepartsannoncekilde. Hvis du f.eks. forudindlæser bannerannoncer, der ikke vises med det samme, kan du opleve, at der rapporteres et højere antal eksponeringer i AdMob.
Metric
Ikon for rapporten Åben budgivning Rapporten Budgivning
Ikon for rapporten AdMob-netværket Rapporten Annonceaktivitet

CTR (i %)

Klikrate (CTR) for eksponeringer er antallet af annonceklik divideret med antallet af individuelle annonceeksponeringer. Den beregnes ved at dividere klik med eksponeringer:

(Klik/eksponeringer) * 100 %

Hvis din annonce eksempelvis har opnået 20 klik ud af 1.000 eksponeringer, er CTR for eksponeringer lig med 2 %.

Metric
Ikon for rapporten AdMob-netværket Rapporten Annonceaktivitet

Matchprocent
Den procentdel af det samlede antal annonceanmodninger, for hvilke der er modtaget et svar fra en annoncekilde. Det beregnes således:

Matchede anmodninger / anmodninger

Metric
Ikon for rapporten AdMob-netværket Rapporten Annonceaktivitet
Matchede anmodninger
Det antal gange, en annonce blev vist i forbindelse med en anmodning fra din app.
Metric
Ikon for rapporten AdMob-netværket Rapporten Annonceaktivitet
Visningsrate
Den procentdel af de hentede annoncer, der er blevet vist for brugeren i appen. Tallet beregnes ved at dividere antallet af eksponeringer med antallet af matchede anmodninger:
Metric
Ikon for rapporten AdMob-netværket Rapporten Annonceaktivitet

Registreret eCPM
Den gennemsnitlige eCPM for et annoncenetværk fra tredjepart beregnet ved hjælp af historiske omsætningsdata.

Registreret eCPM vises kun for optimerede annoncenetværk fra tredjepart.

Metric
Ikon for rapporten Bonusannoncer Brugeraktivitetsrapport
Ikon for rapporten AdMob-netværket Rapporten Annonceaktivitet

Anmodninger
I rapporttabellen Formidlingsvandfald: Det antal gange, din app har anmodet om en annonce via AdMob-formidling. Hver formidlingsanmodning, som er talt med her, kan repræsentere flere anmodninger, der er sendt til forskellige annoncenetværk.

I rapporttabellen Formidlingsnetværk: Antallet af anmodninger fra din app til hvert annoncenetværk.

Metric
Ikon for rapporten AdMob-netværket Rapporten Annonceaktivitet

Daglige aktive brugere (DAU, Daily Active Users)
Det antal unikke brugere, der har åbnet appen.

MetricIkon for rapporten Bonusannoncer Brugeraktivitetsrapport
Est. indtjening ift. antal aktive brugere
Den estimerede akkumulerede indtjening for hver aktiv bruger inden for det valgte datointerval (inklusive brugere, der ikke har set en belønningsannonce). Tallet beregnes ved at dividere den estimerede indtjening med antallet af aktive brugere.
MetricIkon for rapporten Bonusannoncer Brugeraktivitetsrapport

Belønningsindtjening ift. antal belønnede brugere

Den estimerede indtjening, der er opnået via bonusannoncer for hver bonusbruger.

MetricIkon for rapporten Bonusannoncer Brugeraktivitetsrapport

Antal eksponeringer ift. antal daglige aktive brugere (DAB)

Det gennemsnitlige antal annoncer, der blev set af en daglig aktiv bruger (DAU, Daily Active User) pr. dag.

Dette kaldes også nogle gange annoncetæthed eller antal indlæste annoncer.

MetricIkon for rapporten Bonusannoncer Brugeraktivitetsrapport

Antal eksponeringer med belønning ift. antal belønnede brugere

Antallet af belønningsannoncer, som i gennemsnit vises til brugere for hver belønnet bruger. Dette beregnes ved at dividere det samlede antal eksponeringer med belønning med antallet af belønnede brugere.

MetricIkon for rapporten Bonusannoncer Brugeraktivitetsrapport
Antal eksponeringer ift. sessioner
Antallet af belønningsannoncer, der i gennemsnit vises til brugere under hver session. Dette beregnes ved at dividere det samlede antal eksponeringer med belønning med antallet af sessioner.
MetricIkon for rapporten Bonusannoncer Brugeraktivitetsrapport

Bonushændelser (i %)

Den procentdel af belønningseksponeringerne, der har medført, at brugerne modtager en belønning. Procentdelen beregnes således:

(Bonushændelser divideret med antal bonuseksponeringer) x 100 %

MetricIkon for rapporten Bonusannoncer Brugeraktivitetsrapport
Bonushændelser
Det antal gange en bonus tildeles efter at have set en bonusannonce.
MetricIkon for rapporten Bonusannoncer Brugeraktivitetsrapport
Belønnede brugere
Det antal unikke brugere, der har modtaget en belønning ved at se en belønningsannonce. Tallet er det antal brugere, der har set en belønningsannonce til ende.
MetricIkon for rapporten Bonusannoncer Brugeraktivitetsrapport
Antal belønnede brugere (i %)
Den procentdel af brugerne, der har modtaget en belønning ved at se en belønningsannonce. Tallet beregnes ved at dividere antallet af belønnede brugere med antallet af aktive brugere pr. dag.
MetricIkon for rapporten Bonusannoncer Brugeraktivitetsrapport

Bud på auktion
Antallet af bud, der er indsendt af den annoncekilde, der har deltaget i budgivningsauktioner.

Bemærk! Det er ikke alle afgivne bud, der deltager i auktioner via Åben budgivning. Buddene skal opfylde auktionskriterierne, f.eks. med hensyn til minimum-eCPM eller annonceformattyper.

MetricIkon for rapporten Åben budgivning Rapporten Budgivning
Ikon for rapporten AdMob-netværket Rapporten Annonceaktivitet

Antal bud på auktion (%)
Den procentdel af bud, der har deltaget i auktioner via budgivning.

Tallet beregnes ved at dividere antallet af bud på auktion med antallet af budanmodninger.

MetricIkon for rapporten Åben budgivning Rapporten Budgivning
Ikon for rapporten AdMob-netværket Rapporten Annonceaktivitet
Budanmodninger
Antallet af anmodninger til en annoncekilde af typen Budgivning.
MetricIkon for rapporten Åben budgivning Rapporten Budgivning
Ikon for rapporten AdMob-netværket Rapporten Annonceaktivitet
eCPM
Den estimerede indtjening pr. 1.000 eksponeringer af en annonce. Tallet beregnes ved at dividere den estimerede indtjening med antallet af opnåede eksponeringer og derefter gange med 1.000.
MetricIkon for rapporten Åben budgivning Rapporten Budgivning

Kvalificerede anmodninger
Antallet af annonceanmodninger, der er kvalificeret til budgivning.

En annonceanmodning er kun kvalificeret til budgivning, hvis den sendes til en formidlingsgruppe, som indeholder annoncekilder fra budgivning, og de pågældende annoncekilder skal kunne deltage i auktionen om annonceenheden.

Denne metric er udfaset og fjernes snart. Få flere oplysninger om denne ændring.

MetricIkon for rapporten Åben budgivning Rapporten Budgivning
Vindende bud
Antallet af bud, der har vundet en budgivningsauktion.
MetricIkon for rapporten Åben budgivning Rapporten Budgivning
Ikon for rapporten AdMob-netværket Rapporten Annonceaktivitet

Antal vindende bud (%)
Den procentdel af bud, der har vundet en budgivningsauktion.

Tallet beregnes ved at dividere antallet af vindende bud med antallet af bud på auktion.

MetricIkon for rapporten Åben budgivning Rapporten Budgivning
Ikon for rapporten AdMob-netværket Rapporten Annonceaktivitet

Antal matchede vindende bud (i %)
Den procentdel af de vindende bud, der har ført til visning af en annonce i din app.

Tallet beregnes ved at dividere antallet af matchede vindende bud med antallet af vindende bud.

MetricIkon for rapporten Åben budgivning Rapporten Budgivning

Annoncetype
Se effektiviteten efter annoncetype (f.eks. tekst- eller billedannonce).

Dimension
Ikon for rapporten AdMob-netværket Rapporten Annonceaktivitet
Annoncekilde
Se effektiviteten efter annoncekilde. Annoncekilde bruges til måling af formidlingstrafik, hvilket kan omfatte direkte salg, tilpassede hændelser, egenannoncer eller tredjepartsannoncenetværk.
Dimension
Ikon for rapporten Åben budgivning Rapporten Budgivning
Ikon for rapporten AdMob-netværket Rapporten Annonceaktivitet
Annoncekildeforekomst
Se effektiviteten på tværs af de unikke forekomster af hver annoncekilde, der vises i denne rapport. Dette kan omfatte forekomster fra AdMob-netværket og tredjepartsannoncenetværk, tilpassede hændelser, kampagner til direkte salg og andre annoncekilder.
Dimension
Ikon for rapporten AdMob-netværket Rapporten Annonceaktivitet
Annonceenhed
Se effektiviteten for individuelle annonceenheder.
Dimension
Ikon for rapporten AdMob-netværket Rapporten Annonceaktivitet
Ikon for rapporten Åben budgivning Rapporten Budgivning

App
Se effektiviteten efter app.

Dimension
Ikon for rapporten Åben budgivning Rapporten Budgivning
Ikon for rapporten AdMob-netværket Rapporten Annonceaktivitet
Land
Se effektiviteten efter hjemlandet for de besøgende, der har set annoncer i din app.
Dimension
Ikon for rapporten Åben budgivning Rapporten Budgivning
Ikon for rapporten AdMob-netværket Rapporten Annonceaktivitet
Ikon for rapporten Bonusannoncer Brugeraktivitetsrapport
 Kohorterapport
Dato
Se effektiviteten efter dato.
Dimension
Ikon for rapporten Bonusannoncer Brugeraktivitetsrapport
Ikon for rapporten Åben budgivning Rapporten Budgivning
Ikon for rapporten AdMob-netværket Rapporten Annonceaktivitet
Format
Se effektiviteten efter annonceformat (f.eks. bannerannonce eller mellemliggende annonce).
Dimension
Ikon for rapporten Åben budgivning Rapporten Budgivning
Ikon for rapporten AdMob-netværket Rapporten Annonceaktivitet
Formidlingsgruppe
Se effektiviteten efter formidlingsgruppe.
Dimension
Ikon for rapporten Åben budgivning Rapporten Budgivning
Ikon for rapporten AdMob-netværket Rapporten Annonceaktivitet
Måned
Se effektiviteten på månedsbasis.
Dimension
Ikon for rapporten Åben budgivning Rapporten Budgivning
Ikon for rapporten AdMob-netværket Rapporten Annonceaktivitet
Platform
Se effektiviteten efter enhedsplatform.
  • Android
  • iOS
Dimension
Ikon for rapporten Åben budgivning Rapporten Budgivning
Ikon for rapporten AdMob-netværket Rapporten Annonceaktivitet
Uge
Se effektiviteten på ugebasis.
Dimension
Ikon for rapporten Åben budgivning Rapporten Budgivning
Ikon for rapporten AdMob-netværket Rapporten Annonceaktivitet

Visningsbegrænsning
Brug denne dimension til at sammenligne tilpassede annoncer med ikke-tilpassede annoncer og få indblik i, hvilke begrænsninger der fører til, at annoncer ikke kan tilpasses:

• Begrænsede annoncer: Trafik, hvor begrænsede annoncer blev vist, uanset hvor brugeren befinder sig.
  • Begrænset databehandling (RDP, Restricted Data Processing): Udgiveren har valgt at aktivere begrænset databehandling (f.eks. ved hjælp af AdMobs kontrolelementer for blokering) for at overholde den californiske lov om forbrugeres privatliv (CCPA, California Consumer Privacy Act).
  • Ikke-tilpassede annoncer (NPA, non-personalized ads): Udgiveren har valgt at aktivere ikke-tilpassede annoncer (f.eks. ved hjælp af AdMobs kontrolelementer for blokering) for at overholde Googles samtykkepolitik for brugere i EU og GDPR. Gælder også annonceanmodninger, der er underlagt LGPD.
  • Grundlæggende annoncerGrundlæggende annoncer i henhold til IAB's TCF version 2.0 blev vist.
  • Tilpasning deaktiveret: Dette kan ske, hvis iOS-brugere har tilvalgt begrænset annoncesporing eller ikke har givet samtykke i henhold til AppTrackingTransparency (ATT) og der ikke er andre tilgængelige bruger-id'er. Det kan også ske, hvis Android-brugere fravælger annoncetilpasning. Omfatter alle andre tilfælde, hvor tilpasning ikke var mulig.
  • Ingen begrænsninger: Annoncer, der tilpasses ved hjælp af IDFA, Android-annonce-id eller andre tilgængelige bruger-id'er.

Nogle annonceanmodninger kan være i flere kategorier på denne liste. I disse tilfælde sorteres annonceanmodningen i den første relevante kategori i henhold til den rækkefølge, der vises her.

Tilgængelig for datointervaller fra og med den 13. marts 2021.
Dimension
Ikon for rapporten Åben budgivning Rapporten Budgivning
Ikon for rapporten AdMob-netværket Rapporten Annonceaktivitet

Appversion
Se effektiviteten efter appversion. Hver appversion repræsenterer en appopdatering.

Dimension
Ikon for rapporten Åben budgivning Rapporten BudgivningIkon for rapporten AdMob-netværket Rapporten Annonceaktivitet
Ikon for rapporten Bonusannoncer Brugeraktivitetsrapport

GMA SDK
Se effektiviteten efter den version af Google Mobile Ads SDK, der er integreret i appen. Bemærk! Indtil videre er det kun Google Mobile Ads SDK til iOS, der understøttes.

DimensionIkon for rapporten AdMob-netværket Rapporten Annonceaktivitet

Time
Se effektiviteten på timebasis. Hvis du vil bruge denne dimension, skal du vælge "I går" eller "Indtil nu i dag" i datointervalfilteret.

Bemærk! Data for de seneste to timer er muligvis ufuldstændige.

DimensionIkon for rapporten AdMob-netværket Rapporten Annonceaktivitet

A/B-test til formidling
Se effektiviteten efter A/B-test til formidling.

DimensionIkon for rapporten AdMob-netværket Rapporten Annonceaktivitet

Operativsystem
Se effektiviteten efter enhedens operativsystem og versionsnummer.

DimensionIkon for rapporten AdMob-netværket Rapporten Annonceaktivitet

Variant
Se effektiviteten efter variant fra A/B-test til formidling.

DimensionIkon for rapporten AdMob-netværket Rapporten Annonceaktivitet

Visningstype for annonceenheder

Se effektiviteten efter annonceenhedens visningstype:

• Standard: Annonceenhederne er konfigureret til vandfaldsformidling eller -budgivning i en AdMob-formidlingsgruppe (omfatter efterspørgsel fra AdMob-netværket og tredjepartskilder). Standardannonceenheder kan også være konfigureret til vandfaldsformidling på en tredjepartsformidlingsplatform (hvor der kun er efterspørgsel fra AdMob-netværket). Alternativt kan du vælge at bruge dem i AdMob uden brug af formidling.
  • Partnerbudgivning: Annonceenhederne er konfigureret til budgivning på en tredjepartsformidlingsplatform (kun efterspørgsel fra Google).
Dimension Ikon for rapporten AdMob-netværket Rapporten Annonceaktivitet