Opmerking: Vanwege de feestdagen is onze support niet beschikbaar van 25 december tot 4 januari. We raden u aan ons Helpcentrum en onze communityforums te bezoeken voor aanvullende hulpbronnen. Onze excuses voor het ongemak. We stellen uw begrip en geduld tijdens deze periode op prijs.

Rapporten

Gebruikersstatistieken uitschakelen

Als u gebruikersstatistieken wilt uitschakelen, moet u uw app ontkoppelen van Firebase. De gebruikersstatistieken worden dan automatisch uitgeschakeld. Het kan een uur duren voordat gebruikersstatistieken zijn uitgeschakeld. Wacht maximaal 24 uur voordat u aanvullende hulp zoekt.

Gebruikersstatistieken uitschakelen voor alle of meerdere apps

1. Log in op uw AdMob-account via https://apps.admob.com.
  2. Klik in de zijbalk op Apps.
  3. Klik op Alle apps.
  4. Vink het selectievakje aan naast de apps waarvoor u gebruikersstatistieken wilt uitschakelen of vink het bovenste selectievakje aan om in één keer alle apps te selecteren.
  5. Klik op Gebruikersstatistieken.
  6. Klik op Gebruikersstatistieken uitschakelen.
Opmerking: Als u gebruikersstatistieken uitschakelt, worden er nog wel gegevens verzameld, maar wordt de verwerking ervan stopgezet. U kunt gebruikersstatistieken op elk gewenst moment opnieuw inschakelen voor sommige of al uw apps.

Gebruikersstatistieken uitschakelen voor afzonderlijke apps

1. Log in op uw AdMob-account via https://apps.admob.com.
  2. Klik in de zijbalk op Apps.
  3. Klik op de naam van de app. Opmerking: Als u de app niet ziet in de lijst van recente apps, klikt u op Alle apps weergeven. Klik vervolgens op de naam van de app.
  4. Klik op App-instellingen.
  5. Klik op Opstellen in het gedeelte Gebruikersstatistieken.
  6. Vink het selectievakje uit.
  7. Klik op Opslaan.
  8. Klik op Gereed.
Opmerking: Als u gebruikersstatistieken uitschakelt, worden er nog wel gegevens verzameld, maar wordt de verwerking ervan stopgezet. U kunt gebruikersstatistieken op elk gewenst moment opnieuw inschakelen voor sommige of al uw apps.