Få tilpassede optimeringstips, forstå din kontos tilstand, og sørg for, at den er optimalt konfigureret, på den forbedrede "Min AdMob-side".

Kom godt i gang

Fejl ved tilmelding til AdMob

Får du vist en fejlmeddelelse, når du prøver at tilmelde dig AdMob? Vi sidder klar til at hjælpe dig.

Tilmeldingsfejlene kan være relateret til dine eksisterende AdSense- eller Google-konti. Nedenstående oplysninger giver dig mulighed for at løse nogle af disse problemer.

Bemærk! Hvis du tidligere har brugt AdMob, skal du tilmelde dig igen ved hjælp af en mailadresse, som du aldrig har brugt til AdMob. Bemærk også, at dubletkonti ikke er tilladt.

Udvid alle  Skjul alle

AdSense-logoTilmeldingsfejl forbundet med AdSense

Du kan opleve visse almindelige AdSense-fejl, når du tilmelder dig AdMob.

Din AdSense-konto (udgiver-id: pub-XXXX) er blevet opsagt.

Den Google-konto, som du bruger til at tilmelde dig AdMob, er knyttet til en opsagt AdSense-konto. Ifølge vilkår og betingelser for AdSense kan en udgiver ikke deltage i AdMob-programmet, hvis udgiverens AdSense-konto er blevet opsagt eller deaktiveret.

Denne AdSense-konto er ikke en selvbetjeningskonto. AdMob understøtter ikke denne type tilmelding. Hvis din konto administreres direkte af Google, kan du kontakte administratoren af din konto for at få oprettet en AdMob-konto.

Den Google-konto, som du bruger til at tilmelde dig AdMob, er knyttet til en AdSense-konto, som ikke er en selvbetjeningskonto. Dette betyder, at du muligvis har en Google Account Manager, der administrerer din konto for dig.

Du skal kontakte din Google Account Manager for at få oprettet en AdMob-konto.

Du har ikke adgang til den AdSense-konto (udgiver-id: pub-XXXX), der er knyttet til din AdMob-konto.

Der kan være forskellige grunde til, at du mister adgangen til din AdSense-konto:

• Du kan være blevet fjernet fra AdSense-kontoen af en administrator. Kontakt kontoadministratoren direkte. Bemærk! Vær opmærksom på, at Google AdSense og AdMob ikke mægler i forbindelse med tvister mellem brugere vedrørende adgang.
  • Din AdSense-konto kan være blevet annulleret af dig eller en kontoadministrator. Bemærk! Hvis din konto er blevet annulleret, skal du ansøge om en ny konto.
  • Din AdSense-konto kan være blevet deaktiveret eller opsagt på grund af manglende overholdelse af de gældende politikker.
Du skal muligvis logge ind på AdSense direkte for at undersøge dette emne. Du kan prøve at bruge fejlfinding vedrørende AdSense-login for at få mere at vide.
Din AdSense-konto skal bekræftes. Bekræft AdSense-kontoen pr. telefon, inden du tilmelder dig AdMob.
Din AdSense-konto skal muligvis bekræftes pr. telefon.
Klik på linket i fejlmeddelelsen for at gå til AdSense og bekræfte din konto. Følg vejledningen på skærmen for at modtage en sms eller et taleopkald med bekræftelsespinkoden pr. telefon.
Der opstod et problem med din AdSense-konto. For at kunne tilmelde dig AdMob skal du muligvis sende din ansøgning om AdSense-konto igen.
Din eksisterende AdSense-konto skal muligvis godkendes, før du kan tilmelde dig AdMob ved hjælp af den Google-konto, den er knyttet til. Hvis du har forsøgt at tilmelde dig AdSense før, har der muligvis været et problem med din ansøgning. Før du kan tilmelde dig AdMob, skal du indsende din AdSense-ansøgning til godkendelse igen.

Logo for Google-kontoTilmeldingsfejl forbundet med Google-konti

Dette er nogle af almindelige fejl forbundet med Google-konti, du kan opleve, når du tilmelder dig AdMob.

Hvis du vil oprette en AdMob-konto, skal du have tilladelsen "Rediger brugere og roller" på din Ad Manager-konto.
Hvis du vil oprette en AdMob-konto, skal du have en brugerrolle med tilladelsen "Rediger brugere og roller" på din Google Ad Manager-konto.