Rapporten

Gebruikersstatistieken uitschakelen

Als u gebruikersstatistieken wilt uitschakelen, moet u uw app ontkoppelen van Firebase. De gebruikersstatistieken worden dan automatisch uitgeschakeld. Het kan een uur duren voordat gebruikersstatistieken zijn uitgeschakeld. Wacht maximaal 24 uur voordat u aanvullende hulp zoekt.

Gebruikersstatistieken uitschakelen voor alle of meerdere apps

1. Log in op uw AdMob-account via https://apps.admob.com.
  2. Klik in de zijbalk op Apps.
  3. Klik op Alle apps.
  4. Vink het selectievakje aan naast de apps waarvoor u gebruikersstatistieken wilt uitschakelen of vink het bovenste selectievakje aan om in één keer alle apps te selecteren.
  5. Klik op Gebruikersstatistieken.
  6. Klik op Gebruikersstatistieken uitschakelen.
Opmerking: Als u gebruikersstatistieken uitschakelt, worden er nog wel gegevens verzameld, maar wordt de verwerking ervan stopgezet. U kunt gebruikersstatistieken op elk gewenst moment opnieuw inschakelen voor sommige of al uw apps.

Gebruikersstatistieken uitschakelen voor afzonderlijke apps

1. Log in op uw AdMob-account via https://apps.admob.com.
  2. Klik in de zijbalk op Apps.
  3. Klik op de naam van de app. Opmerking: Als u de app niet ziet in de lijst van recente apps, klikt u op Alle apps weergeven. Klik vervolgens op de naam van de app.
  4. Klik op App-instellingen.
  5. Klik op Opstellen in het gedeelte Gebruikersstatistieken.
  6. Vink het selectievakje uit.
  7. Klik op Opslaan.
  8. Klik op Gereed.
Opmerking: Als u gebruikersstatistieken uitschakelt, worden er nog wel gegevens verzameld, maar wordt de verwerking ervan stopgezet. U kunt gebruikersstatistieken op elk gewenst moment opnieuw inschakelen voor sommige of al uw apps.