Startside og introduktion

Fejl ved tilmelding til AdMob

Får du vist en fejlmeddelelse, når du prøver at tilmelde dig AdMob? Vi sidder klar til at hjælpe dig.

Fejl ved tilmeldingen kan skyldes dine eksisterende AdSense-, Google Ads- eller Google-konti. Nedenstående oplysninger giver dig mulighed for at løse nogle af disse problemer.

Bemærk! Hvis du tidligere har brugt AdMob, skal du tilmelde dig igen ved hjælp af en mailadresse, du aldrig har brugt til AdMob. Bemærk også, at dubletkonti ikke er tilladt.

Tilmeldingsfejl forbundet med AdSense

Du kan opleve visse almindelige AdSense-fejl, når du tilmelder dig AdMob.

Din AdSense-konto (udgiver-id: pub-XXXX) er blevet opsagt.

Den Google-konto, du bruger til at tilmelde dig AdMob, er knyttet til en opsagt AdSense-konto. Ifølge vilkår og betingelser for AdSense kan en udgiver ikke deltage i AdMob-programmet, hvis udgiverens AdSense-konto er blevet opsagt eller deaktiveret.

Denne AdSense-konto er ikke en selvbetjeningskonto. AdMob understøtter ikke denne type tilmelding. Hvis din konto administreres direkte af Google, kan du kontakte administratoren af din konto for at få oprettet en AdMob-konto.

Den Google-konto, du bruger til at tilmelde dig AdMob, er knyttet til en AdSense-konto, som ikke er en selvbetjeningskonto. Dette betyder, at du muligvis har en Google-kontoadministrator, der administrerer din konto for dig.

Du skal kontakte din Google-kontoadministrator for at få oprettet en AdMob-konto.

Du har ikke adgang til den AdSense-konto (udgiver-id: pub-XXXX), der er knyttet til din AdMob-konto.

Der kan være forskellige grunde til, at du mister adgangen til din AdSense-konto:

• Du kan være blevet fjernet fra AdSense-kontoen af en administrator. Kontakt kontoadministratoren direkte. Bemærk! Vær opmærksom på, at Google AdSense og AdMob ikke mægler i forbindelse med tvister mellem brugere vedrørende adgang.
  • Din AdSense-konto kan være blevet annulleret af dig eller en kontoadministrator. Bemærk! Hvis din konto er blevet annulleret, skal du ansøge om en ny konto.
  • Din AdSense-konto kan være blevet deaktiveret eller opsagt på grund af manglende overholdelse af de gældende politikker.
Du skal muligvis logge ind på AdSense direkte for at undersøge dette emne. Du kan prøve at bruge fejlfinding vedrørende AdSense-login for at få mere at vide.

Din AdSense-konto skal bekræftes. Bekræft AdSense-kontoen pr. telefon, inden du tilmelder dig AdMob.

Din AdSense-konto skal muligvis bekræftes pr. telefon.
Klik på linket i fejlmeddelelsen for at gå til AdSense og bekræfte din konto. Følg vejledningen på skærmen for at modtage en sms eller et taleopkald med bekræftelsespinkoden pr. telefon.

Der opstod et problem med din AdSense-konto. For at kunne tilmelde dig AdMob skal du muligvis sende din ansøgning om AdSense-konto igen.

Din eksisterende AdSense-konto skal muligvis godkendes, før du kan tilmelde dig AdMob ved hjælp af den Google-konto, den er knyttet til. Hvis du har forsøgt at tilmelde dig AdSense før, har der muligvis været et problem med din ansøgning. Før du kan tilmelde dig AdMob, skal du indsende din AdSense-ansøgning til godkendelse igen.

Tilmeldingsfejl forbundet med Google Ads

Dette er nogle af de almindelige Google Ads-fejl, du kan opleve, når du tilmelder dig AdMob.

Din Google Ads-konto (kunde-id: XXX-XXX-XXXX) er ikke aktiv.

Din Google Ads-konto, der er knyttet til din Google-konto, skal genaktiveres, før du kan tilmelde dig AdMob med denne konto.

Din Google Ads-konto (kunde-id: XXX-XXX-XXXX) er en Mit kundecenter-konto, og AdMob understøtter ikke denne type.

Hvis din Google Ads-konto er en Mit kundecenter-konto, kan du ikke knytte den til din AdMob-konto. Du kan i stedet:
  • Logge ind med en Google-konto, der er knyttet til en Google Ads-konto, som ikke er en Mit kundecenter-konto, hvis du har en.
  • Logge ind med en anden Google-konto, som ikke er knyttet til en eksisterende individuel Google Ads-konto. Vi hjælper dig med at oprette en ny Google Ads-konto under tilmeldningsprocessen.
  • Ændre dine Google Ads-loginoplysninger for Mit kundecenter-kontoen til en anden Google-konto. Log ind på den Google-konto, du vil bruge sammen med AdMob, og gør et af følgende:
    • Genstart tilmeldingsprocessen, og lad os hjælpe dig med at oprette en ny Google Ads-konto, som er knyttet til din Google-konto.
    • Hvis du har en individuel Google Ads-konto, du gerne vil bruge, kan du ændre dens loginoplysninger, så de matcher den Google-konto, du vil bruge til AdMob. Start derefter forfra med tilmeldingsprocessen.

Du har ikke de fulde tilladelser til den Google Ads-konto (kunde-id: XXX-XXX-XXXX), der er knyttet til din Google-konto.

Dit adgangsniveau for den Google Ads-konto, der er knyttet til din Google-konto, er ikke højt nok til, at du kan bruge den i AdMob. Du bør kontakte ejeren af kontoen for at få ændret dit adgangsniveau. Vær opmærksom på, at Google Ads og AdMob ikke mægler i forbindelse med tvister mellem brugere vedrørende adgang.

Du har ikke adgang til den Google Ads-konto, der er knyttet til din AdMob-konto.

Du er måske blevet fjernet fra Google Ads-kontoen af en administrator. Kontakt kontoadministratoren direkte. Vær opmærksom på, at Google Ads og AdMob ikke mægler i forbindelse med tvister mellem brugere vedrørende adgang.

Du kan ikke tilmelde dig AdMob, da din Google-konto er knyttet til flere Google Ads-konti.

Den Google-konto, du bruger til at tilmelde dig AdMob, må kun være knyttet til én Google Ads-konto. Hvis din Google-konto er blevet føjet til flere Google Ads-konti, skal du kontakte ejerne af disse konti og bede om at blive fjernet. Vær opmærksom på, at Google Ads og AdMob ikke mægler i forbindelse med tvister mellem brugere vedrørende adgang.

Når du er blevet fjernet fra disse ekstra konti, kan du forsøge at tilmelde dig AdMob igen.

Tilmeldingsfejl forbundet med Google-konti

Dette er nogle af almindelige fejl forbundet med Google-konti, du kan opleve, når du tilmelder dig AdMob.

Du har ikke indtastet din fødselsdato på din Google-konto. For at fortsætte skal du opdatere dine oplysninger her og prøve igen.

Din Google-konto skal opdateres med din fødselsdato, før du kan tilmelde dig AdMob.

Ifølge vores oplysninger er du ikke kvalificeret til at deltage i AdMob på nuværende tidspunkt. Læs vores vilkår og betingelser.

Din konto er ikke kvalificeret til at deltage i AdMob. Læs følgende for at få flere oplysninger: