Notifikation

Få tilpassede optimeringstips, forstå din kontos tilstand, og sørg for, at den er optimalt konfigureret, på den forbedrede "Min AdMob-side".

Rapporter

Brug af din kohorterapport

Inklusive tilgængelige filtre, dimensioner og metrics

Kohorterapporten er en foruddefineret standardrapport leveret af AdMob. Den kan bruges som en selvstændig rapport, eller du kan ændre filtre, dimensioner og målinger og gemme den som en ny rapport.

Få flere oplysninger om kohorterapporten, og hvordan disse data skal forstås.

Filtre

Funktionelt set skjuler filtre unødvendige eller uønskede data fra dine rapporter. Når du vælger et filter, definerer du, hvad du vil se i rapporten, og AdMob skjuler alt, der ikke matcher kriterierne i filtrene.

Følgende er tilgængeligt til denne rapport og gemte rapporter, som denne rapport er brugt som skabelon for:

Udvid alle  Skjul alle

Datointerval for installation (påkrævet)
Det valgte datointerval for installationerne.
App (obligatorisk)
  1. Markér afkrydsningsfeltet ud for den app, du vil filtrere efter. Du kan kun vælge én app i kohorterapporten. Dataene for den valgte app vises i din rapport. Du kan bruge feltet Søg til at søge efter en bestemt app efter navn.
  2. Klik på Anvend for at anvende filteret på din rapport.
Land

The ad mob interface showing the country filter in reports.

1. Sæt kryds i afkrydsningsfelterne ud for de regioner eller lande, du ønsker at filtrere efter. Klik på pilene for at få vist landene i hver region og få en mere granuleret filtrering.
  2. Klik på Anvend for at anvende filteret på din rapport.
  3. Hvis du vil tilføje endnu et filter, skal du klikke på Tilføj filter og vælge et.

Dimensioner

Funktionelt set afgør metrics, hvordan rapporten organiseres. Hvis du f.eks. vil se din fortjeneste fordelt på lande, kan du tilføje landedimensionen. Når du tilføjer nye dimensioner, omorganiseres og justeres dataene yderligere.

Følgende er tilgængeligt til denne rapport og gemte rapporter, som denne rapport er brugt som skabelon for:

• Land: Se effektiviteten opdelt efter landet for dine appbrugere.
  • Installationsdato: Se effektiviteten efter installationsdatoen.
  • Installationsuge: Se effektiviteten efter installationsugen.
  • Installationsmåned: Se effektiviteten efter installationsmåneden.
  • Appkampagne: Se effektiviteten efter appkampagnen. Få flere oplysninger om, hvordan du aktiverer denne dimension

Metrics

Funktionelt set repræsenterer metrics de typer data eller værdier, som en rapport indeholder. De organiseres normalt i kolonner og indeholder tal eller procentsatser. Når der tilføjes dimensioner, beregnes metrics-værdierne igen ud fra den nye rækkefølge eller de nye grupperinger, som dimensionerne opretter. Når metrics tilføjes eller fjernes, tilføjes eller fjernes der en kolonne med oplysninger fra rapporten.

Følgende er tilgængeligt til denne rapport og gemte rapporter, som denne rapport er brugt som skabelon for:

Udvid alle  Skjul alle

Installationer
Det antal gange, din app blev downloadet til en enhed og åbnet for første gang.
LTV

Den samlede LTV for en brugerkohorte, herunder omsætning fra køb i apps, annoncer og abonnementer. Få flere oplysninger om, hvordan LTV beregnes. Du kan føje følgende LTV-metrics til din rapport:

• LTV efter 1 dag: Den samlede omsætning mellem installationsdagen (D0) og dagen efter installationen (D1).
  • LTV efter 3 dage: Den samlede omsætning mellem installationsdagen (D0) og 3 dage efter installationen (D3).
  • LTV efter 7 dage: Den samlede omsætning mellem installationsdagen (D0) og 7 dage efter installationen (D7).
  • LTV efter 14 dage: Den samlede omsætning mellem installationsdagen (D0) og 14 dage efter installationen (D14).
  • LTV efter 28 dage: Den samlede omsætning mellem installationsdagen (D0) og 28 dage efter installationen (D28).
  • LTV efter 60 dage: Den samlede omsætning mellem installationsdagen (D0) og 60 dage efter installationen (D60).
LTV for køb i app

LTV'en fra køb i appen for en brugerkohorte. Få flere oplysninger om, hvordan LTV beregnes.

Bemærk! Omsætning fra køb i appen (IAP, in-app purchase) beregnes efter omsætningsandelen til Google Play Butik og Apple App Store.

Du kan føje følgende LTV-metrics for køb i appen til din rapport:

• LTV for køb i app efter 1 dag: Den samlede omsætning fra køb i appen (IAP) mellem installationsdagen (D0) og dagen efter installationen (D1).
  • LTV for køb i app efter 3 dage: Den samlede omsætning fra køb i appen (IAP) mellem installationsdagen (D0) og 3 dage efter installationen (D3).
  • LTV for køb i app efter 7 dage: Den samlede omsætning fra køb i appen (IAP) mellem installationsdagen (D0) og 7 dage efter installationen (D7).
  • LTV for køb i app efter 14 dage: Den samlede omsætning fra køb i appen (IAP) mellem installationsdagen (D0) og 14 dage efter installationen (D14).
  • LTV for køb i app efter 28 dage: Den samlede omsætning fra køb i appen (IAP) mellem installationsdagen (D0) og 28 dage efter installationen (D28).
  • LTV for køb i app efter 60 dage: Den samlede omsætning fra køb i appen (IAP) mellem installationsdagen (D0) og 60 dage efter installationen (D60).
LTV for annoncer

LTV fra annonceomsætning for en brugerkohorte. Annonceomsætningen er den samlede omsætning fra AdMob-netværket, dine budgivningsannoncekilder og din estimerede tredjepartsomsætning. Få flere oplysninger om, hvordan LTV beregnes.

Du kan føje følgende LTV-metrics for annoncer til din rapport:

• LTV for annoncer efter 1 dag: Den samlede omsætning fra annoncer mellem installationsdagen (D0) og dagen installationen (D1).
  • LTV for annoncer efter 3 dage: Den samlede omsætning fra annoncer mellem installationsdagen (D0) og 3 dage efter installationen (D3).
  • LTV for annoncer efter 7 dage: Den samlede omsætning fra annoncer mellem installationsdagen (D0) og 7 dage efter installationen (D7).
  • LTV for annoncer efter 14 dage: Den samlede omsætning fra annoncer mellem installationsdagen (D0) og 14 dage efter installationen (D14).
  • LTV for annoncer efter 28 dage: Den samlede omsætning fra annoncer mellem installationsdagen (D0) og 28 dage efter installationen (D28).
  • LTV for annoncer efter 60 dage: Den samlede omsætning fra annoncer mellem installationsdagen (D0) og 60 dage efter installationen (D60).
LTV for abonnementer

LTV fra abonnementer for en brugerkohorte. Få flere oplysninger om, hvordan LTV beregnes.

Du kan føje følgende LTV-metrics for abonnementer til din rapport:

• LTV for abonnementer efter 1 dag: Den samlede omsætning fra abonnementer mellem installationsdagen (D0) og dagen efter installationen (D1).
  • LTV for abonnementer efter 3 dage: Den samlede omsætning fra abonnementer mellem installationsdagen (D0) og 3 dage efter installationen (D3).
  • LTV for abonnementer efter 7 dage: Den samlede omsætning fra abonnementer mellem installationsdagen (D0) og 7 dage efter installationen (D7).
  • LTV for abonnementer efter 14 dage: Den samlede omsætning fra abonnementer mellem installationsdagen (D0) og 14 dage efter installationen (D14).
  • LTV for abonnementer efter 28 dage: Den samlede omsætning fra abonnementer mellem installationsdagen (D0) og 28 dage efter installationen (D28).
  • LTV for abonnementer efter 60 dage: Den samlede omsætning fra abonnementer mellem installationsdagen (D0) og 60 dage efter installationen (D60).
Fastholdelse

Procentdelen af brugere i en kohorte, der fortsætter med at åbne din app efter installationen.

Du kan føje følgende metrics for fastholdelse til din rapport:

• Fastholdelse efter 1 dag: Procentdelen af brugere, der åbner din app 1 dag efter installationen.
  • Fastholdelse efter 3 dage: Procentdelen af brugere, der åbner din app 3 dage efter installationen.
  • Fastholdelse efter 7 dage: Procentdelen af brugere, der åbner din app 7 dage efter installationen.
  • Fastholdelse efter 14 dage: Procentdelen af brugere, der åbner din app 14 dage efter installationen.
  • Fastholdelse efter 28 dage: Procentdelen af brugere, der åbner din app 28 dage efter installationen.
  • Fastholdelse efter 60 dage: Procentdelen af brugere, der åbner din app 60 dage efter installationen.