Rapporten

Een nieuw opgeslagen rapport starten

Opgeslagen rapporten zijn aangepaste rapporten die u maakt en opslaat in AdMob. U kunt altijd terugkomen om ze te bekijken en de gegevens te downloaden naar een .csv-bestand. Ze moeten worden gemaakt op basis van een bestaand rapport op een van de volgende locaties in de AdMob-gebruikersinterface:

Een nieuw opgeslagen rapport starten via een van de standaardrapporten

Op de pagina Rapporten kunt u een nieuw rapport starten met een van de standaardrapporten als template. Voer de volgende stappen uit:

1. Log in op uw AdMob-account via https://apps.admob.com.
  2. Klik op Rapporten in de zijbalk.
  3. Klik op een van de standaardrapporten bovenaan de pagina. Het rapport dat u kiest, wordt gebruikt als template voor uw nieuwe opgeslagen rapport.
  4. Voer de gewenste aanpassingen uit voor de statistieken, filters en dimensies in het rapport.
  5. Klik bovenaan het rapport op OPSLAAN.
  6. Voer een naam in voor het nieuwe rapport.
  7. Klik op Opslaan. Het nieuwe opgeslagen rapport wordt weergegeven in de rapportbibliotheek van uw account.

Een nieuw opgeslagen rapport starten vanuit de rapportbibliotheek

Op de pagina Rapporten kunt u een nieuw rapport starten door een eerder opgeslagen rapport in uw rapportbibliotheek te gebruiken als template. Voer de volgende stappen uit:

1. Log in op uw AdMob-account via https://apps.admob.com.
  2. Klik op Rapporten in de zijbalk.
  3. Klik in de rapportbibliotheek op Meer naast het rapport dat u wilt kopiëren en als template wilt gebruiken voor uw nieuwe opgeslagen rapport.
  4. Selecteer Opslaan als.
  5. Geef het rapport een naam en klik op Opslaan.
  6. Voer de gewenste aanpassingen uit voor de statistieken, filters en dimensies in het rapport.
  7. Klik op Opslaan. Het nieuwe opgeslagen rapport wordt weergegeven in de rapportbibliotheek van uw account.

Een nieuw opgeslagen rapport starten terwijl u een bestaand rapport bekijkt

Als u al een rapport bekijkt, kunt u een nieuw rapport starten dat het huidige rapport als template gebruikt. Voer de volgende stappen uit:

1. Terwijl u een rapport bekijkt, voert u de gewenste aanpassingen door in de statistieken, filters en dimensies.
  2. Klik op Meer > Opslaan als.
  3. Voer een naam in voor het nieuwe rapport.
  4. Klik op Opslaan. Het nieuwe opgeslagen rapport wordt weergegeven in de rapportbibliotheek van uw account. Klik op Rapporten in de zijbalk om het te vinden.