Få tilpassede optimeringstips, forstå din kontos tilstand, og sørg for, at den er optimalt konfigureret, på den forbedrede "Min AdMob-side".

Kom godt i gang

Sæsonbetonet tjekliste

Forbered din app til sæsonens næste store begivenheder. Følg denne tjekliste for at sikre, at din app og din konto er klar til brug.

Trin 1: Kend dine brugere

Forskellige regioner rundt omkring i verden fejrer forskellige højtider på unikke måder og tidspunkter. Lær dine brugere at kende for at afgøre, hvilke højtider eller begivenheder det er vigtigst at have med i din app. Dataanalyseværktøjer kan hjælpe dig med at få mere at vide om, hvor din trafik stammer fra. Du kan bruge disse oplysninger til at maksimere din apps potentiale og omsætning:

• AdMob-rapporter: AdMob giver dig mulighed for at oprette gemte rapporter og tilføje dimensioner som f.eks. "Land" for at se en oversigt over din fortjeneste og andre vigtige metrics.
  • Brug Google Analytics til Firebase: En gratis, ubegrænset løsning til mobilanalyser, som er integreret i AdMob. Firebase indeholder en målgrupperapport i dit Kontrolpanel med indsigter om dine brugeres lokation.  Firebase kan også bruges til at teste annonceplaceringer, mindstepriser og mange andre funktioner og indstillinger i din app og på din AdMob-konto.

Trin 2: Forsyn din app med ikoner med højtids- eller begivenhedstemaer

Giv din app et festligt præg for at komme i kontakt med dine brugere.

Bliv inspireret af de højtider, som er relevante for din målgruppe, og overvej at lancere højtidstemaer i:

• Baggrunde og design: Brugerne vil måske sætte pris på en appbaggrund med Diwali-tema eller snefnug, der daler ned over skærmen, mens appen indlæses.
  • Appfunktioner: Det kan omfatte funktioner med temaer som f.eks. nye juleopskrifter i din madlavningsapp eller nye bonusser, mønter, værktøj eller våben med temaer til dine spilapps. Alt dette kan hjælpe dig med at opnå større appinteraktion.
  • Spilniveauer eller -figurer: Hvis du udvikler spil, kan du glæde brugerne med et nyt eksklusivt niveau eller en figur, der har forbindelse til højtiden.
  • Apps: Lancering af nye apps kan også være svaret på brugernes behov i forbindelse med højtiderne.

Tiltræk nye kunder med ikoner med højtidstemaer.

Når brugere søger efter nye apps, er det første, de ser, dit ikon. Hvis det ikke appellerer til dem, første gang de ser det, er der mindre sandsynlighed for, at de downloader appen. Tilpas din app til højtiderne:

• Design appikoner, som er specifikke for højtiden (f.eks. ikoner med juletema)
  • Test forskellige appikoner ved hjælp af eksperimenter på din apps butiksfortegnelsesside. På den måde kan du finde ud af, hvilket ikon der er bedst (Google Play)

Trin 3: Optimer AdMob-konto

Undgå at gå glip af omsætningsmuligheder. Log ind på din Google AdMob-konto for at gennemgå din konfiguration:

Trin 4: Øg indtjeningen fra din app med universelle appkampagner

Universelle appkampagner i Google Ads kan hjælpe dig med at finde flere brugere til din app. Flere brugere betyder bedre muligheder for at tjene penge med AdMob.

Universelle appkampagner (UAC) anvender maskinlæring til at generere flere installationer. Du skal blot angive dit mål – "installationer" eller "handlinger i appen" – under konfigurationen af Google Ads-kontoen, så vil UAC optimere sig selv, efterhånden som den indsamler flere data.

Promover min app

Trin 5: Opdater din app jævnligt

Det anbefales at opdatere appen 1 til 4 gange om måneden for at sikre, at alt kører problemfrit.

Hvis du har planer om at foretage ændringer i din app, skal du udgive disse ændringer, inden højtiden begynder, så brugerne har tid til at downloade din opdaterede app.

Nogle appbutikker er lidt tid om at godkende indsendelser af nye apps og appopdateringer, særligt omkring populære højtider som julen. Sørg for at indsende din app i god tid.

Se denne video for at få flere oplysninger.

Get ready for the Holiday Season & drive more Revenue

Se "Min AdMob-side" for at få tilpassede tip til din konto. Via denne side kan du få tilpasset indsigt som en hjælp til at optimere omsætningen, når du er logget ind på den Google-konto, du bruger til AdMob.