Ontvang gepersonaliseerde optimalisatietips, krijg inzicht in uw accountstatus en stel voltooiing in op de verbeterde Mijn AdMob-pagina.

Advertenties beheren

De bron bepalen van een advertentie die is gevonden in Zoeken op afbeelding

Deze informatie is alleen bedoeld voor AdMob-gebruikers. AdMob is een advertentieplatform voor mobiele apps voor app-ontwikkelaars. Als u geen AdMob-account heeft, raden we u het volgende aan:

In dit artikel wordt uitgelegd welke opties beschikbaar zijn om advertenties te blokkeren op basis van de advertentiebron van advertenties die zijn gevonden via Zoeken op afbeelding in het Centrum voor advertentiebeoordeling. Ook wordt uitgelegd wat de afbeeldingsvereisten zijn om de advertentiebron vast te stellen.

Brontypen

Ad Exchange

Als u advertenties van dit brontype wilt blokkeren, klikt u op Blokkeren om deze instantie van de advertentieovereenkomst te blokkeren. Als u op de advertentie in de resultaten klikt, krijgt u ook meer informatie over de advertentieovereenkomst, bijvoorbeeld uit welk netwerk de advertentie afkomstig is.

Advertentiebron voor Bieden

Als u advertenties van dit brontype wilt blokkeren, klikt u op de advertentie in de advertentieovereenkomstresultaten om na te gaan welke advertentiebron voor Bieden deze heeft geleverd. Neem rechtstreeks contact op met de advertentiebron voor Bieden om actie te ondernemen.

Ondersteunde advertentiebronnen voor Bieden

Alleen de volgende advertentiebronnen voor Bieden kunnen worden gevonden met Zoeken op afbeelding in het Centrum voor advertentiebeoordeling.

• Meta Audience Network
  • Elke advertentiebron voor Bieden die de SDK voor mobiele advertenties van Google (Android, iOS) gebruikt voor weergave

Campagnes

U kunt advertenties uit campagnes niet blokkeren in het Centrum voor advertentiebeoordeling.

Afbeeldingsvereisten om de advertentiebron te bepalen

U moet een origineel png-bestand uploaden (niet geconverteerd vanuit een andere bestandsindeling) als u overeenkomsten van advertentiebronnen voor Bieden wilt vinden. Pas het screenshot niet aan nadat dit is gemaakt. U kunt het screenshot wel bijsnijden tot het advertentieformaat, mits de hele advertentie nog zichtbaar is.

Meer informatie over screenshots die u maakt op Android- en iOS-apparaten

Screenshots die zijn gemaakt op Android-apparaten worden automatisch opgeslagen als png.

Screenshots die op iOS-apparaten worden gemaakt, kunt u zo opslaan als png-bestand:

1. Maak een screenshot.
  2. Klik op Opslaan in Foto's.
  3. Open de app 'Foto's' en klik op het screenshot.
  4. Klik in het screenshot op Delen.
  5. Selecteer de e-mailapp.
  6. Stuur de afbeelding naar uzelf en selecteer Werkelijk formaat voor het afbeeldingsformaat, waarna de afbeelding wordt gestuurd als een png-bestand. Als u andere formaten dan Werkelijk formaat verzendt, worden deze verzonden als een jpg-bestand.