Få tilpassede optimeringstips, forstå din kontos tilstand, og sørg for, at den er optimalt konfigureret, på den forbedrede "Min AdMob-side".

AdMob-rapporteringsordliste

Find ud af, hvad de forskellige termer betyder, så du kan få de oplysninger, du har brug for

Nedenfor kan du se alle de metrics, dimensioner og filtre, der er tilgængelige i AdMob-rapporter, samt oplysninger om relevante rapporttyper. Filtrér tabellen ved brug af et eller flere søgeord for at finde rapporteringstermer.

Få oplysninger om, hvordan du tilføjer metrics og dimensioner i din rapport.
TermTypeTilgængelig rapporttype