Få tilpassede optimeringstips, forstå din kontos tilstand, og sørg for, at den er optimalt konfigureret, på den forbedrede "Min AdMob-side".

Kom godt i gang

Hvorfor vælge AdMob?

AdMob er en nem og gratis løsning, som alle appudviklere kan bruge til at tjene penge ved at vise målrettede annoncer i deres apps.

TILMELD DIG ADMOB NU

Tilpasning og kontrol Lettilgængelig support
Illustration, der viser styringselementer i AdSense
  • Tilpas annoncernes udseende, så de passer til din app, og angiv selv, hvor du vil have annoncerne vist
  • Vis annoncer, der er relevante for dine brugere, med omfattende målretning
  • Vælg mellem en række forskellige annonceformater og -typer med mulighed for at blokere bestemte annoncekategorier eller sågar specifikke annoncører
Illustration, der viser gode grunde til at blive AdSense-udgiver
  • Tilpasset hjælp og forslag til effektivisering
  • Tips og optimale løsninger til, hvordan du kan øge dit salg
  • Brug Hjælp til AdSense og online læringsværktøjer til at lære, hvordan du konfigurerer og administrerer din konto med succes
Adgang til Google-annoncer Effektivitetsværktøjer
Illustration, der viser gode grunde til at vælge AdSense
  • Det er ikke nødvendigt at opbygge og pleje relationer med annoncører. Med AdMob får du straks og automatisk adgang til mange annoncørkilder
  • Når der er flere annoncører, bliver konkurrencen om dine annonceanmodninger større, du får mere relevante annoncer og annoncer til alt dit appindhold
Illustration, der viser rapportering i AdSense
  • Med tilpassede rapporter og betjeningspaneler kan du få indblik i annonceeffektiviteten og identificere vækstmuligheder
Flere funktioner
Illustration, der viser gode grunde til at vælge AdSense-flerskærmsløsninger

TILMELD DIG ADMOB NU