Få tilpassede optimeringstips, forstå din kontos tilstand, og sørg for, at den er optimalt konfigureret, på den forbedrede "Min AdMob-side".

AdMob-rapporteringsordliste

Find ud af, hvad de forskellige termer betyder, så du kan få de oplysninger, du har brug for

Nedenfor kan du se alle de metrics, dimensioner og filtre, der er tilgængelige i AdMob-rapporter, samt oplysninger om relevante rapporttyper. Filtrér tabellen ved brug af et eller flere søgeord for at finde rapporteringstermer.

Få oplysninger om, hvordan du tilføjer metrics og dimensioner i din rapport.
TermTypeTilgængelig rapporttype
Formidlingsgruppe
Se effektiviteten efter formidlingsgruppe.
Dimension Rapporten AdMob-netværket
 Rapporten Formidling
 Rapporten Budgivning (beta) Rapporten Annonceaktivitet
Måned
Se effektiviteten på månedsbasis.
Dimension Rapporten AdMob-netværket
 Rapporten Formidling
 Rapporten Budgivning (beta) Rapporten Annonceaktivitet
Platform
Se effektiviteten efter enhedsplatform.
  • Android
  • iOS
Dimension Rapporten AdMob-netværket
 Rapporten Formidling
 Rapporten Budgivning (beta) Rapporten Annonceaktivitet
Uge
Se effektiviteten på ugebasis.
Dimension Rapporten AdMob-netværket
 Rapporten Formidling
 Rapporten Budgivning (beta) Rapporten Annonceaktivitet

Visningsbegrænsning
Brug denne dimension til at sammenligne tilpassede annoncer med ikke-tilpassede annoncer og få indblik i, hvilke begrænsninger der fører til, at annoncer ikke kan tilpasses:

• Begrænsede annoncer: Trafik, hvor begrænsede annoncer blev vist, uanset hvor brugeren befinder sig.
  • Begrænset databehandling (RDP, Restricted Data Processing): Udgiveren har valgt at aktivere begrænset databehandling (f.eks. ved hjælp af AdMobs kontrolelementer for blokering) for at overholde den californiske lov om forbrugeres privatliv (CCPA, California Consumer Privacy Act).
  • Ikke-tilpassede annoncer (NPA, non-personalized ads): Udgiveren har valgt at aktivere ikke-tilpassede annoncer (f.eks. ved hjælp af AdMobs kontrolelementer for blokering) for at overholde Googles samtykkepolitik for brugere i EU og GDPR. Gælder også annonceanmodninger, der er underlagt LGPD.
  • Grundlæggende annoncerGrundlæggende annoncer i henhold til IAB's TCF version 2.0 blev vist.
  • Tilpasning deaktiveret: Dette kan ske, hvis iOS-brugere har tilvalgt begrænset annoncesporing eller ikke har givet samtykke i henhold til AppTrackingTransparency (ATT) og der ikke er andre tilgængelige bruger-id'er. Det kan også ske, hvis Android-brugere fravælger annoncetilpasning. Omfatter alle andre tilfælde, hvor tilpasning ikke var mulig.
  • Ingen begrænsninger: Annoncer, der tilpasses ved hjælp af IDFA, Android-annonce-id eller andre tilgængelige bruger-id'er.

Nogle annonceanmodninger kan være i flere kategorier på denne liste. I disse tilfælde sorteres annonceanmodningen i den første relevante kategori i henhold til den rækkefølge, der vises her.

Tilgængelig for datointervaller fra og med den 13. marts 2021.
Dimension Rapporten AdMob-netværket
 Rapporten Formidling
 Rapporten Budgivning (beta) Rapporten Annonceaktivitet

Appversion
Se effektiviteten efter appversion. Hver appversion repræsenterer en appopdatering.

Dimension Rapporten AdMob-netværket
 Rapporten Formidling
 Rapporten Budgivning (beta) Rapporten Annonceaktivitet Brugeraktivitetsrapport

GMA SDK
Se effektiviteten efter den version af Google Mobile Ads SDK, der er integreret i appen. Bemærk! Indtil videre er det kun Google Mobile Ads SDK til iOS, der understøttes.

Dimension Rapporten Annonceaktivitet

Time
Se effektiviteten på timebasis. Hvis du vil bruge denne dimension, skal du vælge "I går" eller "Indtil nu i dag" i datointervalfilteret.

Bemærk! Data for de seneste to timer er muligvis ufuldstændige.

Dimension Rapporten Annonceaktivitet Rapporten AdMob-netværket

A/B-test til formidling
Se effektiviteten efter A/B-test til formidling.

Dimension Rapporten Annonceaktivitet Rapporten Formidling

Operativsystem
Se effektiviteten efter enhedens operativsystem og versionsnummer.

Dimension Rapporten Annonceaktivitet

Variant
Se effektiviteten efter variant fra A/B-test til formidling.

Dimension Rapporten Annonceaktivitet Rapporten Formidling